Ağustos anneleri NERDESİNİZ?

canım bebeğin kocaman olmuştur inşallah cinsiyeti neydi belli oldumu benimkine erkeğe benziyor demişti ama kesin konuşmadı haftaya gideceğim 3lü test için kanama değilde kahve leke geliyor arada lavaboya gittikçe doktor çürümüş kandır o önceden olan kanama dedi ondan biraz rahatım progestan içiyorum sabah akşam oda sersem etti beni iyice yatıyorum başka bişey yapmıyorum.hayırlı haberlerle gel canım inşallah..

elifcim çok şükür büyümüş bizim oğlan:)))) nasıl rahatladım anlatamam. darısı senin başına. bana üçlü teste gerek yok dedi.ikilim ii gelmişti. üçlüye bakmayacağız dedi. hayırlısı artık sağlıkla gelsin inşallah. kahverengiyse korkma canım ya o eskiden kalanları atıyordur. ama sen önlemini al ve dinlen. Allaha emanet bebişler. kendine ii bak

çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine maşallah oğluşun olacak demek.. ben de merak ediyorum ama bekliyoruz şimdilik yatıyorum ilaçlarımı alıp.arada küçük küçük bişeyler hissediyorum hemen sırt üstü yatıp kendimi dinliyorum bebeğimmi acaba diye yok kesiliyor yatınca artık hissetmek istiyorum 15 haftalık oluyor yarın sen hissediyormusun canım

çok nadir canım daha erken dedi doktorda. ama ara sıra içerde oynadığını hissediyorum ama asıl 20. haftada belli olurmuş.

merhaba,
bende ağustos 2.haftası doğum yapıcam kısmetse. Bugün 15+2 günlük hamileyim. Bugüne kadar herşey yolunda gidiyor çok şükür. Mide bulantılarım hiç olmadı. Sadece sürekli uyuyorum. Başımı kaldıramıyorum resmen. Bu aralar bebişimin kıpırtılarını hissetmeye başladım yavaş yavaş. Haftaya salı doktora gidicez cinsiyetini öğrenicez inşallah gösterirse.. Çok heyecanlıyız eşimle.. Geri sayıyoruz doktora gitmek için.. Hepimize sağlıklı ve güzel günler dilerim...

mrb canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin bende bu gün tam 15 haftalık oldum bende haftaya salı gideceğim inşallah benimkide belli olur..

arkadaşlar sabahları kahvaltı yapmama rağmen başım dönüyor. Tansiyonum düşüyor. Sadece sabahları oluyor ama. Hamileliğin ilk başlarında olur genelde ama ben neden böyle oluyorum anlamadım. Doktoruma sorucam gidince. Benim gibi olanınız varmı?benneyaptımki

belki tansiyonun düşüyodur.
kahvaltı masasından kalkamadan bir kasşık pekmez iç . hem çooook faydalı

[/bende de kanama oldu geçenlerde doktorum progestn verdi ben ilacı içtikten 1 yada 2 saat sonra o kadar sersemlik baş dönmesi baş ağrısı gözümü açamıyorum ne kadar kötü bişey ama benimde tansiyonum oldum olası düşükter en yüksek 10/ 7 dir doktorum gebelikte tansiyonun düşük olması yüksek olmasından iyidir diyo..bende bununla avunuyorum napalım ..]B

slm anneler anne adayları bende 19 haftaya gireceğim.doğumda ağustos ilk haftası kısmetse ..

slm anneler anne adayları bende 19 haftaya gireceğim.doğumda ağustos ilk haftası kısmetse ..

Merhaba emelleme,
ben kardeşime de böle derdim:) adı emel.
Canım bende kısmetse ağustos ilk hafta doğum yapıcam, belki 2.haftaya kayar kısmet ama daha cinsiyetini öğrenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…