canım inş sonuçların ii gelir bende yaptırmadım zaten geçti 2li test zamınımda 12 haftada flm yapıolar ben 16 haftaya girdim haftaya salı 3lü test yaptıracağım..günaydın hanımlar.ikili test yaptıran arkadaşlarım umarım temiz sonuçlar alırsınız.Yaptırmayan gerek görmeyen arkadaşlarımında dr larının elbet vardır bir bildiği.İlk önce bende yaptırmayı düşünmüyordum ama sonradan öğrendimki ikili testin doğruluk oranı %85 lerde iken üçlü testte bu oran biraz daha düşüktür lütfen bunuda göz önüne alın canlarım.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.
canım elevit senin için bebek için deil bende kullanıyorum içinde kan etkisi vitamin fln etkisi varmış bebek sendekileri aldığı için bize ilaçla destek verilio yani ben onu içtiğim zaman daha dirençli oluyorum iştahım açılıo bunlar için yani benim bebeğimde 16+1 günlükmerhaba kıslar
12+4 üm doktor hala sadece elevit kullandıttırıyor farklı durumda olan varmı
canım elevit senin için bebek için deil bende kullanıyorum içinde kan etkisi vitamin fln etkisi varmış bebek sendekileri aldığı için bize ilaçla destek verilio yani ben onu içtiğim zaman daha dirençli oluyorum iştahım açılıo bunlar için yani benim bebeğimde 16+1 günlük
canım yok başka hiç bi ilaç almıyorum onuda arada ihmal ediorum hatta:)peki ekstradan başka ilaç kullanıyormusun bebeişinede maşşallah
canım yok başka hiç bi ilaç almıyorum onuda arada ihmal ediorum hatta:)
cnm ne kadarlık senin bebek bana doktor bıraktırdı folikasti 3 aya girdin die şimdide 4 aya girdim sen ne kadarlıksın cnmarkadaşlar ben folikasit vitamin ve demir ilzcı kullanıyorum
arkadaşlar ben folikasit vitamin ve demir ilzcı kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?