kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...
kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...
merhaba canım sonucun için çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum...
bende temmuz ayında ankarada 1.tüp bebek denememi yaptım sonuç negatif..
hiç ağlayamadım gözyaşlarımı içime akıttım sorun eşimde ben üzülsem kesdini daha kötü hissedecekti..
yılmadan usanmadan devam edeceğiz..ve Allahım bizi de birgün sevindirecek sevinçten ağlatacak yürekten inanıyorum..
kendine biraz zaman ver o herşeyin ilacı..
inşallah kendiliğinden hiç beklemediğin anda gelir bebeğin..
Şimdi idrar tahlili yaptım yine tek çizgi negatifBugün transferin 12. Günüydü . Umutlar başka baharlara artık
çok sağol canım, zor gerçekten ama en kısa zamanda dondurulmuşlarımızla devam edeceğiz inşallah 2.de olur olmaz 3,4,5 olana kadar artık, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar, rabbim kimseye yaşatmasın inşallahhhh, bu topikteki herkese bebek bahşetsin...
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim, olacak bir gün inanıyorum, doktorumla da konuştum ilaçları bırak dedi... her şey Allahtan, ne olur kendinizde belirti aramayın rahat olun bende tüm belirtiler vardı hepsi ilaçlardan, 2.gün embriyosu 5.gün embriyosu demeyim benim 2 tane 5.gün 1.kalite embriyoydu tutmadı can veren Allah,öpüyorum hepinizi
çok sağol canım, zor gerçekten ama en kısa zamanda dondurulmuşlarımızla devam edeceğiz inşallah 2.de olur olmaz 3,4,5 olana kadar artık, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar, rabbim kimseye yaşatmasın inşallahhhh, bu topikteki herkese bebek bahşetsin...
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim, olacak bir gün inanıyorum, doktorumla da konuştum ilaçları bırak dedi... her şey Allahtan, ne olur kendinizde belirti aramayın rahat olun bende tüm belirtiler vardı hepsi ilaçlardan, 2.gün embriyosu 5.gün embriyosu demeyim benim 2 tane 5.gün 1.kalite embriyoydu tutmadı can veren Allah,öpüyorum hepinizi
dondurulmuşun varmış cnm şasnlısın bende hiç bişey yok..
benden 6 yumurta toplandı hepsi döllendi dendi hepsi çok iyi kaliteli dendi 4. gün transferi yapldı.ama 1 tane bile dondurulmadı..
şimdi herşey sil baştan..ayrıca merkeze de güvenim kalmadı merkeze de sil baştan
2.deneme için istanbul düşünüyorum..hayırlısı olsun herşey allahtan..
canım israr testine güvenme..kan testi yaptır..
inşallah bebeğin seninledir.
Bugün transferden sonraki 12. Gun silik ikinci çizgi bile yok kan tahlili yaptırıp bı kez daha mı üzüleyim. Üstelik tahlil yaptırdığım yerdeki insanların bana acır gibi bakması daha da cok üzüyor beni. 12. İdrarda negatif çıkıp hamile olan yoktur heralde
bugün 12.günün ve de adetin gelmemiş belirtinde yok sanırım..
benim 9.gün adetim geldi 12.günü göremedim bile..
ben nedense idrar testlerine güvenmiyorum..kırmızıların gelmeden yada kanda negatifi görmeden umudunu sakın yitirme..
Hamile kalan herkesin 12. Gun silik de olsa çıkıyor. Şimdi bir de kan testi için umutlanip üzülmek istemiyorum. Allahım kime ne yaptık biz de böyle oldu tecavüzden hamile kalanlar, doğurup sokağa atanlar, kazaya oldu diyenlerallahım bize de nasip etsin inşallah. Bı hamile kalayım her gun idrar testi yapıcım o çift çizgiyi görebilmek için.
Hamile kalan herkesin 12. Gun silik de olsa çıkıyor. Şimdi bir de kan testi için umutlanip üzülmek istemiyorum. Allahım kime ne yaptık biz de böyle oldu tecavüzden hamile kalanlar, doğurup sokağa atanlar, kazaya oldu diyenlerallahım bize de nasip etsin inşallah. Bı hamile kalayım her gun idrar testi yapıcım o çift çizgiyi görebilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?