Agustos 2015 bebisleri

cnm yer gok dua allahim kimseyi duasiz birakmasin rabbim herkesin dualarini kabul etsin inss.

uzulme dicem ama insanin elunde degil cnm ama alalh buyuk elbet bigun nasip olcak ins ben norma yolla 2 sene denemdim rabbim 2.asilamada nasip etti insss kucagimizada almak nasip olur hayrlisiyla :)

CNM ben adet ağrısı diye üç gün kıvrım hiç bir farkı yoktu sonra hamile olduğumu öğrendim ama o ağrılarına dolayı kanama olmuş kesenin altında. O yüzden doktor rapor verdi bir hafta sadece tuvalete kalkcaksin dedi. Bir de hamileliği besleyen bi kist gibi bişey varmış 3 cm olmuş ilaç verdi şimdi yatıyorum inşaallah sağlıklı alırız bebeklerimizi kucagimiza

Evet ama 10 ay sonra fsh yüksekliği vardı bnde tedaviye başlamayı düşünmüştüm. O jel ne işe yarıyor ki.
Canim ben ve diger arkadaslar asilamayla hamile kaldik ve nerdeyse 1 ay igne ilac jel kullandik simdide hamile kalinca doktor
Hakkinizda hayirlisi olsun canim en kisa zamanda insallah sende anne olursun :)

güzel dilekleriniz ve teselliniz için sağolun kızlar daha vaktim gelmemiş demekki ne yapayım çaresiz bekliycem.

kiz gelio desene :))) hadi hayrlisi insss
inşallah rahmetli kızımın yerine koyacagım hayırlısıyla
oğluşumada kız kardeş olur inşallah
oğlum diyo
anne biri kız diğeri erkek diyo
oğlum emre bilmişti
emre çocuğumuz olacakmı dediğimde olacak diyordu ama 2 tane diyordu çıktı oğluşumun dediği

Kizlar sizin büyük kac yumurtaniz vardi yani catlatma ignesi vurunurken ya herkez gitti en azindan kan testindede olsa cogulmu yoksa tek gebelik mi ögrendi ben ne yapacagim ya ayin 18 e kadar beklemem lazimm
canım bunu senin doktor söyleyecektir zaten
beta 2 katı yerine 3 yada 4 katı artıyor doktor ilk bundan biliyor
sonrada zaten rahim içinde görmesi gerek
benim cuma günü alttan baktı ekranıda bana çevirdi ikisinide gösterdi
ama inşallah 3. olmaz dedi bakalım cuma çağırdı neler olacak

cenım sen benden 4 gün önce aşılama yaptırdın
sana ultrasundan bakmadımı
kanda betan nasıldı senin
bu kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi
bakın hamilesiniz sizin yerinizde olmak isteyen yüzlerce kadın vardır
üzmeyin kendinizi ve bebeğinizi

Bugün bir konu acayim bebislerinize ilk ne almak istiyorsunuz cinsiyetini ögrenmeden??

cnm beta cok iyi cikiyo betaya gore 8 haftalik hamileydim gecen hafta baktirmistim ultrasondada keseyi gorduk ama kese biraz yamukmus bnm tedirginligim ondan kaynakli yoksa cok sukur allahima ben bu sonucu 2 senedir bekliyordum rabbim isteyen herkese nasip etsin ins bislerde saglikla sihatle kucagimiza alalim insss :)

Bende şimdiye ne bulantı ne kusma olmadı sadece kokulara karşı çok hassaslastim

Günaydinnnnn bende gecen hafta bulanmistim bu hafta rahatim cok sükür sadece et balik gibi kokulara cok bulaniyorum ve uykum cok

kizlar bide ne diycem benim bugun vajinada agrilar var icerden disari bisey cikcak gibi kusarkenmi zorladim acaba sizdede ole bisey varmi?

kizlar bide ne diycem benim bugun vajinada agrilar var icerden disari bisey cikcak gibi kusarkenmi zorladim acaba sizdede ole bisey varmi?
Bende yok canim yat dinlen ikinma yada zorlama kendini bir yere uzanma gerin me söylemek istedim bunlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…