Ağustos 2018 anne adaylari

Evet herşey Allahtan ol derse olur inşallah

İnsan korkuyor ister istemez rabbim kimseyi evlatsız bırakmaz inşallah

Ben bütün testlere hakimim zaten ikilinin down sendromu için olduğunu ve ne olursa olsun aldırmayacağım için bi gereğinin olmadığını düşündüm. Ben zaten gerektiği zaman ayrıntılıya giricem organ gelişimi için. Ultrasona girmemin nedeni bebeğimi görmek yaşadığını bilmek. Hareketlerini gülerek izlemek. Cinsiyetinide öğrendim. Doktorum oğlumunda takibini ve doğumumu yapmıştı. Bilgilerinden faydalanıyorum.Ne çıkarsa bahtıma diye düşünmek ne kadar dogru bilmiyorum. Şimdi yapılan ölçümde ense kalınlığı olması gerekenden farklı çıktı diyelim siz aldırcsk mısınız veya geri kalan ayları acabalarla mı geçirceksiniz. Ben oğlumda yaptırdım sonrasında pişman oldum sanki bişey çıksa seni istemezdim dermiş gibi. Tabi bende eleştirmiyorum ki ben gerek yok yaptırmayın gibi bi cümle kullanmadım. Siz bana farklı geldiniz. Ben Rabbime inanıyorum dualarım en büyük koruyucum. Allah bebeğini sana sağlıkla bağışlasın.

Aynı şeyleri düşünşünüyoruz ama farklı tarif ediyoruz. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Size farklı gelmemin sebebi, ben Yenidogan hemşiresiyim. İyi kötü o kadar cok şey gördük ki, Allah düşmanımıza vermesin. Rabbim Kimseyi bebeğiyle ailesiyle sınamasın . Tabiki de cana kıymak, kötü birşey cıksa bebeğime seni istemiyorum demek değil amacım. (İkili testimizde iyi bu arada.) Arkadaşlara tavsiyem., olumsuz birşey cıkarsa bebeklerimiz doğdugunda Allah korusun bi sorun olursa, o hastalığını bilmek öğrenmek ona daha faydalı olmak için öğreniyoruz zaten. Sizi eleştirmedim zaten. Sadece, hepimiz için yavrucaklarımızı, kolay doğumlar la mutluluklarla analı babalı kucağımıza almak için dua ediyorum. Allah Yardımcımız olsun. İsteyen herkese tatdırsın Rabbim.

Testiniz iyi çıkmasına sevindim. 35 yaş üstüne yapılmasının daha şart olduğunu biliyorum. Şu da başıma geldi yengem yaptırdı. Ve down sendromu çıktı ama doğunca öğrendik hiç biçeyi olmayan bi kız bebekti. Hani bunu duyunca kendini heleki hamilelik psikolojiyle nasıl faydalı olabilirimle değilde daha çok için içini yeme ile geçiriyosun çevremdede olanlarda böyle oldu. Tabi evlat ne olursa olsun bizimdir tırnağına kadar eğitimi yaşayışı ahlakı terbiyesi gelişimi sadece bizim sorumluluğumuz altındadır. Fakat yanlışta çıkabiliyor böyle. O yüzden hamileliğin başında kendini hazırlamak gerek herşeye. Bu arada yeni doğan hemşiresi olmanız güzel size bolca soru sorabiliriz

Cok tesekkur ederim canim rahatlatti mesajinKafama baya takılmıştı niye bakmadı ki diye üzülüyorum. Insallah dedigin gibidir. 10 gun sonra sonuclarim cikacak sorarim doktoruma, umarim hicbir sorun yoktur

B
Cok tesekkur ederim canim rahatlatti mesajinKafama baya takılmıştı niye bakmadı ki diye üzülüyorum. Insallah dedigin gibidir. 10 gun sonra sonuclarim cikacak sorarim doktoruma, umarim hicbir sorun yoktur
Anca beraber kanca beraber. Beraber bekliyoruz o zaman benimde 10 gün felan dediler.. Dua edelim hepimize.  

Haklısınız tabi. Tesekkür ederim bu arada. Ya benimde kuzenimin bebeğinde başka hastanede down sed. süphesi var dediler tıp fakültesinde hoca testte sıkıntı yok dedi maşşallahh sağlıklı bebişi şükür. Sizinde ikinci bebek sanırım bizde size annelik tecrübesi sorarız bolca. Bizim İlk bebeğimiz Allah nasip ederse. Rabbim olanları ve doğacak olanları bize bağışlasın.

Amin canm inşallah bu beklerimizi bize bağışlar Rabbim. Tabiki sorun ben epidural normal doğum yaptım. Oğlumu iki buçuk yaşına kadar emzirdim. Çok okudum araştırdım. Yarfımcı olabildiğim kadar olurum. Bebişini cinsiyeti tahmini öğrenebildin mi

Prenses doğum yaptın demek süper valla. İnşşallah sag salim benimde öyle Olur öğrenemedik daha. Kayınbabam oğlan istiyor kayınvalidemde kız istiyor. kızı olmadığı için. Bizde sağlıklı sıhhatli hayırlı İhlasli evlat olsun diye dua diyoruz. Hepimiz bebekleri hayırlı olsun.  senin ilki abi sanırım, ikincisini cinsiyet tahmini var mı?

Doktorum çok hareketli erkek olabilir demişti. 2 gün önce gösterdi bacak arasını erkek canm inşallah Rabbim gönlüne göre versin cinsiyet tabiki önemli değil hayırsız olmuş erkek olmuş veya kız olmuş kime yararı var. Sen hissediyo musun peki. Ben oğlumdada bundada demiştim benim oğlum olcak diye hatta ilk oğlumdan sonra benim ikinci çocuğum da erkek olcak diyodum

Aslına bakarsan ben hissetmek istemiyorum ya kız olunca tadı başka oğlan olunca tadı başka. O yüzden inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı olur

Bulanti sini atlatanlar ve hala bulantiyi çeken arkadaşlar nasıl başa cikiyosunuz gece gündüz mahvoldum kacinci haftada azalmaya basliyo sinirim den ağlıyorum elimde değil çok fenayim ilaç verdi doktor ise yaramadı dramamine diye bir bulanti hapı tuzlu çubuklar ise yaramıyor msji bile zor yazıyorum bilgisi olan varsa lutfen yardım etsin

Canim herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama bana elma iyi geliyor midem ağrımaya başlayınca yiyorum biraz rahatliyorum. Geçen hafta bende sürekli kusuyordum mahvolmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…