- Konu Sahibi Elagozlu525
-
AminMaşallah, Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin, cinsiyeti öğrendiniz mi
Amin canım inşallah Rabbim hamile olanlara sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bebek isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallahKızlar bizim 3'lü taramızın sonuçları cıktı iyi dedi doktor. Gecen hafta 16+2 cıkmıştık. Şimdi 17 haftadayız Allahın İzniyle. 20. Haftada ayrıntılı ultrason için sıra aldım. Martın 9 una. Sağlıklı sıhhatli doğsun hepsi. Analı babalı büyüsün hepimizin cocukları.
Komik olmuş o zaman paşa hayırlı olsun isim buldunuz mu pekiAminseninde sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim. 13 haftalıkken oğlan dedi. 16 haftada 3 lü tarama da değişmiş mi dedim yok erkeğin neresi değişecek dedi güldü. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Hadi hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah. 3lü tarama neden yapıldı 2 li taraman iyi çıkmamışmıydı?Kızlar bizim 3'lü taramızın sonuçları cıktı iyi dedi doktor. Gecen hafta 16+2 cıkmıştık. Şimdi 17 haftadayız Allahın İzniyle. 20. Haftada ayrıntılı ultrason için sıra aldım. Martın 9 una. Sağlıklı sıhhatli doğsun hepsi. Analı babalı büyüsün hepimizin cocukları.
Merhaba, benim 2'li taramam iyi çıktı yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da gerek görmezse yaptırmayacağımMerhaba kizlar, ikili taramasi iyi cikip da 3lu testi yaptirmayacak olan var mi? Bu aralar bunu düşünüyorum? Doktorum gerek gormedi ama kararsiz kaldim
Merhaba canım, ben de yaptirmak istemiyorum ama aklima da takılmıyor degil.Merhaba, benim 2'li taramam iyi çıktı yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da gerek görmezse yaptırmayacağım
AminnnnnAmin canım inşallah Rabbim hamile olanlara sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Bebek isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Evet. Kayınpederimin adı Halil yanınada birşey düşündük bakalım.Komik olmuş o zaman paşa hayırlı olsun isim buldunuz mu peki
Kuzum. Ben devlet hast. Hemşireyim. Özeldeki doktor 2 li iyi 3 lü ye gerek yok dedi ama kendi hastanemde ki doktorum yapalım zararı yok aklımızda kalmasın dedi. Ben hamile kalmadan 3 ay önce, hastaneden enfeksiyon kaptım ateşli hastalandım. İçimiz rahat olsun dedi. Sükürler olsun o dada sıkıntı yok. Hemen hemen aynı ayrıntıya bakılıyor 2'li ve 3'lü de yaptırmasamda olurdu yani doktor arkadaşım olduğu için yapalım dedi.Hadi hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah. 3lü tarama neden yapıldı 2 li taraman iyi çıkmamışmıydı?
Canım benim, mor_yel33 e yorum yaptım. Doktorun gerek görmezse yaptırma gerek yok 2'linin güvenilirliği daha fazlaMerhaba kizlar, ikili taramasi iyi cikip da 3lu testi yaptirmayacak olan var mi? Bu aralar bunu düşünüyorum? Doktorum gerek gormedi ama kararsiz kaldim
Sükür canım 2'li taramanın iyi cıkmasına cokkkkk sevindim.Merhaba, benim 2'li taramam iyi çıktı yaptırmayı düşünmüyorum doktorum da gerek görmezse yaptırmayacağım
Haklisin canim yaptirmamaya karar verdim. Ikili guzel cikti bos yere stres yapmayalim. Saglikla kavusuruz insallah bebislerimizeCanım benim, mor_yel33 e yorum yaptım. Doktorun gerek görmezse yaptırma gerek yok 2'linin güvenilirliği daha fazla
Aynen aynen sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsünlerHaklisin canim yaptirmamaya karar verdim. Ikili guzel cikti bos yere stres yapmayalim. Saglikla kavusuruz insallah bebislerimize
Bende ayniyim kuzum doktora sordum bana da birsey söylemedi. Özellikle üst bacak bölgemin arka tarafi çok ağrıyor. Uzun süre ayakta duramıyorum yürüyünce falan yoruluyorumKizlar ben size bişey sorucaktim ben 14. Haftada yim ve halsizligim öğrendiğim zamandan beri devam ediyor 2 aydır genelde yatiyorumönceleri bulanti ve açlığa bağlıyordum ama şimdi bulanti geçti ama halsizligim devam ediyo doktor bişey söylemedi benim gibi olan arkadaşlar varmi ayakta kalınca hemen yorulan dinlenmeihtiyacı hisseden vs
Bu haftalarda oluyo demekki bendemi tuaf lik var diyodum inş geçicidir canımBende ayniyim kuzum doktora sordum bana da birsey söylemedi. Özellikle üst bacak bölgemin arka tarafi çok ağrıyor. Uzun süre ayakta duramıyorum yürüyünce falan yoruluyorum
İnşallah canım benim ilk gebeliğim herkes senin ağır geçecek böyle olmasi normal değil diyor ama bilmiyorumBu haftalarda oluyo demekki bendemi tuaf lik var diyodum inş geçicidir canım
Canim benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle zorluk yasadigimi hatirlamiyorum ama bunda cok zorlaniyorumİnşallah canım benim ilk gebeliğim herkes senin ağır geçecek böyle olmasi normal değil diyor ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?