kızlar mrb yarın kontolüm var 9.günü adetimin 6 gündür iğne kullanıyorum şiştim kaldım sizde de öyle oldumu 6 günde 5 kilo artmış kilom sinir oldum ya bişey yediğim yok hadi kilo aldım desem...
Kullanılan ilaçların yan etkisi karında büyüme, su toplama , kilo artışı dolayısıyla kilo almış olmanız normal.10 kg bile alanları biliyorum tüp bebek tedavisi süresince.benim artık karnım varbana cvp veren yok muuuuuuuuuuu??????????????
İçini rahatlatacaksa hassas bir test alıp yap,25 ve üzerini gösteren testler var.9.günde 100 olması zor bilgide bir yanlışlık var.Sana almamam ve alabileceğin güvenilir test markası verebilirim.Birde 9.gün belirgin değilde silik bir çizgi görürsünkizlar demin dayanamadim bir idrar testi daha yaptim. bugun transferin 9. gunu negatif gene..baska bir forumda 9. gun beta hcg 100 civarinda olur demisler dogru mu?idrartesti 50 ve ustunu gosteren bir testti..gene husran yasayacagim diye dusuuyorum....neden ya
Lillymeredin bu hamilelik takvimini nasıl ekliyoruz?Bakındım ama bulamadımSağol canım inşallah bırakmaz bebeğim beni elimi karnıma koyup allah'a dua ediyorum tabi sizleri de unutmuyorum bende dualarimda allah hepimizin yüzünü güldürsün burda olan olmayan herkesin
kızlar dün transferim oldu iki tane konuldu.dondurulmaya kalmadı amaneyse buna da şükür diyelimmm
bütün hamişlerimizi tebrik ediyorummm maşallahhh
bizim topiğimizz de çok bereketli eli boş dönen yok darısı bizlere olur inşalllaahhh
ama çok garip duygular yaşıyorum sağa sola dönerken bile düşeceğinden korkuyorum
doktor rahmin tepesine yerleştirdim deyip gösterdi her kımıldayışımda ordan aşağı düşecek korkusu yaşıyorumm ahh kuzucuklarımm bırakmayın gözü yaşlı anneleriniziii
Lillymeredin bu hamilelik takvimini nasıl ekliyoruz?Bakındım ama bulamadım
canım sana özendim bugünkü 20.idrarımda 2.çizgi 5 dakikada silik bir şekilde çıktı, inansam mı acaba?
kızlar tabi dayanamadım ark.la konuştum kanda baktır dediler transferden sonra 9. günüm değerim 7.3 çıktı doktor 3 gün sonra tekrar yaptırın demiş ama tabi benim kendi doktroum değil evime yakın bi hast.de çok korkuyorum sizce değerim nasıl
canım kimi hastahanelerin testleri çok da güvenilir değil, ben özel bir hastahanede tsh testi yaptırdım yüksekliğe inanamazsın, doktorumun isteğüiyle başka bir has. yapğtırdım gayet normal çıktı, demem o ki değerinde gebelik var görünüyor senin 3.gün embriyosuydu bir de, değerin artacak canı gönülden inanıyorum sıkma canını
kızlar tabi dayanamadım ark.la konuştum kanda baktır dediler transferden sonra 9. günüm değerim 7.3 çıktı doktor 3 gün sonra tekrar yaptırın demiş ama tabi benim kendi doktroum değil evime yakın bi hast.de çok korkuyorum sizce değerim nasıl
kizlar demin dayanamadim bir idrar testi daha yaptim. bugun transferin 9. gunu negatif gene..baska bir forumda 9. gun beta hcg 100 civarinda olur demisler dogru mu?idrartesti 50 ve ustunu gosteren bir testti..gene husran yasayacagim diye dusuuyorum....neden ya
umut27 hoşgeldin cnm aramıza bizim topiğimiz tüp bebek topiği ama sonuçta hedefimiz aynı evlat sahibi olmak inşallah güzel haberlerini alırız cnm ilk aşılaman dimi ?
canım gittiğim hastanenin lab. çok iyi buna eminim zaten bilmediğim yere gitmem .bu arada benim 2. gün embriyosuydu
hayatım o zaman tebrik ederim hamilesinnnn, 2.gün embriyosu ancak artar 12.güne, sıkma canını ve sevinmeye devammmm
kızlar mrb yarın kontolüm var 9.günü adetimin 6 gündür iğne kullanıyorum şiştim kaldım sizde de öyle oldumu 6 günde 5 kilo artmış kilom sinir oldum ya bişey yediğim yok hadi kilo aldım desem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?