- 10 Haziran 2011
- 796
- 577
- 103
- 40
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Tsk ederim canım deneyeyim.Canim herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama bana elma iyi geliyor midem ağrımaya başlayınca yiyorum biraz rahatliyorum. Geçen hafta bende sürekli kusuyordum mahvolmustum
Canım günaydın. Benimde cok bulantı oluyor. Bende limonu sıkıyorum mesela bir su bardağının 1/4 ü limon, 2/4 ü su koyuyorum. Birazda tuz bu da bana iyi geliyor. Portakal suyunada cok az tuz koyuyorum. O da rahatlatıyor. Tabi fazla tuz bize zarar. Hepimize gecmiş olsunBulanti sini atlatanlar ve hala bulantiyi çeken arkadaşlar nasıl başa cikiyosunuz gece gündüz mahvoldum kacinci haftada azalmaya basliyo sinirim den ağlıyorum elimde değil çok fenayim ilaç verdi doktor ise yaramadı dramamine diye bir bulanti hapı tuzlu çubuklar ise yaramıyor msji bile zor yazıyorum bilgisi olan varsa lutfen yardım etsin
İnşallah güzel sonuçlar cıkar canım.sağlıklı sıhhatli doğsunlarmerhaba kızlar bende yeni üye oldu başlık dikkatimi çekti sat tarihi 1 kasım yani şuan 12. hafta içindeyim. geçen hafta kontrole gittiğimizde bende ikili test istemedim fakat doktorum ensesine bakınca 3mm yani tam sınırda haftaya gel yapalım dedi. şuan heyecanla yarını bekliyorum. inşallah güzel sonuçlar alırım.
Limonlu şu duymuştum ilk zamanlar kanamam vardı zararı olur diye cekinmistim şimdi kanamam yok hatirlattigin iyi oldu canım deniyeyimCanım günaydın. Benimde cok bulantı oluyor. Bende limonu sıkıyorum mesela bir su bardağının 1/4 ü limon, 2/4 ü su koyuyorum. Birazda tuz bu da bana iyi geliyor. Portakal suyunada cok az tuz koyuyorum. O da rahatlatıyor. Tabi fazla tuz bize zarar. Hepimize gecmiş olsun
Bende ilk aylarda içmedim kesenin etrafında kanama var dikkat et dedi doktor. 1 aydır içiyorum ara ara baya faydalı oldu.Limonlu şu duymuştum ilk zamanlar kanamam vardı zararı olur diye cekinmistim şimdi kanamam yok hatirlattigin iyi oldu canım deniyeyim
Amin canım inşallah darısı başımıza 2 li test kaçıncı haftada oluyorduKızlar ikili taramamın sonucları cıktı. Doktor risk yok sonuclar iyi dedi.Allaha şükürler olsun. Hepimiz saglıklı sıhhatli kavuşalım bebeklerimıze. Hayırlı Haberlerinizi bekliyorum
11-14 hafta arası ama en İyi 12-13. Haftada da belli oluyor amin canımAmin canım inşallah darısı başımıza 2 li test kaçıncı haftada oluyordu
Bizimde az kalmış o zaman 10+ 4 olduk inşallah bizde güzel şeyler söyleriz11-14 hafta arası ama en İyi 12-13. Haftada da belli oluyor amin canım
Evet az kalmış. İyi düşünelim iyi güzel sonuçlar alalım Allahın izniyle. İlk bebek mi senin?Bizimde az kalmış o zaman 10+ 4 olduk inşallah bizde güzel şeyler söyleriz
Evet canım. Biraz bekledikten sonra oldu o yüzden fazla heyecanlıyım 14 ay olmadı bizim bazı tedaviler gördük çok şükür sonuç verdiEvet az kalmış. İyi düşünelim iyi güzel sonuçlar alalım Allahın izniyle. İlk bebek mi senin?
Şükürler olsun. Bizimde ilk Allahın izniyle. Bizde istedik iki üç ay olmadı korktuk tabi üstüne bide. ateşli bir enfeksiyon gecirdm yazın doktor 2-3 ay bebek düşünmeyin dedi. Sonra oldu Allahın izniyle. Sağlıklı sıhhatli olsunlarEvet canım. Biraz bekledikten sonra oldu o yüzden fazla heyecanlıyım 14 ay olmadı bizim bazı tedaviler gördük çok şükür sonuç verdi
Amin canım inşallah saglikla kucagimiza alırızŞükürler olsun. Bizimde ilk Allahın izniyle. Bizde istedik iki üç ay olmadı korktuk tabi üstüne bide. ateşli bir enfeksiyon gecirdm yazın doktor 2-3 ay bebek düşünmeyin dedi. Sonra oldu Allahın izniyle. Sağlıklı sıhhatli olsunlar
İnşallah bi problem yoktur kuzum kötü düşünmeMerhabalar kızlar alanın izniyle benim bebekte 15 ağustosta dünyaya gelecek . ama benim normalde 11 haftalık olmam gerekirken doktor bana 13+5 dedi inş birşey yoktur bebegin gelişimi önde dedi.
11+3 bende 13 Şubat ikili taramam var canım. .. 6 sene sonra tekrar bebisim olacak senin ilk miMerhaba kızlar ben de ağustos annesiyim inşallah. 11.haftaya girdim sanırım ağustos sonu. Sizler 2li2tarama 3lü tarama yaptırdınız mı
Evet benim ilk canım ben de kararsızım yaptırma konusunda11+3 bende 13 Şubat ikili taramam var canım. .. 6 sene sonra tekrar bebisim olacak senin ilk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?