- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Çok teşekkür ederim. Icimi rahatlattın :)Canim benimde 1 hafta küçük görünüyor ultrason da. Geç döllenme olmuş olabilir belki. Benimde sat a gore 7 hafta 4 gün ultrason da 6 hafta 4 gun
İnşallah canım Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayi nasip etsinSat 10 kasım 2. Bebeğim inşallah merakla bekliyorum
benimde 27 Ekim sat aynıyız burcu. Neden 1 ay bekliyorsun anlamadımMerhaba kızlar benimde sat 27 ekimdi. Haftaya randevum var 1 ay beklemek ne kadar zormus
Hayırlı olsun canım. Olabiliyor sıkıntı olmaz hadi bakalım saglıklı sıhhatli doğsunlarbenimde 15 ekimdi ama geç döllenme olduğu için geriden gidiyorum 9.haftadayım herhangi sorun yok dedi dr.
Kuzum cihazın kalitesinden tutta, mm ölçümle bile değişiyor. Ama 1 haftada gec döllenme vs olduysa normal yani. Keseyi gördünüz mü kalp atışlarını gördün müKızlar bilgisi olan var mıdır acaba? Bugün Dr randevum vardı. Ultrasonda 6 hafta 5 günlük dedi ama benim son adet tarihime göre 8 haftalik olmasi gerekiyor normal midir bu durum? Ya da bir anormallik var mi? Kurt düştü içime
Evet keseyi gördük kalp atislarini da duyduk şükür. Ama böyle farklılık olunca vesvese oldu içimde. Böyle deyince içim rahatliyor teşekkür ederim:)Kuzum cihazın kalitesinden tutta, mm ölçümle bile değişiyor. Ama 1 haftada gec döllenme vs olduysa normal yani. Keseyi gördünüz mü kalp atışlarını gördün mü
Aynı şekilde. Hele sabahları oglene kadar hiç kendime gelemiyorum. Sürekli bulantı. Bulantı ilacı kullaninca da çok uyuşuyorum. Bende fenalardayımKizlar bulantiyla araniz nasıl ben çok fenayim çıkarma olmuyo ama gün boyu midem bulanıyor birde hiç halim yok sizde durumlar nasil
En son randevumdan sonra 1 ay sonra gel demişti doktr canm o yüzdenbenimde 27 Ekim sat aynıyız burcu. Neden 1 ay bekliyorsun anlamadım
Rabbim kucağına almayi da nasip etsin canım. Bende biraz merak ediyorum ama daha çok var ogrenmemize. Sağlıklı olsunlar inşallah da gerisi çok önemli değilKızlar merhaba bende ağustos annesi olcam rabbim kısmet ederse6 kasım son adet tarihi 2 gün önce gittik bebişimizi görmeye çok şükür iyidi. 2 li test için bekliyoruz şimdi Cinsiyetinide okadar merak ediyorumki sizde benim gibimisiniz
Aynen kuzum sağ sağlim kucağımıza alalım hergün duam o hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallahRabbim kucağına almayi da nasip etsin canım. Bende biraz merak ediyorum ama daha çok var ogrenmemize. Sağlıklı olsunlar inşallah da gerisi çok önemli değil
Anladım cnm kusura bakma. 12. Haftada 2 li.test yaptırcazEn son randevumdan sonra 1 ay sonra gel demişti doktr canm o yüzden
Ben Yenidogan hemşiresiyim.ona ragmen ultrason lara fark olunca tedirgin oluyorum. Normal kuzum ama herşey. :)Evet keseyi gördük kalp atislarini da duyduk şükür. Ama böyle farklılık olunca vesvese oldu içimde. Böyle deyince içim rahatliyor teşekkür ederim:)
İnşallah canım. Sen kaç haftalik gebesin?Bende Ağustos annesi olucam nasipse Rabbim sağ saglim kucagimiza almayı nasip etsin İnsaAllah
10+2İnşallah canım. Sen kaç haftalik gebesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?