Ağustos 2018 anne adaylari

Amin canım İnsaAllah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız hamilelikle ilgili sıkıntım yok çok şükür ama astimim var ve bir aydır geçmek bilmeyen öksürük beni mafetti sende durumlar nasil
Benimde mide bulantım başladi canım. Çok şükür çok fazla değil ama sabahları mahvediyor beni

Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuştursun hepimizi

Amin canım İnsaAllah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız hamilelikle ilgili sıkıntım yok çok şükür ama astimim var ve bir aydır geçmek bilmeyen öksürük beni mafetti sende durumlar nasil
Öksürük için Geçmiş olsun. Sağlıklı sıhhatli kavuştursun Rabbim hepimizi

Kızlar bugun tam 12 haftalık olduk. 2 li test için gittik. Ense kalınlığı 1.4 (2.5 altında olması beklenir dedi doktor) , burun kemiği var. Kendisi 5.4 cm olmuş. Kanda verdik 15 güne çıkarmış. İnşşallah kandada iyi cıkar sonuçlar. İkili tarama yaptıranlar sonuçlar nasıl. inşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar.

İnşallah canım inşallah. Bizim daha vaktimiz gelmedi 2li test için o yüzden değerleri de pek anlamadım ama inşallah hersey yolundadir

Kizlar biz de bugün ikili test icin gittik. Ultrasonda ense kalinligi 1.1 cikti. Bas popo mesafesi 6.4 olmuş. Cok hareketliydi doktor şaşırdı ne hareketli bir bebek diye. Hersey guzel görünüyor dedi yalniz burun kemiginden falan bahsetmedi. Hic sabit durmadigi icin olabilir mi? Kafama takildi şimdi eksik mi oldu simdi diye tedirginim

İnşallah canım inşallah. Bizim daha vaktimiz gelmedi 2li test için o yüzden değerleri de pek anlamadım ama inşallah hersey yolundadir
Herşey şimdilik yolunda şükür. 2 li testte ense kalınlığı na bakılıyor 2.5 altında olması lazım. Burun kemiği de var olması lazım bu haftalarda ki eğer 2.5 üstünde ve burun kemiği yok ise( Allah korusun bebeklerim izin hepsini tabi.) herhangi bir hastalık olabilir süphesi oluyor.

Canım hayırlı olsun. Sağlıklı sıhhatli doğsunlar inşşallah. Herşeyi çok güzel maşallah. Doktor bakmıştır ama söyleme gereksinimi duymamıştır. Aklın karışmasın diye. Ben hemşireyim biraz sık dokuyup ince eleyince, doktor söyledi tabiki sende sorabilirsin diğer kontrolun de. Sıkma canını sıkıntı olsa söylerdi doktorun.

Kızlar merhaba,
Allah hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
2'li tarama testi nasıl yapılıyor?
Şubat'ın 3'ünde bizim de yaptırmamız lazım

kızlar merhaba ben ay sonunda gideceğim dr.a ikili tarama testi o zaman yapılacak sanırım inşallah sağlıkla doğarlar.

kızlar merhaba ben ay sonunda gideceğim dr.a ikili tarama testi o zaman yapılacak sanırım inşallah sağlıkla doğarlar.
İnşallah hepsi sağlıklı sıhhatli doğsun kolay doğumlarımız olsun. Hem bebeğe bakıyorlar hem kan alıyorlar. Sıkıntısız gecer inşşallah

Kızlar merhaba,
Allah hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
2'li tarama testi nasıl yapılıyor?
Şubat'ın 3'ünde bizim de yaptırmamız lazım
Bebeğin ense kalınlığı (aslında ense saydamlığına), burun kemiği var yok ona bakılıyor. Boyuna, boyuna baglı olarak haftasına (CRL) .ve kan testi ile bazı hastalıklar var mı diye bakılıyor. Allah korusun hepsini.

Kızlar ben tarama testi yaptırmadım. Oğlumda yaptırmıştım. Bunda gerek duymadım. Doktorumda bana bıraktı. İnşallah bebeğimde abisi gibi sağlıklı sıhhatli doğar. Aynı şekilde hepimizin bebekleri sağlıklı hayırlı evlatlar olsun.

Allah razı olsun hepimizin bebekleri i inşallah. Tercih meselesi tabiki saygı duyarım ama test yaptırmak devlet hast. Ekstra bir masrafı yok. Yani Bilmiyorum sizi asla ve asla eleştirmek değil. (Haddime değil) bence test yaptırmayacaksak o zaman hiç ultrason, doktor kontrolu de yaptırmayalım. Allah korusun Bahtımıza ne cıkarsa diye 40 hafta bekleyelim. Yani 2 li yi istememiş olabilirsiniz ama üçlü yü doktor önerirse yaptırın bi sağlıkcı tavsiyesi. Yada biz telaş yapıyoruz ilk bebek olunca

Kızlar bişey sormak istiyorum yeniyim burda pek kullanmayı bilmediğim için buraya yazıyorum ben 21 ekimde hamile kaldığımı öğrendim kesem haftasına göre gelişmediği için kanama sonrası düşük yaptım 3 kasımda doktor ilk adetten sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi bizde Aralık’ta korunmayı bıraktık suan hamileyim ama yine düşük yapıcam diye çok korkuyorum sevinemedim kimseye söyleyemedim yine aynısı olur diye sizinde ilk çocuğu düşük olup ikincide sağlıkla kucağına alan var mı aynı şeyleri yasamaktan korkuyorum

İnşallah yasamazsin canım ama öncelikle bence iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma. Kimseye söyleme şimdilik eğer kendini daha iyi hissedeceksen biraz bekle kontrole git sonra söylersin. Çok var öyle örnekler. Benim annemin kucağına aldığı ilk bebek benim ama bende önce 5 tane kaybı var. Düşük yapmış gelismemis olmuş hatta biri 9 aylikmis doğum tarihi almaya gitmişler karnında öldüğü anlaşılmış doktor daha çocuğun olmaz demiş ama hem ben hem kardeşim olmusuz nasip yani sen üzülme

Allah korusun hepimizin bebeğini. Ablamın öyle oldu. ilki düşük oldu. İkincisi suan 1.5 yasında. Yegenim. Allah uzun ömür versin bol bol dinlen. meyve ye bol bol su iç. Ayaklarını 45 derece havaya kaldır. (yastık koy ayaklarının altına) sağlıklı sıhhatli kavustursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…