Ağustos anneleri NERDESİNİZ?

ben sizden önce mi doğum yapcam arkadaşlar:)benim doğumum 6 ağustos.allah yardımcımız olsun.
cnm hepiniz hoş geldiniz topimiğmize benim çizelgemdeki haftalar yanlış doktor bir hafta yanılmış ve geriden sölemiş benim bebeğim 15+6 doğumun 4 ağustos

ama neden kimse yok kızlar neler yapıonuz bebişlerinize ciciler aldınız mı ben almadım ama zor tutuyorum kendimi

ama neden kimse yok kızlar neler yapıonuz bebişlerinize ciciler aldınız mı ben almadım ama zor tutuyorum kendimi
canım ben aldım valla neler neler aldım albüm yapmıştım ama geçen gün sildim bir daha yaparım ozmzn sölerim sana kimi 6 aydan önce almak uğursuzluk diolar ama bi giysi aldın die allah bebeğin canınımı alacak demi belki doğumda ölecek ozmn bebeklerimize hiç bişi almayalım demi haksızmıyım kızlarr ondan ben alıyorum valla ben dursam annemler durmuyu bi amcamız var o durmuyo valla hepimiz alıyoruz:)

[eftelya66;5338179]cnm hepiniz hoş geldiniz topimiğmize benim çizelgemdeki haftalar yanlış doktor bir hafta yanılmış ve geriden sölemiş benim bebeğim 15+6 doğumun 4 ağustos]

o zaman biz senden öğrencez:)allah yardımcımız olsun.

bende daha bişeyler almadım ve bende kendimi zor tuttuyorum almamak için ama cinsiyeti belli değil ya o yüzden almak da istemiyorum.

valla ben şimdiden söleyim benden sadece korku öğrenirsiniz ben çok korkuom yawf:1hug:siz bari korkmayın:teytey:

evet arkadaşlar bende cumartesi yaptırdım ikli testi cumartesi öğrenicem sonucu iyi ve güzel düşünelim herşey bizim için ve bebişlerimiz için güzel olsun canlarım..............

bu arada iş yerindeyim başım fena tuttu kızlar ne yapcam bilmiyorum uyku yok bu akşam yine dualarınızı eksik etmeyin........

evet arkadaşlar bende cumartesi yaptırdım ikli testi cumartesi öğrenicem sonucu iyi ve güzel düşünelim herşey bizim için ve bebişlerimiz için güzel olsun canlarım..............
canım inşl sonuçların ii gelir sen ii düşün cnm benim

ben cıkıyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar ama yarın daha cok konuşalım dimitabi işlerden fırsat bulursak kendinize iyi bakın................

ben cıkıyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar ama yarın daha cok konuşalım dimitabi işlerden fırsat bulursak kendinize iyi bakın................
cnm bende çıkıyorum herkes kendine bebeğine ii baksın

tabi eftelyacım ben hiç korkmuyorum:) düşünmekten gece bile uyuyamıyorum.. arkadaşlar bu günlerinin kıymetini bil diyor ama nerde. benim tek düşüncem doğum:) sen anlatırsın bize artık cesaretlice:))

tabi eftelyacım ben hiç korkmuyorum:) düşünmekten gece bile uyuyamıyorum.. arkadaşlar bu günlerinin kıymetini bil diyor ama nerde. benim tek düşüncem doğum:) sen anlatırsın bize artık cesaretlice:))
hehe cnm napacaksakk ayy ama benim arkadaşlarım kimi normal doğum yaptılar çok memnunlar valla neysem bari bizdee kormuyalım:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…