Ağustos 2018 anne adaylari

Kızlar bizim 3'lü taramızın sonuçları cıktı iyi dedi doktor. Gecen hafta 16+2 cıkmıştık. Şimdi 17 haftadayız Allahın İzniyle. 20. Haftada ayrıntılı ultrason için sıra aldım. Martın 9 una. Sağlıklı sıhhatli doğsun hepsi. Analı babalı büyüsün hepimizin cocukları.

Maşallah, Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin, cinsiyeti öğrendiniz mi
Amin seninde sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim. 13 haftalıkken oğlan dedi. 16 haftada 3 lü tarama da değişmiş mi dedim yok erkeğin neresi değişecek dedi güldü. Hayırlı evlat olsunlar inşallah

Amin canım inşallah Rabbim hamile olanlara sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bebek isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

Komik olmuş o zaman paşa hayırlı olsun isim buldunuz mu peki

Hadi hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah. 3lü tarama neden yapıldı 2 li taraman iyi çıkmamışmıydı?

Merhaba kizlar, ikili taramasi iyi cikip da 3lu testi yaptirmayacak olan var mi? Bu aralar bunu düşünüyorum? Doktorum gerek gormedi ama kararsiz kaldim

Hadi hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah. 3lü tarama neden yapıldı 2 li taraman iyi çıkmamışmıydı?
Kuzum. Ben devlet hast. Hemşireyim. Özeldeki doktor 2 li iyi 3 lü ye gerek yok dedi ama kendi hastanemde ki doktorum yapalım zararı yok aklımızda kalmasın dedi. Ben hamile kalmadan 3 ay önce, hastaneden enfeksiyon kaptım ateşli hastalandım. İçimiz rahat olsun dedi. Sükürler olsun o dada sıkıntı yok. Hemen hemen aynı ayrıntıya bakılıyor 2'li ve 3'lü de yaptırmasamda olurdu yani doktor arkadaşım olduğu için yapalım dedi.

Merhaba kizlar, ikili taramasi iyi cikip da 3lu testi yaptirmayacak olan var mi? Bu aralar bunu düşünüyorum? Doktorum gerek gormedi ama kararsiz kaldim
Canım benim, mor_yel33 e yorum yaptım. Doktorun gerek görmezse yaptırma gerek yok 2'linin güvenilirliği daha fazla

Kizlar ben size bişey sorucaktim ben 14. Haftada yim ve halsizligim öğrendiğim zamandan beri devam ediyor 2 aydır genelde yatiyorum önceleri bulanti ve açlığa bağlıyordum ama şimdi bulanti geçti ama halsizligim devam ediyo doktor bişey söylemedi benim gibi olan arkadaşlar varmi ayakta kalınca hemen yorulan dinlenmeihtiyacı hisseden vs

Bende ayniyim kuzum doktora sordum bana da birsey söylemedi. Özellikle üst bacak bölgemin arka tarafi çok ağrıyor. Uzun süre ayakta duramıyorum yürüyünce falan yoruluyorum

Bende ayniyim kuzum doktora sordum bana da birsey söylemedi. Özellikle üst bacak bölgemin arka tarafi çok ağrıyor. Uzun süre ayakta duramıyorum yürüyünce falan yoruluyorum
Bu haftalarda oluyo demekki bendemi tuaf lik var diyodum inş geçicidir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…