- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 34
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımiza alırız inşallahHayırlı geceler arkadaşlar yeni üye oldum bende ağustosta anne olucam Allah kısmet ederse
Amin canım Rabbim tüm isteyenlere de nasip eder inşsağlıkla
Hayırlı uğurlu olsun cnmHayırlı geceler arkadaşlar yeni üye oldum bende ağustosta anne olucam Allah kısmet ederse
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ben Yenidogan hemşiresiyim. Benimde 6-7. Haftada felan kese Etrafında kanama görüldü. Bende haftada 1 kez 4 hafta iğne yaptırdım. Ama hep arkadaşlarımdan 4-5 ay yada 6 aya kadar kanaması devam edip sağlıklı sıhhatli evladına kavuşan cok hemşire arkadaşlarla konuşunca içim rahatladı. Ama kesinlikle agır kaldırma, üst dolaplara uzanma, cok ayakta durma bol su iç, Rabbime de hepimiz için dua edelim sağsağlım alalım hepimiz kucaklarımıza analı babalı. Kendine iyi bak zor zamanlar gecirmişssin, inşşallah güzel günler bizi bekliyor. Allah korusun inşşallah istemediğimiz bir şey olmaz ama olursa da Rabbim en kısa zamanda tekrar verir inşşallah hepimize. (Allah korusun miniklerimizi)yazmamışım ama 12 haftalık hamileyken yaşadım kanama sorununu?bebeğimin tahmini doğum tarihi 15ağustos
Cevabınız için teşekkür ederim 5.-6.haftalarda 2,3damla kahve akıntı olmuştu ama son kanama çok fenaydı.İnşallah sorunsuz devam eder siz ve tüm hamiş arkadaşlarda sağlıkla kavuşuruzÖncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin. Ben Yenidogan hemşiresiyim. Benimde 6-7. Haftada felan kese Etrafında kanama görüldü. Bende haftada 1 kez 4 hafta iğne yaptırdım. Ama hep arkadaşlarımdan 4-5 ay yada 6 aya kadar kanaması devam edip sağlıklı sıhhatli evladına kavuşan cok hemşire arkadaşlarla konuşunca içim rahatladı. Ama kesinlikle agır kaldırma, üst dolaplara uzanma, cok ayakta durma bol su iç, Rabbime de hepimiz için dua edelim sağsağlım alalım hepimiz kucaklarımıza analı babalı. Kendine iyi bak zor zamanlar gecirmişssin, inşşallah güzel günler bizi bekliyor. Allah korusun inşşallah istemediğimiz bir şey olmaz ama olursa da Rabbim en kısa zamanda tekrar verir inşşallah hepimize. (Allah korusun miniklerimizi)
Şuan nasılsın. cok gecmiş olsun. Rabbim yaşatmasın bi daha öyle kötü zamanlar. İlk mesajında kahve rengi akıntı devam etti demiştin. İnşşallah o da gecer. AminnnnCevabınız için teşekkür ederim 5.-6.haftalarda 2,3damla kahve akıntı olmuştu ama son kanama çok fenaydı.İnşallah sorunsuz devam eder siz ve tüm hamiş arkadaşlarda sağlıkla kavuşuruz
Benim de 12+2 geçen hafta kontrolde göstermedi yarın yine gidicem inşallah gösterirMerhaba hanımlar bebeğinizin cinsiyeti belli mi benim 12+2 doktor % 99 erkek dedi
İnşallah yerleşme kanamasidir canım tez zamanda kavusursun bebeğine. Bende böyle bi kanama olmadı ama olan çok kişi var dualarimiz seninleMerhaba sevgili anne adayları sizlere birşey danışmak istiyorum, bende bebek istiyorum Allâh ın izniyle bu ay yumurtalamam 2 şubatta ve lekelenme oldu eşimle değerlendirdik bu günleri 7 şubatta ise sabah akıntı ile birlikte iki damla kadar kan geldi öğleden sonra kahverengi oldu akşam da sadece bir çay kaşığı kadar kan geldi bu yerleşme olabilir mi yoksa benim ovulasyon hala devam mı ediyordu sizce nedir bu durum yardımcı olursanız sevinirim. Ondan sonra bir daha böyle birşey olmadı bat 5 gün kaldı arada sarı sümüksü bir akıntı oluyor .
İnşallah teşekkür ederim bilgi için ve desteğiniz için :)İnşallah yerleşme kanamasidir canım tez zamanda kavusursun bebeğine. Bende böyle bi kanama olmadı ama olan çok kişi var dualarimiz seninle
çok şükür 4-5gündür kahve akıntıda gelmiyor artık.Yarın kontrolüm var inşallah kanama alanı kaybolmuşturŞuan nasılsın. cok gecmiş olsun. Rabbim yaşatmasın bi daha öyle kötü zamanlar. İlk mesajında kahve rengi akıntı devam etti demiştin. İnşşallah o da gecer. Aminnnn
Haber et. gelmiş geçmiş olsun. İnşşallah kaybolmuşturçok şükür 4-5gündür kahve akıntıda gelmiyor artık.Yarın kontrolüm var inşallah kanama alanı kaybolmuştur
Canım Allahın izniyle iyi gelecektir sonuçlar. Yaş riski vs felan var. 35 yaş üstü riskli olabilir diyo bazen ama sağlıklı bebekler doğuyor şükürler olsun. ben 24 yaşındayım.Iyi aksamlar kizlar bugun ikili test icin kan verdim. Biyokimya sonuclari cikmis ama henuz tablo hazir degil yani risk durumu belirlenmemis. Bende sizin yorumlarinizi merak ettim serbest beta hcg 39.7 papp-a 3.43.
benimde 13 haftalık iken erkek dedi doktorum. Tanıdık başka doktora da baktı. O da kesin erkek dedi. Bugun 16+3 hafta dedi. doktora üçlü tarama için gittim erkek dedi gene. Hayırlısı saglıklı sıhhatli olsunlarmerhaba kızlar dün bende cinsiyeti öğrendim 14+2 erkek dedi :) çin takvimi de , ikili tarama testte çıkan beta hcg test sonucuna görede tutuyor yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?