Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...

merhaba canım sonucun için çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum...

bende temmuz ayında ankarada 1.tüp bebek denememi yaptım sonuç negatif..

hiç ağlayamadım gözyaşlarımı içime akıttım sorun eşimde ben üzülsem kesdini daha kötü hissedecekti..

yılmadan usanmadan devam edeceğiz..ve Allahım bizi de birgün sevindirecek sevinçten ağlatacak yürekten inanıyorum..

kendine biraz zaman ver o herşeyin ilacı..

inşallah kendiliğinden hiç beklemediğin anda gelir bebeğin..

Şimdi idrar tahlili yaptım yine tek çizgi negatif Bugün transferin 12. Günüydü . Umutlar başka baharlara artık

kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...

(((
Allahin takdiri vardir mutlaka bir hayir.sen elinden geleni yaptin.tevekkül et ve dua et (edelim)canim.kirik kalplerin duasi tez kabul olurmus.insallah cok gecmeden kavusursun bebisine.

çok sağol canım, zor gerçekten ama en kısa zamanda dondurulmuşlarımızla devam edeceğiz inşallah 2.de olur olmaz 3,4,5 olana kadar artık, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar, rabbim kimseye yaşatmasın inşallahhhh, bu topikteki herkese bebek bahşetsin...
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim, olacak bir gün inanıyorum, doktorumla da konuştum ilaçları bırak dedi... her şey Allahtan, ne olur kendinizde belirti aramayın rahat olun bende tüm belirtiler vardı hepsi ilaçlardan, 2.gün embriyosu 5.gün embriyosu demeyim benim 2 tane 5.gün 1.kalite embriyoydu tutmadı can veren Allah,öpüyorum hepinizi

dondurulmuşun varmış cnm şasnlısın bende hiç bişey yok..

benden 6 yumurta toplandı hepsi döllendi dendi hepsi çok iyi kaliteli dendi 4. gün transferi yapldı.ama 1 tane bile dondurulmadı..

şimdi herşey sil baştan..ayrıca merkeze de güvenim kalmadı merkeze de sil baştan

2.deneme için istanbul düşünüyorum..hayırlısı olsun herşey allahtan..

Son düzenleme:

canım benim.benim de bu ikinci denemem.ikisinde de dondurulmuşlarım olmadı.hep içimdekine dua ettim.hayırlı zaman değilmiş.senin şansın var,dondurulmuşların var.aynı süreçten geçmiyceksin en azından.inşallah onlarla olacak..ikzlerin olsun inşallahta,bu günlerini ararsın o zaman...

Canım, üzülme demeyeceğim üzülmemek çok zor ama gördüğüm kadarı ile çok dirayetlisin. Allah en yakın zamanda nasip etsin bebeğini inşallah...Sen çoğu zaman cevaplarınla benim yüreğimi ferahlattın. Allah'ım da senin sıkıntını feraha çıkartsın inşallah...

Allah hepimize en kısa zamanda güzel, hayırlı yavrular nasip etsin canım, üzülmenin anlamı yok, umutsuzluğa yer yok, olamadı mı, sil baştan...

Canım yaa dur bakalım hele önce bak 2gün sonra tekrar dene sonuç'ta 0 yada 1değil belki sana bebeğin yeni tutunmuştur bence 2gün sonra tekrarlamalisin

canım israr testine güvenme..kan testi yaptır..
inşallah bebeğin seninledir.

Bugün transferden sonraki 12. Gun silik ikinci çizgi bile yok kan tahlili yaptırıp bı kez daha mı üzüleyim. Üstelik tahlil yaptırdığım yerdeki insanların bana acır gibi bakması daha da cok üzüyor beni. 12. İdrarda negatif çıkıp hamile olan yoktur heralde

kızlar topiğinizin listesi var mı??

kim hangi merkezde tedavi oluyor ve sonucu nedir merak ettim de..

2.deneme için yer arayışınayım bwlki fikir verir bana..

bugün 12.günün ve de adetin gelmemiş belirtinde yok sanırım..

benim 9.gün adetim geldi 12.günü göremedim bile..

ben nedense idrar testlerine güvenmiyorum..kırmızıların gelmeden yada kanda negatifi görmeden umudunu sakın yitirme..

Hamile kalan herkesin 12. Gun silik de olsa çıkıyor. Şimdi bir de kan testi için umutlanip üzülmek istemiyorum. Allahım kime ne yaptık biz de böyle oldu tecavüzden hamile kalanlar, doğurup sokağa atanlar, kazaya oldu diyenler allahım bize de nasip etsin inşallah. Bı hamile kalayım her gun idrar testi yapıcım o çift çizgiyi görebilmek için.

menacçığım ne diyeceğimi bilemiyorum canım çok üzüldüm ama yılmak yok biz anne olacağız 1. de olmassa 2.de olmassa 3.de pes etmek yok senin için dua ediyorum allah yardımcın olsun cnm

doktorunla kontagin var mi?arayip sorsana bi..kan testi yaptirayim mi diye.ilaclari birakayimmi diye.

rabbim herkesi ensevdiği şeyle sınarmış bizim sınavımızda en ağır olanlardan sabredip şükredicez elimizden geleni yapıcaz gerisi allahın takddiri cnm seni çok iyi anlıyorum hep aynı düşünceler benimde beynimden hep geçiyodu

menaccccccccccccccc hadi kuzum ver şu güzel haberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çatladık meraktan

canım çok üzüldüm dediğin gibi hiç belli olmuyor sonucun ne olucağı yeter ki Rabbim ol desin inş öbür denemene güzel sonuç alırsın dondurulmuşların var en azından bende o da yok herşey sil baştan ee biide kredi çekip ödedik düşün gerisini herşeyin hayırlısı yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…