cnm yer gok dua allahim kimseyi duasiz birakmasin rabbim herkesin dualarini kabul etsin inss.Canimm bol bol dua et ben hep yaziyorum dua etmeyi seviyorsaniz Allahin esmasi El musavvir i günde 336 kere tesbih edin rabbim düsükten ve sakatliktan korur evelallah ya bide biz kimseye söylemedik anne babalar disinda korkuyoruz ilkinde herkez duymustu kaybedincede herkeze dert anlattik insallah birdaha o aciyi yasamam rabbim kimseye yasatmasinn
uzulme dicem ama insanin elunde degil cnm ama alalh buyuk elbet bigun nasip olcak ins ben norma yolla 2 sene denemdim rabbim 2.asilamada nasip etti insss kucagimizada almak nasip olur hayrlisiyla :)sabah kalkar kalkmaz hastaneye gittim tatlım . dr um muayene etti sonrasında da tam hastalandım canım. klomeni 2.kez deniycez ama aşılamaya gider benim durum sanırım ilk ay olmadıysa klomenle 2.ay inanmıyom artık.dün ömrümden ömür gitti.ilgine çok teşekkür ederim canım.ALLAHIM SİZİ VE MELEKLERİNİZİ KORUSUN CANLAR...
CNM ben adet ağrısı diye üç gün kıvrım hiç bir farkı yoktu sonra hamile olduğumu öğrendim ama o ağrılarına dolayı kanama olmuş kesenin altında. O yüzden doktor rapor verdi bir hafta sadece tuvalete kalkcaksin dedi. Bir de hamileliği besleyen bi kist gibi bişey varmış 3 cm olmuş ilaç verdi şimdi yatıyorum inşaallah sağlıklı alırız bebeklerimizi kucagimizaayy ne güzel yaa yarabbim biz isteyen kullarınada ver.bu gün yarın adet olmaz poxitif sonuç alırsam bende aranıza katılcam inşallah ne olur şans dileyin.şimdi taze annelere bir soru sormak istiyorum. adet gününden bir gün önce adet öncesi karın ve bel hassasiyeti olur ya her an kırmızılar gelcek gibi öyle oldunuzmu yoksa adet olmuyacağınızı anladınızmı bende ara ara yokluyo bide mide hassasiyeti var çrkiliyo iç bulantısı gibi bu ay klomende ilk ayım.
Canim ben ve diger arkadaslar asilamayla hamile kaldik ve nerdeyse 1 ay igne ilac jel kullandik simdide hamile kalinca doktorEvet ama 10 ay sonra fsh yüksekliği vardı bnde tedaviye başlamayı düşünmüştüm. O jel ne işe yarıyor ki.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim en kisa zamanda insallah sende anne olursun :)sabah kalkar kalkmaz hastaneye gittim tatlım . dr um muayene etti sonrasında da tam hastalandım canım. klomeni 2.kez deniycez ama aşılamaya gider benim durum sanırım ilk ay olmadıysa klomenle 2.ay inanmıyom artık.dün ömrümden ömür gitti.ilgine çok teşekkür ederim canım.ALLAHIM SİZİ VE MELEKLERİNİZİ KORUSUN CANLAR...
yazılarını okudumgüzel dilekleriniz ve teselliniz için sağolun kızlar daha vaktim gelmemiş demekki ne yapayım çaresiz bekliycem.
inşallah rahmetli kızımın yerine koyacagım hayırlısıylakiz gelio desene :))) hadi hayrlisi insss
canım bunu senin doktor söyleyecektir zatenKizlar sizin büyük kac yumurtaniz vardi yani catlatma ignesi vurunurken ya herkez gitti en azindan kan testindede olsa cogulmu yoksa tek gebelik mi ögrendi ben ne yapacagim ya ayin 18 e kadar beklemem lazimm
cenım sen benden 4 gün önce aşılama yaptırdıncnm ayni sikintilar bendede var benim endiselerimde bebekle ilgili devamli kuruyom olcakmi bos gebelikmi dismi die kafayi yiycem kese gormekle bitmiyo inan birazda yamuk olunca kese aklimdan cikmiyo agliyorum agliyorum olmazsa bidaha nezaman hamile kalabilirim die neler dusunuyorum neler
cnm beta cok iyi cikiyo betaya gore 8 haftalik hamileydim gecen hafta baktirmistim ultrasondada keseyi gorduk ama kese biraz yamukmus bnm tedirginligim ondan kaynakli yoksa cok sukur allahima ben bu sonucu 2 senedir bekliyordum rabbim isteyen herkese nasip etsin ins bislerde saglikla sihatle kucagimiza alalim insss :)cenım sen benden 4 gün önce aşılama yaptırdın
sana ultrasundan bakmadımı
kanda betan nasıldı senin
bu kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi
bakın hamilesiniz sizin yerinizde olmak isteyen yüzlerce kadın vardır
üzmeyin kendinizi ve bebeğinizi
allah kismet nasip ederse ilk gs storedan hastane cikisi almayi dusunuyorum inss nasip olur :)Bugün bir konu acayim bebislerinize ilk ne almak istiyorsunuz cinsiyetini ögrenmeden??
Ben minigime onun gibi minik bi ayakkabı almak istiyorum ilk önce :)Bugün bir konu acayim bebislerinize ilk ne almak istiyorsunuz cinsiyetini ögrenmeden??
Ayy esimde bakiyor ts store dan zibinlara felan insallah giydirmek nasip olurallah kismet nasip ederse ilk gs storedan hastane cikisi almayi dusunuyorum inss nasip olur :)
Hayirli olsun gebeliginiz insallah canim Allah nasip etsin :)Ben minigime onun gibi minik bi ayakkabı almak istiyorum ilk önce :)
Bende yok canim yat dinlen ikinma yada zorlama kendini bir yere uzanma gerin me söylemek istedim bunlarikizlar bide ne diycem benim bugun vajinada agrilar var icerden disari bisey cikcak gibi kusarkenmi zorladim acaba sizdede ole bisey varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?