- 17 Ağustos 2025
- 91
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi sevcannn24
-
Hepimiz için hayırlısı canım benimhayırlısı cnm Allah ol der ve olur
Canım merhaba adet oldun mu benimde yarın adet günüm ama bugun leke geldi senin gibi bende de acaba adet mi oluyorum bendeAdet günüm 22 Ağustostu 23 ü sabah oldum ama şuan çok kanamam yok sadece peçeteye geliyor
Merhaba canım adet oldun mu benimde yarın adet günüm bugün leke gedli acaba adet mi olucamAdet günüm 22 Ağustostu 23 ü sabah oldum ama şuan çok kanamam yok sadece peçeteye geliyor
Evet çiçeğim oldum malesef kanamam normal geliyorMerhaba canım adet oldun mu benimde yarın adet günüm bugün leke gedli acaba adet mi olucam
İnşallah senin adet değildir ya. Ben adet gunumden 1 gün sonra leke gördüm bugünde kanamam tamamen başladı doktoruma yazdımMerhaba canım adet oldun mu benimde yarın adet günüm bugün leke gedli acaba adet mi olucam
Yaa üzüldüm tekrar gidicen mi doktoraEvet çiçeğim oldum malesef kanamam normal geliyor
Evet adet olursan 4. Gün gel demiştiYaa üzüldüm tekrar gidicen mi doktora
Banada adet olursan gel demişti ama gün demedi yinede 2 veya 3. gun giderimEvet adet olursan 4. Gün gel demişti
Başladı mı canım kanamanBanada adet olursan gel demişti ama gün demedi yinede 2 veya 3. gun giderim
Başlamadı lekeye devamBaşladı mı canım kanaman
Ayy inşallah leke olarak devam ederBaşlamadı lekeye devam
İnşallah yaAyy inşallah leke olarak devam eder
başladı mı cnm adetinİnşallah ya
Yani iğnenin 11 . Günü mü kan berdinizselam kızlar inşallah hepiniz pazitif sonuçlar alırsınız durumlar nasıl gidiyor bende 7 agostosda iğne oldum 18 agustos da kan verdim 3,66 tabiki negatif 19 agustosda doktorum çagırmıştı beta için ve sonuç 11,00 yükselmen var güzel dedi ve 21 agustos ta gel dedi yine kan sonucum 69,80 güzel maşallah çok güzel artmış dedi ve 2 hafta sonra kese için çağırdı saglık ocagına kayıt için gittigimde tüm kan tetkikleri yapılırken yine doktor yükselmeye bakmış ve 117,14 çıkmış nasıl yükselmeler iyi mi size bilgilendirme olsun diye uzun uzun yazdım herşey gönlümüzce olsun inşallah
Evet başladı yarın doktora gidicem tekrarbaşladı mı cnm adetin
hayırlısı cnmEvet başladı yarın doktora gidicem tekrar
Benim de ilk kez 1 gün sonraki ay 2 gün sürdü normalde ise 4gün sürer bunu doktora söylediğimde bir yorum yapmadıKızlar benim adetim ilk defa 5 gün sürdü normal mi bu normalde 7 gün sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?