Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kizlar demin dayanamadim bir idrar testi daha yaptim. bugun transferin 9. gunu negatif gene..baska bir forumda 9. gun beta hcg 100 civarinda olur demisler dogru mu?idrartesti 50 ve ustunu gosteren bir testti..gene husran yasayacagim diye dusuuyorum....neden ya

Kızlar toplu yazayım dedim transferler arka arkaya geldi,hepinizin hayırlı oslsun,allahım size sabırlı ve sonu güzel olan bir bekleyiş versin...yakında test yapacak arkadaslarım bir sabredin en azından 11.gününüzü bekleyin kan icin, ben ve bir kac kisi Yenice yasadık bu idrar testi sendromlarını biliyorum ne söylesem boş ama idrar testi ya yapmayın yada hic inanmadan yapın madem kendinizi tutamıyorsanız..benim ilk kan testim cok iyiydi ikincisinden once de hadi halayım idrar dedim bosu bosuna üzülmemiş kaldım...kan testine güvenin sadece...ve moralinizi yüksek tutmaya çalışın,dualarım sizinle...

kızlar mrb yarın kontolüm var 9.günü adetimin 6 gündür iğne kullanıyorum şiştim kaldım sizde de öyle oldumu 6 günde 5 kilo artmış kilom sinir oldum ya bişey yediğim yok hadi kilo aldım desem...

bana cvp veren yok muuuuuuuuuuu??????????????

bana cvp veren yok muuuuuuuuuuu??????????????
Kullanılan ilaçların yan etkisi karında büyüme, su toplama , kilo artışı dolayısıyla kilo almış olmanız normal.10 kg bile alanları biliyorum tüp bebek tedavisi süresince.benim artık karnım var sporla kurtulmayı düşünüyorum

İçini rahatlatacaksa hassas bir test alıp yap,25 ve üzerini gösteren testler var.9.günde 100 olması zor bilgide bir yanlışlık var.Sana almamam ve alabileceğin güvenilir test markası verebilirim.Birde 9.gün belirgin değilde silik bir çizgi görürsün

Sağol canım inşallah bırakmaz bebeğim beni elimi karnıma koyup allah'a dua ediyorum tabi sizleri de unutmuyorum bende dualarimda allah hepimizin yüzünü güldürsün burda olan olmayan herkesin
Lillymeredin bu hamilelik takvimini nasıl ekliyoruz?Bakındım ama bulamadım

canım tebrikler bebişlerin maşşalah nazar değmesin bırakmasın seni sıkı sıkı tutusunlar sana korkma hiç bizler birbirimiz için dua ettikçe bişey olmaz

kızlar tabi dayanamadım ark.la konuştum kanda baktır dediler transferden sonra 9. günüm değerim 7.3 çıktı doktor 3 gün sonra tekrar yaptırın demiş ama tabi benim kendi doktroum değil evime yakın bi hast.de çok korkuyorum sizce değerim nasıl

canım sana özendim bugünkü 20.idrarımda 2.çizgi 5 dakikada silik bir şekilde çıktı, inansam mı acaba?

canım kimi hastahanelerin testleri çok da güvenilir değil, ben özel bir hastahanede tsh testi yaptırdım yüksekliğe inanamazsın, doktorumun isteğüiyle başka bir has. yapğtırdım gayet normal çıktı, demem o ki değerinde gebelik var görünüyor senin 3.gün embriyosuydu bir de, değerin artacak canı gönülden inanıyorum sıkma canını

canım gittiğim hastanenin lab. çok iyi buna eminim zaten bilmediğim yere gitmem .bu arada benim 2. gün embriyosuydu

0-25 arası şüpheli değerler negatiflik anlamında hemen moralini bozma 2 gün daha bekle.25 ve üzeri gebelik olarak kabul edilir.Bence dr. söyleme 2 gün sonra bir daha kanda baktır.Ve sonucu bizimle de paylaş.İnşallah değerin katlarda kutlarız bu olayı :) ben 9.gün idrar testi yaptığımda silik bir çizgi çıktı bu da 25in üzerinde olduğunu gösteriyor

canım kiminde 13.günde bile çıkmamış idrarda lütfen canını sıkma eğer blast embriyo transfer edilmemişse ve ya geç yerleşme olmuşsa gayet normal negatif çıkması, lütfen üzme kendini

canım gittiğim hastanenin lab. çok iyi buna eminim zaten bilmediğim yere gitmem .bu arada benim 2. gün embriyosuydu

hayatım o zaman tebrik ederim hamilesinnnn, 2.gün embriyosu ancak artar 12.güne, sıkma canını ve sevinmeye devammmm

Canım pozitif olmasına çok sevimdim bak 12.gün yine yaptır ve 50'ye yakın belkide daha fazla çıkacaktır çok sevindim hayırlı uğurlu olsun erken yaptırmanın da böyle sorunu var dimi katlanacakmi katlanmayacak mi diye ama merak etme yeni tutunmuştur zaten bebeğin artacak allah'in izni ile bak

kızlar mrb yarın kontolüm var 9.günü adetimin 6 gündür iğne kullanıyorum şiştim kaldım sizde de öyle oldumu 6 günde 5 kilo artmış kilom sinir oldum ya bişey yediğim yok hadi kilo aldım desem...

gayet normal canım bende de aynısı olmuştu, bol bol du iç günde en az 2 litre, çok fazla da içme biliyorsun fazla su içmek zehirliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…