Ağustos anneleri NERDESİNİZ?

slm bayanlar hepinize, bende hamileyim 20 haftalık Allahım nasip ederse oğlum olacak.ben hiç bir tarama testını yaptırmadım ıkılıyı dr.uygun görmedı zaten 3lü tarama testınede gerek yok gayet ıyı söyleyınce bende yaptırmak ıstemedım.Rabbim bizlere kaldıramıyacagımız yükü vermez Allah korusun şimdi dr.bana bı sorun var bu bebegı alıcaz dese ben nasıl kıyarım o yuzden rabbımıze dua edelım hamıle bayanlar bızım dualarımız kabul olur rabbım hepımızi kurtarsın.bende 21.agustos gibi doğumum hayırlısı şimdiden yarıya geldım cok şükür olsun rabbime.hepinize hayırlı günler.

ben bebeği hiç bir şekilde aldırmak istemediğimi söylememe rağmen doktorun ısrarıyla testleri yaptırdım kabus gibi günler geçirdim şimdiki aklım olsa yaptırmazdım sen en iyisini yapmışsın. Rabbim bilir. İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza. Benim bebişimde kısmetse kız olacak doğum tarihimde şimdilik 26. Ağustos görünüyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

bende 23 haftalık hamileyim ağustos başı doğum yapıcam hayırlısıyla benim mercimeğim göstemiyor kendini pazartesi doktora gidicem bakalım gösterecekmi bu sefer görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…