Ağustos 2018 anne adaylari

merhaba kızlar bende yeni üye oldu başlık dikkatimi çekti sat tarihi 1 kasım yani şuan 12. hafta içindeyim. geçen hafta kontrole gittiğimizde bende ikili test istemedim fakat doktorum ensesine bakınca 3mm yani tam sınırda haftaya gel yapalım dedi. şuan heyecanla yarını bekliyorum. inşallah güzel sonuçlar alırım.

Canım günaydın. Benimde cok bulantı oluyor. Bende limonu sıkıyorum mesela bir su bardağının 1/4 ü limon, 2/4 ü su koyuyorum. Birazda tuz bu da bana iyi geliyor. Portakal suyunada cok az tuz koyuyorum. O da rahatlatıyor. Tabi fazla tuz bize zarar. Hepimize gecmiş olsun

Kızlar ikili taramamın sonucları cıktı. Doktor risk yok sonuclar iyi dedi.Allaha şükürler olsun. Hepimiz saglıklı sıhhatli kavuşalım bebeklerimıze. Hayırlı Haberlerinizi bekliyorum

İnşallah güzel sonuçlar cıkar canım.sağlıklı sıhhatli doğsunlar

Limonlu şu duymuştum ilk zamanlar kanamam vardı zararı olur diye cekinmistim şimdi kanamam yok hatirlattigin iyi oldu canım deniyeyim

Limonlu şu duymuştum ilk zamanlar kanamam vardı zararı olur diye cekinmistim şimdi kanamam yok hatirlattigin iyi oldu canım deniyeyim
Bende ilk aylarda içmedim kesenin etrafında kanama var dikkat et dedi doktor. 1 aydır içiyorum ara ara baya faydalı oldu.

Evet canım. Biraz bekledikten sonra oldu o yüzden fazla heyecanlıyım 14 ay olmadı bizim bazı tedaviler gördük çok şükür sonuç verdi
Şükürler olsun. Bizimde ilk Allahın izniyle. Bizde istedik iki üç ay olmadı korktuk tabi üstüne bide. ateşli bir enfeksiyon gecirdm yazın doktor 2-3 ay bebek düşünmeyin dedi. Sonra oldu Allahın izniyle. Sağlıklı sıhhatli olsunlar

Amin canım inşallah saglikla kucagimiza alırız

Merhabalar kızlar alanın izniyle benim bebekte 15 ağustosta dünyaya gelecek . ama benim normalde 11 haftalık olmam gerekirken doktor bana 13+5 dedi inş birşey yoktur bebegin gelişimi önde dedi.

Merhaba kızlar ben de ağustos annesiyim inşallah. 11.haftaya girdim sanırım ağustos sonu. Sizler 2li2tarama 3lü tarama yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…