- 4 Şubat 2018
- 8
- 6
- 1
- 40
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Yaptır istersen ne herşeye razi olmuş oluyorsun yaptirmazsanda için rahat biter hamileliğinEvet benim ilk canım ben de kararsızım yaptırma konusunda
Bana günde 2 kan hapı decavit ve omega 3 verdi bir dün decavit birgün folikasit dedi bilmiyorum hangi doktor iyi ilaç verenmi vermeyenmiSelam kızlar, ikili test sonucunu aldik bugün gecikmeli de olsa. Cok şükür guzel çıktı sonuçlar. 14+4 haftalik olduk yalniz benim dr. vitamindi kan hapiydi hicbir sey vermedi. Gerek yok saglikli beslen yeter dedi. Kan degerim 10.5 den 11.4e yukselmis pekmez+limon içiyordum her gün. Bu bebis icin yeterli olur mu ki. Adam baya emin konustu ama bi celiskiye düştüm bu doktor konusundabu haftada olup da takviye vitamin kullanmayan var mı???
bazen bebekler hızlı büyür öyledir korkma yadaMerhabalar kızlar alanın izniyle benim bebekte 15 ağustosta dünyaya gelecek . ama benim normalde 11 haftalık olmam gerekirken doktor bana 13+5 dedi inş birşey yoktur bebegin gelişimi önde dedi.
Hadi hayırlısı maşşallahh. kan testi de iyi gelecek inşallah.Merhaba kızlar bende doktora gittim 2li tarama yapıldı 1 haftaya çıkacak sonuçlar ense kalınlığıda normal çıktı.cinsiyet için henüz bir şey demedi hayırlısı olsun.
Canım naptın ense kalıngına ne dedi. İyi cıkar iyi. Hadi bakalım hayırlısı. Dualarımız eksik olmasınKızlar bugün bende kontrole gittim haftaya 2li tarama testi yapılacak. İnşallah bizim sonuçlar da güzel çıkar
Ben yaptırdım. Allah korusun Sıkıntı olsada olmasada bizim yavrumuz. Yaptırılabilir bence. İyi cıktı sonuçlar şükürler olsunMerhaba kızlar ben de ağustos annesiyim inşallah. 11.haftaya girdim sanırım ağustos sonu. Sizler 2li2tarama 3lü tarama yaptırdınız mı
Haftaya bakacak canım. Henüz yaptırmadim testi. İnşallah haftaya sonuçları yazarimCanım naptın ense kalıngına ne dedi. İyi cıkar iyi. Hadi bakalım hayırlısı. Dualarımız eksik olmasın
Canım benim pekmez, limon on numara. Ama ben kan hapı, elevit vitamin kombinasyonu ve d vitamini damlası kullanıyorum. Bence kullan bazen çalışırken dikkatlı bealenemiyoruz. Zararı yok.Selam kızlar, ikili test sonucunu aldik bugün gecikmeli de olsa. Cok şükür guzel çıktı sonuçlar. 14+4 haftalik olduk yalniz benim dr. vitamindi kan hapiydi hicbir sey vermedi. Gerek yok saglikli beslen yeter dedi. Kan degerim 10.5 den 11.4e yukselmis pekmez+limon içiyordum her gün. Bu bebis icin yeterli olur mu ki. Adam baya emin konustu ama bi celiskiye düştüm bu doktor konusundabu haftada olup da takviye vitamin kullanmayan var mı???
Rabbim. Saglıklı sıhhatli bağışlasın bizlere meleklerimizi.Haftaya bakacak canım. Henüz yaptırmadim testi. İnşallah haftaya sonuçları yazarim
Canım ilaç veren yaaa vermeyen iyi doktor diye kesin konuşmayız ama anneden anneye değişir aslında bazen çalışırken dikkat etmiyoruz bealenmemize kullanılmasında fayda var zarar yok bence. Zarten kalsiyum vitamin vs ihtiyacı hamilelikte 1.5-2 katına cıkıyorBana günde 2 kan hapı decavit ve omega 3 verdi bir dün decavit birgün folikasit dedi bilmiyorum hangi doktor iyi ilaç verenmi vermeyenmi
Canim valla ben de kullanmak istedim doktora da soyledim gerek yok dedi. Doktorum iyi aslinda ama adam ek olan her şeye karşı sanki. Pekmeze devam et dedi, bir ay sonra tekrar bakacak. Ben de kafama göre alıp kullanayim mi bilemedimCanım benim pekmez, limon on numara. Ama ben kan hapı, elevit vitamin kombinasyonu ve d vitamini damlası kullanıyorum. Bence kullan bazen çalışırken dikkatlı bealenemiyoruz. Zararı yok.
Aile hekimliğindeki seni takip eden ebe hanıma sor. Yani kafana göre olmaz en azından. Yılların ebesi her gün bizim gibi 5-10 gebe takip ediyorlar. Hadi diyelim pekmez içiyorsun Demir hapı gerek yok. Ama bence VİTAMİN D3 ve bol bol süt kemik gelişimi için önemli.Canim valla ben de kullanmak istedim doktora da soyledim gerek yok dedi. Doktorum iyi aslinda ama adam ek olan her şeye karşı sanki. Pekmeze devam et dedi, bir ay sonra tekrar bakacak. Ben de kafama göre alıp kullanayim mi bilemedim
Bende öyle düşünüyorum düzenli beslenemiyorum çalıştığım için o yüzden vitamin ns. takviyeler almak içimi bi nebze rahatlatıyoCanım ilaç veren yaaa vermeyen iyi doktor diye kesin konuşmayız ama anneden anneye değişir aslında bazen çalışırken dikkat etmiyoruz bealenmemize kullanılmasında fayda var zarar yok bence. Zarten kalsiyum vitamin vs ihtiyacı hamilelikte 1.5-2 katına cıkıyor
Aynen canım yaBende öyle düşünüyorum düzenli beslenemiyorum çalıştığım için o yüzden vitamin ns. takviyeler almak içimi bi nebze rahatlatıyo
Ins hayırlı haberlerle gelirsin canımKızlar bugün bende kontrole gittim haftaya 2li tarama testi yapılacak. İnşallah bizim sonuçlar da güzel çıkar
İnşallah canım. Hepimizin hamileliği güzel geçer ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız inşallahIns hayırlı haberlerle gelirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?