canım sorma ya bugün kontrole gittiğimde 4 bayan tedavi olurken biz umutla beklerken,biri geldi kürtaj oldu iyi mi?deli oldum ya kurban olduğm yarabbim biz isteyenlere nasip eyle ne olurHamile kalan herkesin 12. Gun silik de olsa çıkıyor. Şimdi bir de kan testi için umutlanip üzülmek istemiyorum. Allahım kime ne yaptık biz de böyle oldu tecavüzden hamile kalanlar, doğurup sokağa atanlar, kazaya oldu diyenlerallahım bize de nasip etsin inşallah. Bı hamile kalayım her gun idrar testi yapıcım o çift çizgiyi görebilmek için.
canım ben yeni okudum kusuruma bkma çok üzgünüm hatta şuan ister inan ister inanma ağlıyorum okuduğumdan beri....bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz....ne desek boş biliyorum anlıyorum seni...umudunu yitirme ömür umuttan önce bitmeli unutma bunu....menacçığım ne diyeceğimi bilemiyorum canım çok üzüldüm ama yılmak yok biz anne olacağız 1. de olmassa 2.de olmassa 3.de pes etmek yok senin için dua ediyorum allah yardımcın olsun cnm
canımmmm sen tahlil yaptırdın mı da bu kadar umutsuzsun?kesin sonucu öğrendin mi?Hamile kalan herkesin 12. Gun silik de olsa çıkıyor. Şimdi bir de kan testi için umutlanip üzülmek istemiyorum. Allahım kime ne yaptık biz de böyle oldu tecavüzden hamile kalanlar, doğurup sokağa atanlar, kazaya oldu diyenlerallahım bize de nasip etsin inşallah. Bı hamile kalayım her gun idrar testi yapıcım o çift çizgiyi görebilmek için.
canımmmm sen tahlil yaptırdın mı da bu kadar umutsuzsun?kesin sonucu öğrendin mi?
Hadi İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız.test günün ne zaman?arkadaşlar günlerdir giremedim çünkü net yoktu neler oldu neler ayın 17 sinde yumurtalar toplanacaktı ama büyümedi doktor belki yarın iptal ederiz dedi ben salya sümük bütün gece dua ettim sabah yumurtalar iyiydi gecikmeli olarak toplandı ve transfer yapıldı ama doktor beklemediğimiz şeyler oldu işimiz Allaha kaldı dedi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu arada tabloyu bulamadım kimler hamiş bakalım:) :)
İstersen kanda baktır,kullandığın test hassas değilse çıkmaz.Embriyo kalitesi kötü ise neden transfer yaptı ki dr?Yumurtalık rezervin mi az yoksa başka bir rahatsızlık mı?Benim zaten embriyo kalitesi kötüydü. İdrar testi yaptım sadece kanda baktirmadim. Yani adet görmeyi bekleyeyim diyorum zaten şansım yüzde 1 di. 12. Gun silik bile olsa çıkar ama yok iste....
Benim zaten embriyo kalitesi kötüydü. İdrar testi yaptım sadece kanda baktirmadim. Yani adet görmeyi bekleyeyim diyorum zaten şansım yüzde 1 di. 12. Gun silik bile olsa çıkar ama yok iste....
çok sağol canım, zor gerçekten ama en kısa zamanda dondurulmuşlarımızla devam edeceğiz inşallah 2.de olur olmaz 3,4,5 olana kadar artık, damdan düşenin halinden damdan düşen anlar, rabbim kimseye yaşatmasın inşallahhhh, bu topikteki herkese bebek bahşetsin...
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim, olacak bir gün inanıyorum, doktorumla da konuştum ilaçları bırak dedi... her şey Allahtan, ne olur kendinizde belirti aramayın rahat olun bende tüm belirtiler vardı hepsi ilaçlardan, 2.gün embriyosu 5.gün embriyosu demeyim benim 2 tane 5.gün 1.kalite embriyoydu tutmadı can veren Allah,öpüyorum hepinizi
benim de negatif........
benim de negatif........
canım benım ne desek bos bende dun aksam berı aglıyorum yarın kan testıne gıtmek bıle ıstemıyorum tekrar tekrar yıkılmak ve toparlanmak cok zor.. ama bu gunumuzede sukurler olsun. en azından sansımız hep var. cıkmayan candan umut kesılmezmıs.belkı degerın artar canım cunku sen 2 gun once yaptırdın testını....olmadı en kısa zamanda dondurulmuslarında baslarsın ve pozıtıfı alırsın canım. hatta bırlıkte gıderız belkı dondurulmuslarımızı almaya :)kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...
benim de negatif........
Herkese merhaba
Benim de 2.tüp bebek denemem 15 Ağustosta transferim yapıldı. 8 yumurta toplandı fakat 5tanesinin henüz gelişmediği kalan 3 taneye işlem yapılmadığı söylendi. transfer gününe de sadece 1 embriyo dayanabildi o da kalitesi çok düşüktü hatta şansı %1-3 transfer yapalım mı tercihi size bırakıyoruz dediler. bizde olsun yapalım dedik. bugün test günüm. ama negatif çıkar diye yaptırmadım. adet belirtisi de yok hiç. daha önceki tüp denememde testten 1gün önce adet olmuştum şimdi hiç belirti yok. arada bir kasıklarımda batma oluyor sadece. benim de yumurtalarım kalitesizmiş olgunlaşması geç oluyormuş bu nedenle bir daha denersek yumurtalarının ultrasonda 20-22mm olmasını bekleyip çatlatma iğnesi yaparız dedi doktorum.çünkü hep çatlatma iğnesini 18-19mm olunca vuruyorduk. bu arada 2 ay Biesteron DHEA-25mg günde 2 adet kullandım. tedavide de fostimon 450 cetrotide ovitrelle ve dhea(yumurta toplanana kadar). yumurta toplandıktan sonra da crinone jel sabah akşam, climara forte bant 2tane 2günde 1, estrofem günde 3tane, folbiol, bebek aspirini ve fragmin iğne(kan pıhtılaşması için) kullanıyorum. umarım tutunmuştur benim kötü kalite embriyom bana şansımız %1 de olsa %90 da deseler umut umuttur işte. Belkiler hiç bitmiyor.
menac cnm çok üzüldüm ya bi gittim geldim dışarı açar açmaz leptopu şaşırdım dün pozitifti bugün kaçıncı günün daha 2 gün yokmu senin test tarihine yükselme ihtimali vardır bişey demedimi dr.ben test tarihine kadar beklicem cnm benim test tarihini yazıcam şimdi listeye.eger olmadıysada yola devam üzme sakın kendini benim drum hep der rahim ,yumurta ,sperm oldukça bunlarda döllendikçe denicez cnm benim buda bizlerin sınavı.çok öpüyorum senikızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...
Tüpbebek tedavisi görmekte olan bir kişinin ,yakınlarından istediği davranış şekli.
Zaman zaman doğurganlık problemi olan bir çifte ne söyleyeceğinizi bilemediğinizin farkındayım. Bazen istemeden beni üzecek şeyler söyleyebilirsiniz. Size, bana daha fazla yardımcı olabileceğiniz birkaç öneride bulunmak istiyorum.
Lütfen her ay bana, gebe olup olmadığımı sormayın. Şayet gebe kalırsam bunu mutlaka büyük bir sevinçle,size haber vereceğim.
Lütfen her muayene sonrasında ne olduğunu bana sormayın. Kendimi güçlü ve iyi hissediyorsam mutlaka gelişmeleri size haber vereceğim.
Çocuğunuz yanlış davrandığında lütfen bana,onu almak isteyip istemediğimi sormayın. Bu bana acı veriyor.
doğum tebriğine geldiğimde bana "şimdi sıra sende", "inşallah bir dahaki sefere bizde sana tebriğe geleceğiz" gibi şeyler söylemeyin. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Evlat edinebileceğimizi bize söylemeyin. Şu anda öncelikle biyolojik yoldan çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Evlat edinme yada çocuksuz bir yaşamı tercih etme seçeneklerimizin farkındayız. Bütün bu seçenekleri, tedavi seçeneklerini denedikten sonra dikkatlice düşüneceğiz.
Bize sürekli olarak, infertilite tedavisi hakkında yenilikler yada yeni yerler hakkında bilgi vermeyin. Yeni bir yer aradığımızda bunu mutlaka size danışırız.
Öncelikle tedavi döneminde kendimiz hazır hissettiğimde beni dinleyecek dost ve yakınlara ihtiyacım var. Sizinle konuşmak istediğimde lütfen beni yalnızca dinleyin ve anlamaya çalışın.
Duygularım çok değişken olabilir, lütfen anlayışlı olun.
Unutmayın yalnız kalmak istediğimde, bu sizinle görüşmek istemiyorum demek değildir.
SİZİN ANLAYIŞ VE DESTEĞİNİZ BU GÜÇ DÖNEMDEN KENDİMİ DAHA İYİ VE GÜÇLÜ HİSSETMEMİ SAĞLAYACAKTIR.
YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
benim de negatif........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?