Ağustos 2018 anne adaylari

Canım Allahın izniyle iyi gelecektir sonuçlar. Yaş riski vs felan var. 35 yaş üstü riskli olabilir diyo bazen ama sağlıklı bebekler doğuyor şükürler olsun. ben 24 yaşındayım.
Teşekkür ederim canım bende 26 yaşındayım. Az önce sonuçları aldık çok güzel hersey düşük risk grubundasin dedi doktor 1 ay sonra kontrole gel dedi.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım,hemen hemen aynı dönemde doğum yapacaz sanırım ve erkek yılıydı sanırım :)

Benim de ilk başlarda 2 hafta ara ara kanama oldu kahve rengi ve pembe ıgne kullandım sonrasında progestan ve hep yatarak geçirdim sonra kesildi kanama ama ben halsizlik ten hala yatmaya devam ediyorum inş geçer canım stres yapma Dinlen çoğu kişide oluyo böyle sıkıntılar

Teşekkür ederim canım bende 26 yaşındayım. Az önce sonuçları aldık çok güzel hersey düşük risk grubundasin dedi doktor 1 ay sonra kontrole gel dedi.
Şükürler olsun canım benim.. Bende düşük riski var kanama vs olmuştu aylık takip artık. Hadi bakalım herşey yolunda.

Hadi bakalım inşşallah. Gecikme olursa yaz inşşallah hamişsindir. canım hayırlısıyla

Haber et. gelmiş geçmiş olsun. İnşşallah kaybolmuştur
dr gideceğim gece yine kanamam geldi kahve gibiydi ama çok gelince hastaneye gittik,geceyi hastanedr geçidik kanama alanı büyümüş 4mm dedi iğne yapıldı dün çıktık hastaneden sürekli yatacaksın dedi 1ay rapor yazdı cumartesi tekrar kontrole çağırdı.İnşallah kanama alanım küçülür.

Dinlen cnm. Cok cok geçmiş olsun. Saglıklı sıhhatli olsunlar da.

Kızlar ikili testte ki beta hcg değerinden bebeğin cinsiyeti hakkında fikir yürütülüyormus hiç duydunuz mu ya da doğru çıkan oldu mu başka bir blog da okudum dikkatimi çekti merak ettim

Kızlar ikili testte ki beta hcg değerinden bebeğin cinsiyeti hakkında fikir yürütülüyormus hiç duydunuz mu ya da doğru çıkan oldu mu başka bir blog da okudum dikkatimi çekti merak ettim
bende geçen hafta yaptırdım 2 li test ve beta hcg değerim 48 çıkmıştı 50 altı erkek deniliyordu ve cinsiyeti de belli oldu erkek benimki tuttu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…