Ağustos anneleri NERDESİNİZ?

kızlar nerdesinizz güsel anne adaylarıı topiğiimiz ne kadar cansız bölee hadi canlandıralım:sm_cool:

günaydın hanımlar.ikili test yaptıran arkadaşlarım umarım temiz sonuçlar alırsınız.Yaptırmayan gerek görmeyen arkadaşlarımında dr larının elbet vardır bir bildiği.İlk önce bende yaptırmayı düşünmüyordum ama sonradan öğrendimki ikili testin doğruluk oranı %85 lerde iken üçlü testte bu oran biraz daha düşüktür lütfen bunuda göz önüne alın canlarım.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

canım inş sonuçların ii gelir bende yaptırmadım zaten geçti 2li test zamınımda 12 haftada flm yapıolar ben 16 haftaya girdim haftaya salı 3lü test yaptıracağım..

saol canım iyiym ben,sen nasılsın.okulda olduğum için çok giremiyorum genelde öğleden sonra yada akşam ama kimse olmuyor

merhaba kıslar
12+4 üm doktor hala sadece elevit kullandıttırıyor farklı durumda olan varmı

merhaba kıslar
12+4 üm doktor hala sadece elevit kullandıttırıyor farklı durumda olan varmı
canım elevit senin için bebek için deil bende kullanıyorum içinde kan etkisi vitamin fln etkisi varmış bebek sendekileri aldığı için bize ilaçla destek verilio yani ben onu içtiğim zaman daha dirençli oluyorum iştahım açılıo bunlar için yani benim bebeğimde 16+1 günlük

canlandıralım topiğimizi kızlar hadiii canlanalımmm:dance:

peki ekstradan başka ilaç kullanıyormusun bebeişinede maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…