kızlar tabi dayanamadım ark.la konuştum kanda baktır dediler transferden sonra 9. günüm değerim 7.3 çıktı doktor 3 gün sonra tekrar yaptırın demiş ama tabi benim kendi doktroum değil evime yakın bi hast.de çok korkuyorum sizce değerim nasıl
cnm 5 ve üzeri hamile oldugunu gösterir tebrik ederim inşallah güzel güzel katlanır değerin allah kucagına almayı nasip etsin.
menac cnm sen testmi yaptın msjını bulamadım hamişmisin yoksa çok sevindim idrar testimi yaptın neden msjını bulamıyorum?????????
çok teşekkür ederim,evet canım idrar testi yaptım, yarın sabah erkenden yine yapacağım kesin sonucu yazarım, akşam üstü yaptığım testte 2.çizgi çıktı
canım tebrık ederımmmm hamıssınn tabıkıı :)) ben hala cesaret edemıyorummm ınsallah bende gelırımm hamıs lıstesıne :))
eee kızlar kayıp arkadaşlarımız var listede olup bir daha uğramayan, bir de cancanım nerde acaba merak ettimbu arada benim test alttakinden biraz daha koyu 2.çizgi sizce pozitif mi?
eee kızlar kayıp arkadaşlarımız var listede olup bir daha uğramayan, bir de cancanım nerde acaba merak ettimbu arada benim test alttakinden biraz daha koyu 2.çizgi sizce pozitif mi?
canım listede hamile yapmışsın beni görünce çok sevindim eşime bile söyledim inş. çarş. günki testte iyi çıkar erken yaptım biraz ama umarım üzülmem sonrasında ellerine sağlık canım
canım listede hamile yapmışsın beni görünce çok sevindim eşime bile söyledim inş. çarş. günki testte iyi çıkar erken yaptım biraz ama umarım üzülmem sonrasında ellerine sağlık canım
menac tebrikler canım
yarın kanda da baktır merak ediyorum
cnm bence hamişsin 9. güne göre degerinde güzel sonuçta 5 ve üzeri hamile oluyor .allah sag saglim kucagına almı nasip etsin.eşinide senide tekrardan tebrik ediyorum cnm
cnm bence hamişsin 9. güne göre degerinde güzel sonuçta 5 ve üzeri hamile oluyor .allah sag saglim kucagına almı nasip etsin.eşinide senide tekrardan tebrik ediyorum cnm
teşekkür ederim canım,hayırrrrrrgünümü beklemek istiyorum, şaka bir yana istesem de yaptıramam eşim de ben de memuruz ve paraları tükettik :))))) o yüzden günümü beklemem lazım, bu arada o testi bu siteden bir arkadaştan arakladım inşallah ayıp olmamıştır , dediğim gibi benimkinin 2.çizgisi biraz daha koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?