Kendinizde boşuna belirti aramayın.İnsan bir şey bulamayınca üzülüyor.Benim hiç bir belirtim olmamıştı.Ama sonuç pozitif.Belirtiler çoğunlukla genetik oluyor.Annenizin hamileliği gibi olur sizinki de.Cok az fark olabilir o da kullanılan ilaçlardan kaynaklanır.İçinizi rahat tutun.Bol bol dua edin, biliyorsanız Meryem suresini okuyun.vala artık kafayı yiycem düşünmekten insan ister istemez takılıyo
kızlar geciken adetim nihayet teşrif etti,ben dondurulmuşlarla devam edicem,haziran tüpüm nagatif 2 ay yeterli bi süremi,kafam karıştı acaba beklesemmi 1 ay daha doktorum herşeye tamam diyo sinir ediyo beni,fikri olan var mı??
Yaaa kızlar bugün bebeğim beni bıraktıysa benimle değilse diye korkularım başladı sizin morel ve motivasyonunuza ihtiyacım var
Sen kendini iyi hissediyorsan eğer başla derim ben
Sen kendini iyi hissediyorsan eğer başla derim ben
kızlar dün transferim oldu iki tane konuldu.dondurulmaya kalmadı amaneyse buna da şükür diyelimmm
bütün hamişlerimizi tebrik ediyorummm maşallahhh
bizim topiğimizz de çok bereketli eli boş dönen yok darısı bizlere olur inşalllaahhh
ama çok garip duygular yaşıyorum sağa sola dönerken bile düşeceğinden korkuyorum
doktor rahmin tepesine yerleştirdim deyip gösterdi her kımıldayışımda ordan aşağı düşecek korkusu yaşıyorumm ahh kuzucuklarımm bırakmayın gözü yaşlı anneleriniziii
esracım senle aynı gün transfer olduk sonumuzda güzel olur inşallahhh
sana kaç tane konuldu,senin güzel ymoşların vardı donduruldular mı canımm
başlamak istiyorum ama ne var biliyo musun şu an dondurulmuşlarla deniyceğim için umudum var o umutla yaşıyorum ,ama o umudum tükenirse tekrar nasıl toparlanırım bilmiyorum o yüzden bi tarafım hadi artık zamanı geldi bi tarafım ya tutmazsa heveslendiğinle kalırsan diye beni mahvediyooooooooooo
canım benim de transferden sonraki 2. günüm.zor bir süreç Allah hepimize sabırlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin..öyle şeyler getirme aklına o seninle buna inan
ya ben dayanamadım sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama sevinemiyorum kızlar idrar testleri çok güvenilir değil diye yazmışlar o yüzden temkkinliyim ama 2 yıldır hiç 2. çizgiyi hiç görmemiştim bu silik 2. çizgi bile beni mutlu ettii allahım nelere seviniyoruz ya umut dünyası işte yarın kanda yaptırıcam bakalım hsyırlısı bugün 9. günüm yarın 10. günüm olcsk
edirne okudum sende silik cizgi cikmis..ne gusel masallah..darisi basima umarim..ben dun yaptigimda negatif cikti;( carsamba sabahi buyuk gun..dualariniza ihtiyacim var..hepimiz burada umarim guzel haberi veririz..sevgiler
Yaaa kızlar bugün bebeğim beni bıraktıysa benimle değilse diye korkularım başladı sizin morel ve motivasyonunuza ihtiyacım var
Esracim bu gel git duygular coook normal ben ahanda hamileyim ama keseyi kalbi göremedim ama bı hissediyorum bı hissetmiyorum bebekleri :) merak etme canım bebeğin seninle hayirlisiyla ve sıkı sıkı tutundu annesine ve annesini bırakmayacak,sev karnını,dualarım seninle,korkma...
kızlar dün transferim oldu iki tane konuldu.dondurulmaya kalmadı amaneyse buna da şükür diyelimmm
bütün hamişlerimizi tebrik ediyorummm maşallahhh
bizim topiğimizz de çok bereketli eli boş dönen yok darısı bizlere olur inşalllaahhh
ama çok garip duygular yaşıyorum sağa sola dönerken bile düşeceğinden korkuyorum
doktor rahmin tepesine yerleştirdim deyip gösterdi her kımıldayışımda ordan aşağı düşecek korkusu yaşıyorumm ahh kuzucuklarımm bırakmayın gözü yaşlı anneleriniziii
başlamak istiyorum ama ne var biliyo musun şu an dondurulmuşlarla deniyceğim için umudum var o umutla yaşıyorum ,ama o umudum tükenirse tekrar nasıl toparlanırım bilmiyorum o yüzden bi tarafım hadi artık zamanı geldi bi tarafım ya tutmazsa heveslendiğinle kalırsan diye beni mahvediyooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?