Ağustos 2018 anne adaylari

Selam kızlar, ikili test sonucunu aldik bugün gecikmeli de olsa. Cok şükür guzel çıktı sonuçlar. 14+4 haftalik olduk yalniz benim dr. vitamindi kan hapiydi hicbir sey vermedi. Gerek yok saglikli beslen yeter dedi. Kan degerim 10.5 den 11.4e yukselmis pekmez+limon içiyordum her gün. Bu bebis icin yeterli olur mu ki. Adam baya emin konustu ama bi celiskiye düştüm bu doktor konusunda bu haftada olup da takviye vitamin kullanmayan var mı???

Bana günde 2 kan hapı decavit ve omega 3 verdi bir dün decavit birgün folikasit dedi bilmiyorum hangi doktor iyi ilaç verenmi vermeyenmi

Merhaba kızlar bende doktora gittim 2li tarama yapıldı 1 haftaya çıkacak sonuçlar ense kalınlığıda normal çıktı.cinsiyet için henüz bir şey demedi hayırlısı olsun.

Merhabalar kızlar alanın izniyle benim bebekte 15 ağustosta dünyaya gelecek . ama benim normalde 11 haftalık olmam gerekirken doktor bana 13+5 dedi inş birşey yoktur bebegin gelişimi önde dedi.
bazen bebekler hızlı büyür öyledir korkma yada
Halk arasında derler Ya üstüne adet görmüşüm diye belki erken döllenmiştir. Biz hep son adet tarihini ele alıyoruz Allahın işi. Sağlıklı sıhhatli olsun.

Merhaba kızlar ben de ağustos annesiyim inşallah. 11.haftaya girdim sanırım ağustos sonu. Sizler 2li2tarama 3lü tarama yaptırdınız mı
Ben yaptırdım. Allah korusun Sıkıntı olsada olmasada bizim yavrumuz. Yaptırılabilir bence. İyi cıktı sonuçlar şükürler olsun

Canım benim pekmez, limon on numara. Ama ben kan hapı, elevit vitamin kombinasyonu ve d vitamini damlası kullanıyorum. Bence kullan bazen çalışırken dikkatlı bealenemiyoruz. Zararı yok.

Bana günde 2 kan hapı decavit ve omega 3 verdi bir dün decavit birgün folikasit dedi bilmiyorum hangi doktor iyi ilaç verenmi vermeyenmi
Canım ilaç veren yaaa vermeyen iyi doktor diye kesin konuşmayız ama anneden anneye değişir aslında bazen çalışırken dikkat etmiyoruz bealenmemize kullanılmasında fayda var zarar yok bence. Zarten kalsiyum vitamin vs ihtiyacı hamilelikte 1.5-2 katına cıkıyor

Canım benim pekmez, limon on numara. Ama ben kan hapı, elevit vitamin kombinasyonu ve d vitamini damlası kullanıyorum. Bence kullan bazen çalışırken dikkatlı bealenemiyoruz. Zararı yok.
Canim valla ben de kullanmak istedim doktora da soyledim gerek yok dedi. Doktorum iyi aslinda ama adam ek olan her şeye karşı sanki. Pekmeze devam et dedi, bir ay sonra tekrar bakacak. Ben de kafama göre alıp kullanayim mi bilemedim

Canim valla ben de kullanmak istedim doktora da soyledim gerek yok dedi. Doktorum iyi aslinda ama adam ek olan her şeye karşı sanki. Pekmeze devam et dedi, bir ay sonra tekrar bakacak. Ben de kafama göre alıp kullanayim mi bilemedim
Aile hekimliğindeki seni takip eden ebe hanıma sor. Yani kafana göre olmaz en azından. Yılların ebesi her gün bizim gibi 5-10 gebe takip ediyorlar. Hadi diyelim pekmez içiyorsun Demir hapı gerek yok. Ama bence VİTAMİN D3 ve bol bol süt kemik gelişimi için önemli.

Bende öyle düşünüyorum düzenli beslenemiyorum çalıştığım için o yüzden vitamin ns. takviyeler almak içimi bi nebze rahatlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…