Ağustos 2018 anne adaylari

Kuzum cihazın kalitesinden tutta, mm ölçümle bile değişiyor. Ama 1 haftada gec döllenme vs olduysa normal yani. Keseyi gördünüz mü kalp atışlarını gördün mü

Kuzum cihazın kalitesinden tutta, mm ölçümle bile değişiyor. Ama 1 haftada gec döllenme vs olduysa normal yani. Keseyi gördünüz mü kalp atışlarını gördün mü
Evet keseyi gördük kalp atislarini da duyduk şükür. Ama böyle farklılık olunca vesvese oldu içimde. Böyle deyince içim rahatliyor teşekkür ederim:)

Kizlar bulantiyla araniz nasıl ben çok fenayim çıkarma olmuyo ama gün boyu midem bulanıyor birde hiç halim yok sizde durumlar nasil

Kizlar bulantiyla araniz nasıl ben çok fenayim çıkarma olmuyo ama gün boyu midem bulanıyor birde hiç halim yok sizde durumlar nasil
Aynı şekilde. Hele sabahları oglene kadar hiç kendime gelemiyorum. Sürekli bulantı. Bulantı ilacı kullaninca da çok uyuşuyorum. Bende fenalardayım Allah kurtarsin:)

Rabbim kucağına almayi da nasip etsin canım. Bende biraz merak ediyorum ama daha çok var ogrenmemize. Sağlıklı olsunlar inşallah da gerisi çok önemli değil

Rabbim kucağına almayi da nasip etsin canım. Bende biraz merak ediyorum ama daha çok var ogrenmemize. Sağlıklı olsunlar inşallah da gerisi çok önemli değil
Aynen kuzum sağ sağlim kucağımıza alalım hergün duam o hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…