Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

bende agustosta basladım tedavıye,acıbadem maslak bulent tıras'da yaptırdım. sonuç kımyasal gebelik,olmadı.şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum??

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ankara tıp[/TD]
[TD]4 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]5 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]9 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]5 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]3 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]30 agustos test günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]1 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]4 eylül test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]29 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]ekimde dondurulmuş transferi olucak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

İstersen kanda baktır,kullandığın test hassas değilse çıkmaz.Embriyo kalitesi kötü ise neden transfer yaptı ki dr?Yumurtalık rezervin mi az yoksa başka bir rahatsızlık mı?

Evet canım 31 yaşındayım ama rezervinde azalma dedi ultrasonda bakınca ama fsh ve e2 cok normal çıktı adetin 3. Gunü bakırmışım. Fsh:5,9 e2: 45 çıkmıştı. Yumurtalarım kalitesiz 18,19mm derken çatlatmaya iğnesi yapıldı 8 tane toplandı 5 tanesi M1 seviyesinde çıkmış yani olgunlasmamisti. 3 tane kötü kalite döllendi ama 1 tanesi kaldı transfere o da kötü kalite emriyolog transfer etmeyelim dedi ama biz istedik. Doktorum Murat bey bu arada sana yazmıştım önceki sayfalarda bakarsan. Murat bey transfer yapalım %1 bile olsa olabilir dedi.

bende agustosta basladım tedavıye,acıbadem maslak bulent tıras'da yaptırdım. sonuç kımyasal gebelik,olmadı.şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum??

Ben de ilk denememi onla yaptım ama hoşlanmadım Merkez'den hoca vakit ayırmıyor. üstelik bana transferden önce embriyolar gayet iyi dediler tutmayinca zaten kaliteleri dusuktu dediler.

Senin embriyo kaliten nasıldı. Biz kesin karşılaşmışızdır seninle Jinemedde :44:

Su an nutkumu zor tutuyorum,tıkanıyorum,tıkanıyorum,tıkanıyorum menac ve diğer negatif cikan arkadaslarım,ilk transferde ilk kan testim yüksekti iki gun hamileyim diye dolaştım sevinçten sonra pat tutunmaya çalışan bebek kimyasal gebelikmis,allahım neler öğreniyoruz,bı an geliyor,bir isyan,bir hıçkırık,neden neden ama cevabı yok,istemeyenin bebek elinde,ac susuz bebekler dışarda oluyor,tecavüz bebekleri...ve daha neler neler,Allah biliyor neler çektiğimizi,sabretmek dısında elimizden bir halt gelmiyor,istek gidiyor,vazgeçiyoruz sonra umut geri geliyo,sonra umut geri gidiyor,sonra bı bakmışiz zaman iyi geliyor ... ilk normal gebeliğimde 5 aylık bebeğimi dogururken yada dusururken bacağıma koydular sıcaklığını hissettim sonra 5 dk sonra yok oldu gitti, sonra şükret dediler bana yan odada 9 aylık doğurmaya gelen iki kadın da bebekleri olmus biri kordon dolanması biri kaka yemesi,ama unutabildimmi asla cocuğum olsa bile o acı gitmez,,, her sey bizim icin, korku,sevinç,sabır...allahım kimseye umutsuzluk yaşatmasın yeter ki,allahım kimseyi vazgeçtim artık pes ediyorum dedirtmesin...güçlü olalım lütfen 5 dk sonrasını bilemeyiz....dondurulmuslarla hamile kaldım umutlar tükenmez...bu olmazsa digeri,digeri olmazsa digeri,yeter ki allahım bize güç ve sabır versin...sizi seviyorum .... İYİKİ varsınız..

Allahım bebek isteyen hic bir kadına dusuk yaşatma Yarabbim,ister 1 günlük embriyo olsun,ister bilmem kac aylık bebek,isterse yeni doğmuş,bide en acısı doğur büyüt canını ver genc yasta kaybet, allahım sen kimseye annelik hissini veripte sonrada yarıda kesme, egergercekten saglikladogacaksa,hayırlı evlat olacaksa bizle kalmasına izin ver..Rabbim bu uğurda bizi sinama kurbanın olayım,hepimize hakkımızda hayırlı olanı ve en önemlisi bu hayırlı olana sabırlı olma olgunluğunu ver....dualarım daima sizinle...

Allahım bebek isteyen hic bir kadına dusuk yaşatma Yarabbim,ister 1 günlük embriyo olsun,ister bilmem kac aylık bebek,isterse yeni doğmuş,bide en acısı doğur büyüt canını ver genc yasta kaybet, allahım sen kimseye annelik hissini veripte sonrada yarıda kesme, egergercekten saglikladogacaksa,hayırlı evlat olacaksa bizle kalmasına izin ver..Rabbim bu uğurda bizi sinama kurbanın olayım,hepimize hakkımızda hayırlı olanı ve en önemlisi bu hayırlı olana sabırlı olma olgunluğunu ver....dualarım daima sizinle...

Bu arada kimyasal gebelik oldu ve bu ay transfer tutmadı diyelim sormuşsunuz kendimden ornek veriden,takıntı yapmayacaksaniz eğer hemen devam edin ben ilkinden sonra hemen reglimin 2.gunu gittim ve nasip 5 ay sonraya oldu transfer ama her ay göbekten ordan burdab igneler ve estrofemler günde 5 defa bilmem ne ağladım zirladim ama şükür ki dondurulmuslarim vardı onlara sığındım onlar bana yakın zamanda devam etme gücü verdiler...

AmiN canım. Okuyunca yaşadıklarını çok üzüldüm gercekten. Allah kimseye yaşatmasın.

Bu gece ozelikle dualarım seninle,su an sana yogunlasicam,hamile duası kabul olursa yelkenay dualarım seninle...

sizi seviyorummmmmmmmmmm hemde çok ve tedavime başladım bu kadar radikal bir karar ve ben cesaretimi topladım muayene mi oldum şükür sorun yok iki taneyede ikna ettim oh ohhhhhh inşallah bebelerim tutar

canım Allah sana ve bebeğine acı keder göstermesin, bir daha sıkıntı yaşatmasın, acılarımızı dindirsin, en kısa zamanda isteyen tüm kullarına çocuk nasip etsin, ne olur üzme kendini ve bebeğini gerekirse girme foruma, duygularıma tercümanım benim, öpüyorum seni...

cnm tşkler cvbın için...karın şişliğinin transfere zararı varmı??doktoruma söyleyeyim mi durumu yarın kontrolüm var muhtemelen cuma ya opu olucak :18:

canım hakkında hayırlısı olsun ama durum ohss boyutuna gelirse uzmanlar dondurrturum bir sonraki ay sakin sakin deneyin diyo ama bazı çakal doktorlar :)) bunu hiç dikkate almıyo o yüzden diyorum mutlaka santim santim ölç ve ona göre karar verin

kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...

canım benim çok üzüldüm seni çok iyi anlamıyorum bu yol çok zor çok zor bi sınavdan geçiyoruz,Allahım daha büyük bi mutluluk yaşatsın sana inşallah mucizen Rabbimden gelir

canım bak bende dondurulmuşlarla başladım bugün doktorum daha rahat ağrısız sancısız dedi,çok umutlandım sakın pes etme ben ilk negatifi duyduğum an tekrar başlamak istedim tedaviye ama 2 adet yeterli dedi doktorum 3. adetle başladım,inşallah yüzümüz gülecek er yada geç hayırlısııııııı tamam mı

sağolun kızlar desteğiniz için, doktorum ilaçları bırak cumaya kadar adet olmazsan bir daha test yap dedi(işin bu kısmı komik), ruhen hazır hissedersen 2.adetinde başlarız dedi o kadar destek oldu ki az kalsın ağlayacaktı canım doktorum, toparlanayım hemen başlayacağım tekrar...

çok çok sevindim maşallah işte bu kadar bu bi son değil yeni bi başlangıç olsun olacak inşallah yıpratma kendini yeter biz hep yanındayız bak ben senden önce sırf destekçim var diye başladım bugün dondurulmuşlara sonra sıra sende inşallah anne oluruz bebeğimiz bebeklerimiz olsun da gerisi boş yeter ki sen dik dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…