Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

bana var canım 4-5ay hemde..
sizlerden bişyler öğrenmek için bakınıyorum ve çok şey öğrendim şimdiden..
hazırladım bile kendimi diyebilirim:23::23:

hepiniz çok şekersiniz:16::16::16::16::16::16::16:

Allah bu yolculukta kolaylık versin sizlere ve hayırlı haberler.. takipteyiimmm:34::34::34:
banada hayırlı zamanda başlamak nasip eylesin inşallah

Amin canım aminn, ben de devlette yaptırmak istemiştim ama malesef daha önümüzdeki haziranda doluyor 3 yılım yoksa anında çıkardı raporum, sen daha çok gençsin benim yaş geçiyor o yüzden olursa olur olmazsa sonra raporlu deneriz dedik, Allah gönlündekini hayırlı kılıp versin canım

ben de geçen hafta salı başladım iğnelere bu çatlama önleyici iğneler ne? ben sadece lucrin ve gonal-f kullanıyorum. gonal-f 225 dozla başladım iki akşamdır 150 doz yapıyorum yarın akşam çatlama iğnesi(ovitrelle) yapacağım.

Kendiliğinden çatlamasını önlemek içinmiş bende puregon 175 kullanıyorum ve orgalutrana da (çatlanayi önleyici) yeni başladim bugün 3'yu vurdum ışte

Kontrolden geldim ve benim yumoslar büyümeye devam ediyor 16 ila 10mm arası cumartesi günü yine kontrol var doktor pazartesi yada çarşamba günü opu olur dedi böyle ışte bende yine iğne aldım tabiki ve rahim kalınlığım da 9mm olmuş

Son düzenleme:
Amin canım aminn, ben de devlette yaptırmak istemiştim ama malesef daha önümüzdeki haziranda doluyor 3 yılım yoksa anında çıkardı raporum, sen daha çok gençsin benim yaş geçiyor o yüzden olursa olur olmazsa sonra raporlu deneriz dedik, Allah gönlündekini hayırlı kılıp versin canım
Amiiiiinnnn..
Allah razı olsun. ben yaşımı yazmışmıydım daha önce :26:

slm kızlar nasılsınız? bugün 3. iğnemi vurcam inşallah.
ben iğneyi vurunca yraım saate kalmadan uyku moduna geçiyorum nasıl uyutuyor bu iğneler beni anlatamam sanki narkoz alıyorum.sizede böyle olyormu?
kızlar transferi olanlar test tarihlerinizi yazarsanız listede güncellemiş olurum.öptüm hepinizi.

ben iğneyi vurunca yraım saate kalmadan uyku moduna geçiyorum nasıl uyutuyor bu iğneler beni anlatamam sanki narkoz alıyorum.sizede böyle olyormu?
kızlar transferi olanlar test tarihlerinizi yazarsanız listede güncellemiş olurum.öptüm hepinizi.

Iğneden hemen sonra değil bende ama gün içinde yorgun oluyorum ve çok uyuyorum bende

kızlar merhaba aramıza yeniler gelmiş hayırlı olsun şimdiden tedavileri
sabah embriyolog aradı moralim birden çok bozuldu 2 yumurta değil bir yumurtam varmış bir folikül boş çıkmış
yeterince olgun değilmiş olgunlaşması için beklemişler olgunlşaınca döllemişler allahtan döllenmiş cuma günü transfer yapılır dedi bende 2. gün embriyosu neden dedim biran önce ana rahmine konması gelişimi için dagha iyi dedi galiba benim yumurtamın kaliteside düşük sormayı unuttum moralim bozul çok nolur bana dua edin ağladım sabahleyin umudum var ama az rabbimden ve sizlerden başka sığıncak kimsem yok nolur dua edin hepimiz için ben bugün yasin okuycam gene annemlerede tembihliycem bi fikri olan varmı 2. gün embriyosu tutunma şansı nasıl olur:5::5::5::5::5::5:

:49::49::49::49::49::49:

:49:

canım ben edirne düzeltme yaparmısın
sebep yumurta rezzerv azlığı transferini bekliyor cuma günü:49:

sabah embriyolog aradı moralim birden çok bozuldu 2 yumurta değil bir yumurtam varmış bir folikül boş çıkmış
yeterince olgun değilmiş olgunlaşması için beklemişler olgunlşaınca döllemişler allahtan döllenmiş cuma günü transfer yapılır dedi bende 2. gün embriyosu neden dedim biran önce ana rahmine konması gelişimi için dagha iyi dedi galiba benim yumurtamın kaliteside düşük sormayı unuttum moralim bozul çok nolur bana dua edin ağladım sabahleyin umudum var ama az rabbimden ve sizlerden başka sığıncak kimsem yok nolur dua edin hepimiz için ben bugün yasin okuycam gene annemlerede tembihliycem bi fikri olan varmı 2. gün embriyosu tutunma şansı nasıl olur:5::5::5::5::5::5:

Canım bozma morelini yaa 2.gün ebriyosu diye hiç bozma heleki canını o fazla bekletmelerinin sebebi çoğul geçeliğı önlemekmiş diğer konuya gelince de zaten hepimiz tek yumurta tek spermden olma değilmiyiz hem bak bunu kurtarmışlar korkacak birşey yok canım geriye birtek tutunması kalmış bak morelini bozma

slm canım öncelikle geçmiş olsun..ben yeni katıldım bilgi toplamak amaçlı Allah herşeye kadirdir ona sığın..
neler duyuyoruz..
bi akrabam var. daha yenilerde oldu bu..

2yumurtalığınıda kist kaplamış kaç dr gezdi. hepside olmaz senin çocuğun dedi..
en son kisti aldırdığı dr.,alıyorum kistini ama tüp bebekle bile çok az şansın var. tüplerde tıkanmış demiş..

halini düşüneblyomusun.. çok dua ettik..
ameliyat sonrası tüp bebek tedavisine başlamak için adetini beklerken olmadı ve hamiş olduğunu öğrendi:10::10:
Allah nelere kadir şükret umutsuz durumda değilsin bebişim:29::29::29:

Canım bozma morelini yaa 2.gün ebriyosu diye hiç bozma heleki canını o fazla bekletmelerinin sebebi çoğul geçeliğı önlemekmiş diğer konuya gelince de zaten hepimiz tek yumurta tek spermden olma değilmiyiz hem bak bunu kurtarmışlar korkacak birşey yok canım geriye birtek tutunması kalmış bak morelini bozma

gerçektenmi bende 3. veya 5.gün embriyosu daha kaliteli diye düşünüyodum sana doktormu söyledi bunu yanlış anlama merakeettim sadece cvpladığın sağol allah razıolsun sizdev olmasanız :5::5::5::5:
:49::49::49::49::49:

Back
X