Merhaba canim öncelikle gecmis olsun senin durumuna benzer bi durumu ben de yasadim doktorum iliskiyi serbest birakmisti hicbir sakincasi yok die sonra ben iliski sonrasinda hafif bi kahverengi lekelenme yasadim hastaneye gittigimde hicbir sorun olmadigni herseyin normal oldugunu söylediler bir hafta sonrasinda yine bi iliski sonrasi öyle büyük bir kanamam oldu ki parçalar düsürmeye bile basladim gece hastsneye yatis verdiler vucdan azabindan ölcektim neredeyse sabaha kadar aglayip durdum sabahleyin doktor bebisimde cok sükür ki hicbir kötü durumun olmadigini söyledi progestana baslatti rahimin asiri kasilmasindan olmus o kanamalar ve sonrasinda da iliski kesinlikle yasaklandi bidaha mi tövbeeeMerhaba hepinize saglikli bebebisler nasipse bende ağustos annesi olucam ikinci bebeğim tedavisiz sürpriz hamile kaldim bu sefer allaha şükür ilklerde kanamalarim oldu çok korktum allaha şükür geçti simdi ama doktor ilişki yasaklamistikanamam varken simdi riski atlattim kanamam bittikten 10 gün sonra ilişki serbest dedi ben 20 gün sonra ilişkiye girdim ilişkiden sonra sabah az bi kanamam oldu leke gibi sizde boyle bisey oldumu
Merhaba canim öncelikle gecmis olsun senin durumuna benzer bi durumu ben de yasadim doktorum iliskiyi serbest birakmisti hicbir sakincasi yok die sonra ben iliski sonrasinda hafif bi kahverengi lekelenme yasadim hastaneye gittigimde hicbir sorun olmadigni herseyin normal oldugunu söylediler bir hafta sonrasinda yine bi iliski sonrasi öyle büyük bir kanamam oldu ki parçalar düsürmeye bile basladim gece hastsneye yatis verdiler vucdan azabindan ölcektim neredeyse sabaha kadar aglayip durdum sabahleyin doktor bebisimde cok sükür ki hicbir kötü durumun olmadigini söyledi progestana baslatti rahimin asiri kasilmasindan olmus o kanamalar ve sonrasinda da iliski kesinlikle yasaklandi bidaha mi tövbeeeo benim dünyam bence biseyleri feda etmeliyiz onlar icin seninde bir süre en azindan doktoruna danisana kadar iliskiden uzak durmani öneririm canim Allah yavrularmizi bizlere bağislasin..
Selam canim sen doktorun iliskiyi serbest etmesine felan bakma kimde ilk 3 ay iliski serbest dedi ise hep kanama oldu bendede ilkinde oldu hatta bana kosu bile yapabilirsin dedi can senin canin 4. Aya kadar iliskiye girmeyin bence ben hic girmedim ilkinde yasadigim icinMerhaba hepinize saglikli bebebisler nasipse bende ağustos annesi olucam ikinci bebeğim tedavisiz sürpriz hamile kaldim bu sefer allaha şükür ilklerde kanamalarim oldu çok korktum allaha şükür geçti simdi ama doktor ilişki yasaklamistikanamam varken simdi riski atlattim kanamam bittikten 10 gün sonra ilişki serbest dedi ben 20 gün sonra ilişkiye girdim ilişkiden sonra sabah az bi kanamam oldu leke gibi sizde boyle bisey oldumu
Selam canim sen doktorun iliskiyi serbest etmesine felan bakma kimde ilk 3 ay iliski serbest dedi ise hep kanama oldu bendede ilkinde oldu hatta bana kosu bile yapabilirsin dedi can senin canin 4. Aya kadar iliskiye girmeyin bence ben hic girmedim ilkinde yasadigim icin
Irmakcım nasılsın ben bayadır giremedim ikizleriz iyi allaha şükür perşembe doktordaydık kan hapı verdi progestanı kesti derken bebekler iyi dedi herşeyi oluşmuş dedi cinsiyetlerini sordum 3 hafta sonra belli olur dedi sende durumlar nasılSelam canim sen doktorun iliskiyi serbest etmesine felan bakma kimde ilk 3 ay iliski serbest dedi ise hep kanama oldu bendede ilkinde oldu hatta bana kosu bile yapabilirsin dedi can senin canin 4. Aya kadar iliskiye girmeyin bence ben hic girmedim ilkinde yasadigim icin
Nesecim merhaba canimmerhaba arkadaşlar ırmakcım nerelerdesin sen
netten birşey öğrendim
2 li teste b-hcg deger var eger 50 nin altındaysa erkek
50 nin üzerındeyse kızmış genelde tutuyormuş
bazı doktorlar bu degere baktıklarında bebegin cinsiyetini söylerlermiş
benim bi oglum var ve kağıtları duruyordu biraz önce baktım 28 miş oglumda tutmuş
benim ikili test bugün çıkmış aradım hastaneyi
ama doktor tatile çıktığı için soramadım
yarın arayıp beta degerlerimi hemşireye soracam
benimki 13. haftalık ve ikizlere hamileyim
2 li test bende 2 kağıt olarak çıkarılmış ikisinide sorayım bakalım ne olacak
gönlüm ikiside kız olsun istiyor ama nasip
Merhaba canimMerabalar kizlar ben de ağustos annesi olcam inşallah benim de ilk gebeligim 6 aylik evliyiz bebek yapmaya ilk karar verdiğimiz haftadan hediye bize melegim Rabbim olmayanlara da böyle beklenmedik anda nasip eder inşallah.. ben 6.Haftaya girdigimden beri aşırı bulanti kusma şikayetleri yaşıyorum bütün gün ne yesem cikariyorum geceleri kalkıp kustugum oluyo. Hiç kilo alamadim daha ama vermedim de.. gittikce
azalır diyorlar ama iki haftadır sanki daha artti doktorumun yazdığı serum ve bulanti hapı sayesinde bogazimdan lokma geciyo bulanti hapı dediğim de zofran dil üstü tablet bulana kadar çok uğraştık bulduk mecburen kullanıyorum hiç bişey fayda etmedi çünkü serumda bi yere kadar hergün alamiyorum inşallah bebegime bi zararı olmaz su an için bebegimle alakalı hiç bi sıkıntım olmadı çok sukur benim gibi olan var mi aranızda umarım geçer tez zamanda. Allah bu dönemlerde hepimizin yardımcısı olsun bebislerimize de sağlık versin ❤
Hadi hayirlisi olsun canim Allah gönlüne göre versinArkadaşlar 2 li testeki b.hcg degerim 81 çıkmış 50 üzeri olunca kız altı olunca erkek diyolar ama kız olmasını çok istiyorum hatta ikiside kız olsun istiyorum ama bakalım hayırlısı şubat 15 ten sonra cinsiyet ögrenmek için gidecem o zaman yazarım hoşçakalın
Çok sağol canım 12. Haftama girdim bugun henüz değişen bişey yok daha az kusuyorum belki 9 10 haftalarda kendimi kaybetmistim baya ama normal hayatıma donebilmis değilim kapalı alanda yiyemiyorum uzun süre bi yerde duramiyorum bir anda kusucam diye su an yataktayim halen bulanti çekiyorum gece de bulandı hep kraker vs herseyi denedim sanırım benim de yine serum yemem gerekecek bir arkadaşım da benim gibiydi ama o sabah akşam yiyordu serum günde 6 saat oda seninle aynı hafta da şimdi kusmuyomus eskisi gibi bulantisi da yokmus sadece aşırı kilo almış serumlardan sanırım ben o kadar yemedim ondan hic kilo almadim Çok dua ediyorum bu hafta benimde son olsun azalsin yemek yemeyi özledim ve sinemaya gitmeyi artık geçsin ve hamileligimin tadını cikarayim istiyorum bebisimin haberine bile sevinemeden hasta gibi yatar oldum.. evet doktoruma da 3 kontrolum de de sordum bir zararı varmı diye sadece ilacsiz dayanabildigin kadar dayan yemeye calis ama zararı yok için rahat olsun dedi.. sana da çok geçmiş olsunMerhaba canim
Ayni durumda benim hergün belki 10 kere kusuyordum artik vücutta sivi kalmayinca hastaneye yattim ilk zamanlar ilac banada iyi geliyordu 9. Haftaya dogru hastanelik oldum ve hala hastanedeyim suan 13 haftalik bebegim cok iyi elhamdülillah serum ilac bebege zarar verecek diye korkma bizim gibi kusmalarda zarardan cok yarari oluyor ilaclarin cok gecmis olsun kisa zamanda iyilesiriz umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?