canım benim hoş geldin ilk sen geldin sayfama ağustosun ilk haftası canım senin doğum ne zmn:1hug:merhaba canım nasılsın ne konusu açmıştın ben ılk kez gördüm bu arad dogum ne zaman senın
canım benim hoş geldin ilk sen geldin sayfama ağustosun ilk haftası canım senin doğum ne zmn:1hug:
bende bu ayın 24 3lü test yaptıracağım cnm doktor 2liyi yapmadı hemde cinsiyetini öğreneceğiz seninki ne kadarlık şimdi benim çizlge yanlış 15+4 günlükcanım tekrardan merhaba benımde dogum agustos sonu eylül başı gıbı olacak pazartesi ikili test yaptırıcam bakalım
canım allah salıcakla kucağına almayıda nasip etsin ben ikili testi yaptırmadım haftaya salı 3lü testi yaptıracağım benimkinede erkek dedi ama daha tam belli deilmiş bu arada topiğimize hoş geldin cnm:1hug:slm arkadaşlar bende 12+5 hamileyim.topiği açtığın için teşekkür ederim canım bende sorularıma cvp alamamıştım o topikte.Rabbim hepimize sorunsuz hamilelik geçirmemizi nasip etsin.tahmini doğum tarihim 25 ağustos benim doğum günümde 26 ağustos.İkili testimi yaptırdım umarım yaptıracak olanlarda temiz sonuçlar alırsınız.20 gün sonra üçlü test yaptırcam.dr umuz pipiyi gördü bile teyzeleri.Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin kuzucuklarımızı.
cnm doktorum gerek görmedi sadece içimdeki şüphelerin gitmesi için 3lü testi yapıo bebeğim iimiş çok şükür ondan yapmadıeftalyacım öncelikle teşekkürler ..........
neden ikili testi yaptırmadın merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?