Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım sana özendim bugünkü 20.idrarımda 2.çizgi 5 dakikada silik bir şekilde çıktı, inansam mı acaba?

Canım çoook sevindim çoook allah tamamına erdirsin ama ben senin hamile olduğuna emindim nerdeyse o derece yani ama kanda bugün baktırma bak en erken yarın baktır bugün onun heyecanı ile dur yoksa bak 3gün tekrarlamak için beklemek uzun sürer bebeğin yeni tutunduysa değer az çıkar yarına kadar artar biraz daha

çok sağol canım arkadaşım, merak etme test gününü bekleyeceğim, Allahın izniyle hepimiz böyle olacağız ve daha önce dediğim gibi göbekleri tokuşturacağız

Ben dondurulmuslarla hamile kaldım,darısı basına insAllah,allahım seninde yüzünü güldürsün...

biliyorum canımm zaten sen bana çok büyük moral oldun,senin 2 transfermi edilmişti? ben 2 tane isteyeceğim,hayırlısı bakalım artık allahım doğurup büyüdüklerini görmek nasip eylesin,artık sadece hamile kalmak için dua etmiyorum:26::26::26::26::26:

çok sağol canım arkadaşım, merak etme test gününü bekleyeceğim, Allahın izniyle hepimiz böyle olacağız ve daha önce dediğim gibi göbekleri tokuşturacağız

ay ne güzel olur listedeki herkes hamiş olsa göbişlerimiz çıkınca bi yerde buluşsak sanal sanal nereye kadar dimi teyzeler sevsin bebiş kardeşleri

Topigimizi ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN ve herkes HAMILE kalsın
Bu ara bir çarşıya gidiyorum 2kadından biri hamile yani kadınların biyolejik saatinin yoğun olduğu bir senedeyız

mrhb.canim idrar testleri yaniltabilir bu bir. hem de erken gebelik testini sabah idrariyla yapmalisin.en az 6 saat beklemis olmali idrarin.sen sanirim gün icinde yapmissin.bosuna moralini bozmana gerek yok.illa yapacaksan bi dahakini sabah ilk idrarinla yap canim.

Hamile olan arkadaslarim, belirtilerinizi paylasir msnz?sizinn 9. Gunde ne gibi belirtileriniz oldu? Bende sadece adet oncesi gibi karinda sizi var..bir de yemeklerden 1 saat falan sonra midem yaniyo..bugun kahvaltidan hemen sonra agzima su geldi:s bir de bugun rahmim baya zonkladi oglene dogru 2 dakika kadar..baska bisey yok..goguslerimde hicbisey degismedi..
Sizde bunlar olmus muydu, bunlar belirti olabilir mi?

bana cvp veren yok muuuuuuuuuuu??????????????

canım benimde ilk tedavimde öyle olmuştu transfer olmaya giderken sürünerek gitmiştim resmen,hatta doktorum transferden önce karnımdaki şişliğin inmesi için serum verdi,ama keşke o zaman bu kadar şey biliyo olsaydım dondurtturup bi sonraki ay transfer olurdum,mutlaka karnındaki şişliği hergün mezro ile ölç ve bi kağıda yaz transferden önce doktoruna göster anormallil olursa da sık dişini bir ay sonra transfer ettir bennce canımmmm hakkında hayırlısı olsun

merhaba canım ben kesin olarak hamile old. emin olnadığım için yorum yapamayacağım iş. hamişsindir cnaım ama bende sol kasığımda batmalar ve sızlamar oluyo göğüs uçlarım hassas şiş yeme isteği arada bulantı yumurtadan oda normaldir bu sıcKLARDA

Topigimizi ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN ve herkes HAMILE kalsın
Bu ara bir çarşıya gidiyorum 2kadından biri hamile yani kadınların biyolejik saatinin yoğun olduğu bir senedeyız

aynen yada bizde algıda seçicilik oluştu hangi kadına baksam hamile yada ben sadece hamileleri görmeye programlıyım

canım gittiğim hastanenin lab. çok iyi buna eminim zaten bilmediğim yere gitmem .bu arada benim 2. gün embriyosuydu

canım sen kanı verdiğin andan itibaren bile o artış göstermeye devam ediyo aynı gün sabah ve akşam verilen kanların değerleri bile birden değişiyo şu an bile eminim ki yükselmiştir,dahada yükselecek hamilesin inşallahhhhhhhhh

menac ay sanada çok sevindim hızınıza yetişemiyorum heeeeeeeee hanginizi tebrik edicemi sapıttım,dayanabiliyosan gününde kanda baktırda sevincimiz katlansın inşallah

herkes erken daha ilaçların etkisi gitmedi vücudunda diyo ailemde ama bu 3. adetim ve ben yarın dondurulmuş tedavisine başlamaya karar verdim.en kötüsü ne biliyomusunuz biz sana demiştik cümlesi,İnşallah yüzüm kara çıkmaz çok radikal bi karar verdim ve bebeklerimi almaya gidiyorum,dua edin bana emi

önemli olan senin moral motivasyonun kendini hazır hissediyorsan tamamdır,yanındayız:13:

rahiminde sizi zonklama iyiye isaret olabilir.mide yanmasi bende olmamisti.
benim ilk 4 gün rahimim yumurtaliklarim cok agrimisti.rahimde ince ince sizlama yanar gibi bi his ve agri.5.6.7.gün azaldi bunlar zaman zaman hissettim.8.gün adet agrisi kadar agri basladi.9. gün kahve leke geldi.bide bel agrisi hic kesilmedi 13 gün boyunca.gögüslerim dolgunlasmisti uclari irilesmistive cok aciyodu.bide sag tarafima hep ayni yere igne batiyodu sanki.
halsizlik oluyodu tansiyonum düsüktü.
dr umun iyiye isaret dedigi sey rahimimin agrimasi yumurtaliklarimin agrimasiydi.bu agrilar faaliyet oldugunu gösterir demisti.diger hissettiklerime bisey dememisti.

rahiminde sizi zonklama iyiye isaret olabilir.mide yanmasi bende olmamisti.
benim ilk 4 gün rahimim yumurtaliklarim cok agrimisti.rahimde ince ince sizlama yanar gibi bi his ve agri.5.6.7.gün azaldi bunlar zaman zaman hissettim.8.gün adet agrisi kadar agri basladi.9. gün kahve leke geldi.bide bel agrisi hic kesilmedi 13 gün boyunca.gögüslerim dolgunlasmisti uclari irilesmistive cok aciyodu.bide sag tarafima hep ayni yere igne batiyodu sanki.
halsizlik oluyodu tansiyonum düsüktü.
dr umun iyiye isaret dedigi sey rahimimin agrimasi yumurtaliklarimin agrimasiydi.bu agrilar faaliyet oldugunu gösterir demisti.diger hissettiklerime bisey dememisti.

menac canım benımmm cok sevındımmmm sonunda cesaret edıp yptrdın valla tebrık ederım bende 10.gun yaptrmayı dusnuyrm ıdrarda sılıkte olsa cıkmıssa hamılesın bıtanemmm darısı bızlerın basına

sağol canım benim, umarım gerçekten hamileyimdir Allah hepimize çifter çifter sağlıklı ve hayırlı evlatlar doğurmayı nasip etsin

canım menacında dediği gibi moral çok önmli tabi doktorunada danışırsın bende poliplerimi aldırdım hemen ilk adetimde başladım tedavime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…