Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar geciken adetim nihayet teşrif etti,ben dondurulmuşlarla devam edicem,haziran tüpüm nagatif 2 ay yeterli bi süremi,kafam karıştı acaba beklesemmi 1 ay daha doktorum herşeye tamam diyo sinir ediyo beni,fikri olan var mı??

kızlar dün transferim oldu iki tane konuldu.dondurulmaya kalmadı ama neyse buna da şükür diyelimmm
bütün hamişlerimizi tebrik ediyorummm maşallahhh
bizim topiğimizz de çok bereketli eli boş dönen yok darısı bizlere olur inşalllaahhh
ama çok garip duygular yaşıyorum sağa sola dönerken bile düşeceğinden korkuyorum
doktor rahmin tepesine yerleştirdim deyip gösterdi her kımıldayışımda ordan aşağı düşecek korkusu yaşıyorumm ahh kuzucuklarımm bırakmayın gözü yaşlı anneleriniziii

Sen kendini iyi hissediyorsan eğer başla derim ben

Yaaa kızlar bugün bebeğim beni bıraktıysa benimle değilse diye korkularım başladı sizin morel ve motivasyonunuza ihtiyacım var

canım benim de transferden sonraki 2. günüm.zor bir süreç Allah hepimize sabırlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin..öyle şeyler getirme aklına o seninle buna inan

Sen kendini iyi hissediyorsan eğer başla derim ben

başlamak istiyorum ama ne var biliyo musun şu an dondurulmuşlarla deniyceğim için umudum var o umutla yaşıyorum ,ama o umudum tükenirse tekrar nasıl toparlanırım bilmiyorum o yüzden bi tarafım hadi artık zamanı geldi bi tarafım ya tutmazsa heveslendiğinle kalırsan diye beni mahvediyooooooooooo

İşallah tutunurlar hayırlısı olsun,mutlu haberlerini bekliyoruz canımmm

esracım senle aynı gün transfer olduk sonumuzda güzel olur inşallahhh
sana kaç tane konuldu,senin güzel ymoşların vardı donduruldular mı canımm

Evet canım aynı gün olduk az önce sana tam cvp yazarken elektirik kesildi yazamadım şimdi tekrar dan yazmaya başladim inşallah güzel sonuç alirsin sende ben de 7tane ebriyo vardı biliyorsun 1'i transver edildi geri kalanların da 3tanesi dondurulacak kalitede imiş ondan dolayı 3tanesi donduruldu bende böyle transterinin güzel geçmesine sevindim

Seni gayet iyi anlıyorum canım çok haklısın ama ne olursa olsun bebeğimize kavuşana kadar gerekirse tekrar tekrar cesaretimizi toplayıp denicez ama inşallah gerek kalmaz ve bu sefer güzel sonuç alirsin

canım benim de transferden sonraki 2. günüm.zor bir süreç Allah hepimize sabırlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin..öyle şeyler getirme aklına o seninle buna inan

Inşallah ama ışte benim öyle bana bakacak kimsem yok eşim'de izin alamadı çalışıyor sadece akşamları destek oluyor sağolsun bana hiç iş yaptırmıyor ama yinede sabah kalkıp kahvalti hazırlıyorum kendime arada kalkıp dolaşıyorum sıkılınca balkona çıkıyorum filan sanki hiç kalkmamam gerekiyormuş da ben yanlış yapmışsım gibi hissediyorum iğneye gidiyorum dün taksi ile gidip geldim bugün de taksi ile gidip gelicem ama sonra yavaş yavaş yürüyerek giderim herhalde

kizlar ben takip edemedim sanirim yazilanlari o nedenle sildim mesaji:))

Son düzenleme:
edirne okudum sende silik cizgi cikmis..ne gusel masallah..darisi basima umarim..ben dun yaptigimda negatif cikti;( carsamba sabahi buyuk gun..dualariniza ihtiyacim var..hepimiz burada umarim guzel haberi veririz..sevgiler

Ay hadi hayırlısı cok heyecanlı.dualarım seninle,yarın güzel haberlerle gel insallah:)

Yaaa kızlar bugün bebeğim beni bıraktıysa benimle değilse diye korkularım başladı sizin morel ve motivasyonunuza ihtiyacım var

Esracim bu gel git duygular coook normal ben ahanda hamileyim ama keseyi kalbi göremedim ama bı hissediyorum bı hissetmiyorum bebekleri :) merak etme canım bebeğin seninle hayirlisiyla ve sıkı sıkı tutundu annesine ve annesini bırakmayacak,sev karnını,dualarım seninle,korkma...

Sağol canım inşallah bırakmaz bebeğim beni elimi karnıma koyup allah'a dua ediyorum tabi sizleri de unutmuyorum bende dualarimda allah hepimizin yüzünü güldürsün burda olan olmayan herkesin

Hayırlı olsun canım insAllah sıkı sıkı tutunur ikiside ikiz haberini alırız,allahım sana ikisinide saglikla kucağına almayı nasip etsin insAllah...güzel bir bekleyiş dilerim

Ben dondurulmuslarla hamile kaldım,darısı basına insAllah,allahım seninde yüzünü güldürsün...

kızlar mrb yarın kontolüm var 9.günü adetimin 6 gündür iğne kullanıyorum şiştim kaldım sizde de öyle oldumu 6 günde 5 kilo artmış kilom sinir oldum ya bişey yediğim yok hadi kilo aldım desem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…