hadi gözün aydın canım korkma birşey çıkmaz Allaha emanet bizimde son 1 ultrasonumuz kaldı kan akışlarımıza bakılacak sonra biterde inşallah bende bir rahat nefes alırım canım yine palazlanana kadar annen yanında olur herhalde ya
Maşallah kuzuma teyzesimaşallah söyleme herkese nazara gelecek....
ayyyyyyyy yerim ben o kızçeyi maşallah canım ne kadar büyümüş kaç hafta vardı arada 890 dan 1280 e
anca haziranda gelecek ama yazın yanımda olacak doğumdan öncede sonrada kalacak. kimse kusura bakmasın kimseye vermem annemi doğumda
Maşallah kuzuma teyzesi
Tam 3 hafta var arada tatlım doktor bundan sonra daha hızlı kilo alırlar dedi haftada 200 grama kadar alırlarmış
38. Haftada alırız dedi doktorum 40 ı beklemeyiz dedi
e herhalde canım bende vermicem zaten evdekiler ne halleri varsa görsünler
ay kıyamam ya maşallah benimki ne kadar oldu acaba ama 2 3 gündür tepikler bayağı kuvvetlendi sanki seninkide tüp bebek diyemi erken alcak canım sezeryan galiba dimi
kilolarını skıntı etmene gerek yok. ikizlerde genelde biri daha zayıf olur zaten. bu arada onları daha doğmadan nasıl ayırd ediyosun? kilolarından mı?
Bu arada biz doktora sorduk ciğer geliştirici yapacakmiyiz diye. Erken dogum riski olmadığı icin gerek yok dedi. Esimde yapılıyor demişti bana bu haftalarda.. neden yapmadkki acaba. 28haftada yapılıyormus artik...
benimde karnım pamuk gibi yumuşacık oldu zeytin ve badem yağından. daha karnımda yok ama göğüslerimin alt kısmı çatlayalı çok oldu. ozaman bişey sürmüyodum kaçırmışım önlem alamadım....
Hayır canım surat yapılarından. Çok net ayırt edilebiliyorlar. Daha doğrusu kimse ayırt edemiyor ama ben 9. haftadan itibaren hep ikisini ayırt ettim :)
kızlar ya bu arada dün mali müşavirle konuştum doğum izni öncesi 8 hafta sonrası 8 hafta dediöncesi 8 haftayı kullanmazsak doğum sonrası 8 hafta imiş hakkımız yani doğumdan sonraya kaydıramıyormuşuz 3 hafta kalana kadar çalışabilirsin ama dedi o zaman doğumdan sonra yine 2 ay iznin dedi :44:32. haftada raporla çalışılabiliyormuş kafam karıştı ya doktora gidince detaylı sorayım ben şu rapor işini tekrar
kızlar ya bu arada dün mali müşavirle konuştum doğum izni öncesi 8 hafta sonrası 8 hafta dediöncesi 8 haftayı kullanmazsak doğum sonrası 8 hafta imiş hakkımız yani doğumdan sonraya kaydıramıyormuşuz 3 hafta kalana kadar çalışabilirsin ama dedi o zaman doğumdan sonra yine 2 ay iznin dedi :44:32. haftada raporla çalışılabiliyormuş kafam karıştı ya doktora gidince detaylı sorayım ben şu rapor işini tekrar
Kızlaaarrr dün itibariyle oğluşlarımın eşyalarını yıka ütüle yerleştir işi bitmiş bulunmakta. Keyifli ama bir o kadar da yorucu. Bu işleri tek başına yapacak arkadaşların havalar daha ısınmadan başlaması tavsiye olunur. Zira ütü ile saatlerce haşır neşir olmak bunaltıcı olabiliyor. Yataklarınıda yerleştirdim herşey çok güzel oldu. Bugün de gidip nevresim takımlarına yastık yaptıracağım. Bir de minik bir halı alacağım oğluşlarıma. Yarından itibaren de hastane çantasını hazırlarız ve babişkonun arabasına atarız. :)
Kızlaaarrr dün itibariyle oğluşlarımın eşyalarını yıka ütüle yerleştir işi bitmiş bulunmakta. Keyifli ama bir o kadar da yorucu. Bu işleri tek başına yapacak arkadaşların havalar daha ısınmadan başlaması tavsiye olunur. Zira ütü ile saatlerce haşır neşir olmak bunaltıcı olabiliyor. Yataklarınıda yerleştirdim herşey çok güzel oldu. Bugün de gidip nevresim takımlarına yastık yaptıracağım. Bir de minik bir halı alacağım oğluşlarıma. Yarından itibaren de hastane çantasını hazırlarız ve babişkonun arabasına atarız. :)
kızlar kesin olarak nerden öğrenicez bunu ya ben sonrasında 3 ay olarak kullanıp paramı almak istiyorum e bu aradada çalışıp ordanda gelmesi şart malum çok masrafımız olacak düşünmek zorundayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?