gelişmiş arama kısmına hamilelik takvimi yaz çıkan topikte bulursun
canım sana özendim bugünkü 20.idrarımda 2.çizgi 5 dakikada silik bir şekilde çıktı, inansam mı acaba?
Canım çoook sevindim çoook allah tamamına erdirsin ama ben senin hamile olduğuna emindim nerdeyse o derece yani ama kanda bugün baktırma bak en erken yarın baktır bugün onun heyecanı ile dur yoksa bak 3gün tekrarlamak için beklemek uzun sürer bebeğin yeni tutunduysa değer az çıkar yarına kadar artar biraz daha
Ben dondurulmuslarla hamile kaldım,darısı basına insAllah,allahım seninde yüzünü güldürsün...
çok sağol canım arkadaşım, merak etme test gününü bekleyeceğim, Allahın izniyle hepimizböyle olacağız ve daha önce dediğim gibi göbekleri tokuşturacağız
çok sağol canım arkadaşım, merak etme test gününü bekleyeceğim, Allahın izniyle hepimizböyle olacağız ve daha önce dediğim gibi göbekleri tokuşturacağız
kizlar demin dayanamadim bir idrar testi daha yaptim. bugun transferin 9. gunu negatif gene..baska bir forumda 9. gun beta hcg 100 civarinda olur demisler dogru mu?idrartesti 50 ve ustunu gosteren bir testti..gene husran yasayacagim diye dusuuyorum....neden ya
bana cvp veren yok muuuuuuuuuuu??????????????
Hamile olan arkadaslarim, belirtilerinizi paylasir msnz?sizinn 9. Gunde ne gibi belirtileriniz oldu? Bende sadece adet oncesi gibi karinda sizi var..bir de yemeklerden 1 saat falan sonra midem yaniyo..bugun kahvaltidan hemen sonra agzima su geldi:s bir de bugun rahmim baya zonkladi oglene dogru 2 dakika kadar..baska bisey yok..goguslerimde hicbisey degismedi..
Sizde bunlar olmus muydu, bunlar belirti olabilir mi?
Topigimizi ALLAH NAZARLARDANKORUSUN ve herkes HAMILE kalsın
Bu ara bir çarşıya gidiyorum 2kadından biri hamile yani kadınların biyolejik saatinin yoğun olduğu bir senedeyız
canım gittiğim hastanenin lab. çok iyi buna eminim zaten bilmediğim yere gitmem .bu arada benim 2. gün embriyosuydu
herkes erken daha ilaçların etkisi gitmedi vücudunda diyo ailemde ama bu 3. adetim ve ben yarın dondurulmuş tedavisine başlamaya karar verdim.en kötüsü ne biliyomusunuz biz sana demiştik cümlesi,İnşallah yüzüm kara çıkmaz çok radikal bi karar verdim ve bebeklerimi almaya gidiyorum,dua edin bana emi
Hamile olan arkadaslarim, belirtilerinizi paylasir msnz?sizinn 9. Gunde ne gibi belirtileriniz oldu? Bende sadece adet oncesi gibi karinda sizi var..bir de yemeklerden 1 saat falan sonra midem yaniyo..bugun kahvaltidan hemen sonra agzima su geldi:s bir de bugun rahmim baya zonkladi oglene dogru 2 dakika kadar..baska bisey yok..goguslerimde hicbisey degismedi..
menac canım benımmm cok sevındımmmm sonunda cesaret edıp yptrdın valla tebrık ederım bende 10.gun yaptrmayı dusnuyrm ıdrarda sılıkte olsa cıkmıssa hamılesın bıtanemmm darısı bızlerın basına
herkes erken daha ilaçların etkisi gitmedi vücudunda diyo ailemde ama bu 3. adetim ve ben yarın dondurulmuş tedavisine başlamaya karar verdim.en kötüsü ne biliyomusunuz biz sana demiştik cümlesi,İnşallah yüzüm kara çıkmaz çok radikal bi karar verdim ve bebeklerimi almaya gidiyorum,dua edin bana emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?