Ağustos anneleri NERDESİNİZ?

benım de ılk bebegım doktorum yurumeyı tavsiye ettı bana ama tabıkı düşük riski olanlar farklı tabıkı benım bır problemım yok dıye demış olabılır

selam arkadaşlar eftelya hayırlı olsun oğluşun. ben ctesi doktora gidicem17 haftalık olucam ctesi umarım gözükür artık pek bi edepli göstermiyo ama annesi deli gibi merak ediyo onu aslında 7 marttaydı kontrolum ama bi hafata önceye aldım çatlıcam 2 gün çabucak geçsede gitsem...

canım çok saol aynıyız ozmn desene bende cmartesi 17 haftaya girecem şimdi 16+5 günlük hayırlı olsun seninkide:) cnm

sağol ama cinsiyetimiz belli değil belli olsaydı hazırlık yapsaydım hiç bişey alamıyorum senin ne zaman beelli oldu kaç haftalıktın

eftelya66 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.. allah sana ve bütün hamilelere sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin biz de 14+2 haftalığız 12. haftada doktorum erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmadı yanılabiliriz dedi.. 2 hafta sonra 3 lü test için gidecegim inşallah o zaman belli olur öncelik sağlıklı olması tabiki ama yinede çok merak ediyorum :uhm:

14 hafta 3 günlük canım ben de doğuma kadar kullanıcam.. sen nerenden yapıyorsun iğneyi ben hep göbekten yaptım ama çok kötü morartıyorum bide sertlikler oluşuyorur iğne yaptığım yerlerde bi çaresini bulamadım..

bende göbekten yapıyorum. ama pek morarmıyor artık şükür. göbeğini iki parmağının arasında sıkıştır biraz sonra iğneyi dik olarak sok. içerde pek oynatmamaya çalış. yavaş yavaş ver. iğneyi çekerkende önce gebeğini bırak öyle çek kolonyalı pamukla bir süre bastırç yatarken yaparsanda daha rahat oluyor. sertlik olan yerlere kolonyalı pamuk koyup biraz bekleyebilirsin demişti bir arkadaşım isterden doktoruna sor. ben aynı zmanda coraspinde alıyorum bu arada. sanırım bir süre sonra göbekten vurmak daha zor olacak pazaretsi kontrolde öğrenirim bacak nasıl olacak diye. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

amin canım sağol ben de aspirin kullanıyorum.. dün akşam bir kaç damla kanamam oldu ne yapacağımı şaşırdım elim ayağım bir birine girdi ..aceleyle hastaneye gittik alttan muayene yaptılar rahim kapalı daha düşük başlamamış dedi ultrasonda kalbine baktı bebeğin canlı bebek dedi çok şükür allah ıma 2 saat takip etti bir serum taktı ilaç yazdı kanama gelmeyince eve gönderdi.allah kimseye yaşatmasın ne kadar kötü bir durum.lavaboya oturdukça bir iki damla kahve leke geliyor hala çok korkuyorum her hangi bir tavsiyeniz varsa bu konu ile ilgili çok ihtiyacım var B]

kanamadan çok korkma. bebek tutunacaksa tutunuyor. ama dinlen bol bol. doktoruna haber vermişsindir zaten. bu durumlarda sadece yat ve dinlen deniliyor. panik yapmamaya çalış. stres daha çok zarar verir. şükür 14. haftadasın ilk haftalarda olsa düşük riskin yüksek olabilirdi. ama şimdi baya düşük bildiğim kadarıyla. kanaması olup doğum yapan bir sürü tanıdığım var ama sen dinlen. pek ayaklanmamaya çalış. çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda durur. Allah ikinizi de korusun..

çok teşekkür ederim canım sağol dertlerimlede sktım seni affet lütfen ..kendi doktorumu aradım ulaşamadım hastanenin aciline gittim iyi bbir doktor vardı tecrübeli biri kızdı bana ayda bir randevu veriyor doktorum bu kadar ihmallik olmaz üç düşükten sonra sıkı takip etmesi gerekirdi diye..kendi doktorumu değiştirecem adama acil durumlarda ulaşamazsam niye okadar para verip özeline gidiyorum ki

nerden çıkardın neden sıkacaksınki.. keşke elimizden daha çok şey gelse birbirimize yarım edebilsek. haklısın ama bizim durumumuzda yakından takip gerekli ben ilk başlarda hep 15 'de bir gittim. gerçi şimdi bana da 1 ay sonra gel dedi ama kanaman olunca başka hemen ulaşabilmen lazım senin. şimdi nasılsın durdu değilmi kanaman. benimde bugün kontrolüm var. hayırlısıyla dönerim inşallah. kendine ii bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…