Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım sorma ya bugün kontrole gittiğimde 4 bayan tedavi olurken biz umutla beklerken,biri geldi kürtaj oldu iyi mi?deli oldum ya kurban olduğm yarabbim biz isteyenlere nasip eyle ne olur

menacçığım ne diyeceğimi bilemiyorum canım çok üzüldüm ama yılmak yok biz anne olacağız 1. de olmassa 2.de olmassa 3.de pes etmek yok senin için dua ediyorum allah yardımcın olsun cnm
canım ben yeni okudum kusuruma bkma çok üzgünüm hatta şuan ister inan ister inanma ağlıyorum okuduğumdan beri....bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz....ne desek boş biliyorum anlıyorum seni...umudunu yitirme ömür umuttan önce bitmeli unutma bunu....

canımmmm sen tahlil yaptırdın mı da bu kadar umutsuzsun?kesin sonucu öğrendin mi?

Son düzenleme:
canımmmm sen tahlil yaptırdın mı da bu kadar umutsuzsun?kesin sonucu öğrendin mi?

Benim zaten embriyo kalitesi kötüydü. İdrar testi yaptım sadece kanda baktirmadim. Yani adet görmeyi bekleyeyim diyorum zaten şansım yüzde 1 di. 12. Gun silik bile olsa çıkar ama yok iste....

Hadi İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.test günün ne zaman?

Benim zaten embriyo kalitesi kötüydü. İdrar testi yaptım sadece kanda baktirmadim. Yani adet görmeyi bekleyeyim diyorum zaten şansım yüzde 1 di. 12. Gun silik bile olsa çıkar ama yok iste....
İstersen kanda baktır,kullandığın test hassas değilse çıkmaz.Embriyo kalitesi kötü ise neden transfer yaptı ki dr?Yumurtalık rezervin mi az yoksa başka bir rahatsızlık mı?

ilaclarini doktoruna sormadan birakma canim.hele tromboz igneni sakin birakma canim

İnsan böyle bir durumda söyleyecek hiç bir şey bulamıyor.Hayırlısı şimdi değildir.Bize şer görünenler aslında lehimize olan olaydır.Yine şükredilecek bir artın var donmuş yumurtaların var ve rezervin az değil.Ya onlarda hiç olmayip,erken menopoza girecek olsaydın benim gibi.İnancını yitirme.Allah ol deyince oluyor, onunda bir zamanı var sabırlı ol

kızlar sağolun her şey için ağladım ağladım ağladımmmmi ama şimdi iyiyim diyorum ki dondurulmuşlarla en erken ne zaman başlayabilirim, doktorum tekrar arayacaktı hala aramadı, var mı bir bilginiz, öpüyorum

kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...
canım benım ne desek bos bende dun aksam berı aglıyorum yarın kan testıne gıtmek bıle ıstemıyorum tekrar tekrar yıkılmak ve toparlanmak cok zor.. ama bu gunumuzede sukurler olsun. en azından sansımız hep var. cıkmayan candan umut kesılmezmıs.belkı degerın artar canım cunku sen 2 gun once yaptırdın testını....olmadı en kısa zamanda dondurulmuslarında baslarsın ve pozıtıfı alırsın canım. hatta bırlıkte gıderız belkı dondurulmuslarımızı almaya :)
benim de negatif........

canım metanetlı olmaya calısalım.. takdırı ılahı.... canımızdan can gıdıyor ama yapacak bırsey yok.... allah hepımıze sabır ve dayanma gucu versınnn...

Tüpbebek tedavisi görmekte olan bir kişinin ,yakınlarından istediği davranış şekli.

Zaman zaman doğurganlık problemi olan bir çifte ne söyleyeceğinizi bilemediğinizin farkındayım. Bazen istemeden beni üzecek şeyler söyleyebilirsiniz. Size, bana daha fazla yardımcı olabileceğiniz birkaç öneride bulunmak istiyorum.

Lütfen her ay bana, gebe olup olmadığımı sormayın. Şayet gebe kalırsam bunu mutlaka büyük bir sevinçle,size haber vereceğim.

Lütfen her muayene sonrasında ne olduğunu bana sormayın. Kendimi güçlü ve iyi hissediyorsam mutlaka gelişmeleri size haber vereceğim.

Çocuğunuz yanlış davrandığında lütfen bana,onu almak isteyip istemediğimi sormayın. Bu bana acı veriyor.

doğum tebriğine geldiğimde bana "şimdi sıra sende", "inşallah bir dahaki sefere bizde sana tebriğe geleceğiz" gibi şeyler söylemeyin. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Evlat edinebileceğimizi bize söylemeyin. Şu anda öncelikle biyolojik yoldan çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Evlat edinme yada çocuksuz bir yaşamı tercih etme seçeneklerimizin farkındayız. Bütün bu seçenekleri, tedavi seçeneklerini denedikten sonra dikkatlice düşüneceğiz.

Bize sürekli olarak, infertilite tedavisi hakkında yenilikler yada yeni yerler hakkında bilgi vermeyin. Yeni bir yer aradığımızda bunu mutlaka size danışırız.

Öncelikle tedavi döneminde kendimiz hazır hissettiğimde beni dinleyecek dost ve yakınlara ihtiyacım var. Sizinle konuşmak istediğimde lütfen beni yalnızca dinleyin ve anlamaya çalışın.

Duygularım çok değişken olabilir, lütfen anlayışlı olun.

Unutmayın yalnız kalmak istediğimde, bu sizinle görüşmek istemiyorum demek değildir.

SİZİN ANLAYIŞ VE DESTEĞİNİZ BU GÜÇ DÖNEMDEN KENDİMİ DAHA İYİ VE GÜÇLÜ HİSSETMEMİ SAĞLAYACAKTIR.
YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Venema bende Bursa jinemed'de yaptırdım :) benim yumurta rezerv azlığı,çikolata kisti i rahim incelmesi ve yüksek fsh vardı.Umutsuz vaka yani.Bende aynı ilaçları kullandım tek bir yumurtam oluştu düşün artık.eşimle benim hiç umudumuz yoktu.Dr. transferi yaptı % 20 şansın var dedi.Öyle deyince bende içimden orasını Allah bilir dedim.Matematiksel olasılık %20 olabilir bunun birde ilahi yönü var.Bu deneme başarısız olsa bir daha deneme fırsatımız olmayacaktı çünkü erken menopoza girmiştim( yaşım 33 ).Ben çok dua ettim hakkımıza hayırlıymış ki sonuç pozitif oldu.Biosteron çokta işe yarayan bir ilaç değil.Kullananlar pek bir fayda görmüyor.Ben arı sütü-polen-bal karışımı kullandım.Aklında bulunsun.İnşallah güzel bir sonuç çıkar, dualarım seninle

kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...
menac cnm çok üzüldüm ya bi gittim geldim dışarı açar açmaz leptopu şaşırdım dün pozitifti bugün kaçıncı günün daha 2 gün yokmu senin test tarihine yükselme ihtimali vardır bişey demedimi dr.ben test tarihine kadar beklicem cnm benim test tarihini yazıcam şimdi listeye.eger olmadıysada yola devam üzme sakın kendini benim drum hep der rahim ,yumurta ,sperm oldukça bunlarda döllendikçe denicez cnm benim buda bizlerin sınavı.çok öpüyorum seni

keske bunları anlattıgımda anlayabılecek bırılerı olsa yanımdaa..... benım yuzume sen mısır kısır yoksa esın mı dıyen yada mılletın cocugunu esın nasıl kabul edıyo dıyen ınsanlara bunları anlatsam ne olacak kı... sırf bu yuzden 2 yıldır memleketıme annemın evıne gıtmıyorum.... esım artık kımseyle konusmamı ıstemıyorum... ama oyle bır zaman oluyo kı ınsan konusmak da ıstıyor. tedavı boyunca sadece esımle konusabılıyorum kı bazen o bıle benı anlamıyor. yada bana oyle gelıyor....
aman be guzelımm bıze allahtan baska kımse yardım edemez. bızı bırbırımızden baska kımse de anlayamaz ... basına gelmeyen hıc kımsenın ne soylersek soyleyelım bızı anlayacagına ınanmıyorum ben...
esımın butun yasaklamalarına ragmen o yuzden bu forumdayım.... cunku ancak yasayan bılır....

UOTE=venema;26174372]Benim zaten embriyo kalitesi kötüydü. İdrar testi yaptım sadece kanda baktirmadim. Yani adet görmeyi bekleyeyim diyorum zaten şansım yüzde 1 di. 12. Gun silik bile olsa çıkar ama yok iste....[/QUOTE]

benim de negatif........

kızlar valla dumur oldum kaldı bianda ben güzel haberler beklerken.

kantoncu cnm çok üzüldüm böyle durumlarda yazacak hiçbişey bulamıyorum ben negatif aldıgımda biliyorum hiçbirşey beni teselli edemiyor ama mantıklı olnını biliyorum tekrar denicez kızlar bu liste hamişlerle dolucak gücümüz yettikçe denicez allah tez zamanda hepimizin kucagını doldursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…