- Konu Sahibi sevcannn24
-
devamı geldimi cnm yerleşme mi acabaBenim de iğne günüm aynı canım ama ben bu sabah lekelenme gördüm adet oluyorum
Şuan hala bir kanama yok canım sadece sabah 6.00 da peçeteye pembemsi kanama oldu o kadardevamı geldimi cnm yerleşme mi acaba
Ay inşallah odur pembemsi genelde yerleşme kanaması diolar eger hic bişi gelmediyae daha inşallah gelmez haber et inşallah olmusturŞuan hala bir kanama yok canım sadece sabah 6.00 da peçeteye pembemsi kanama oldu o kadar
İnşallah öyledir sadece peçeteye geliyor şuan halaAy inşallah odur pembemsi genelde yerleşme kanaması diolar eger hic bişi gelmediyae daha inşallah gelmez haber et inşallah olmustur
Acaba devamı da gelir mi çok merak ediyorumKızlar çatlatma iğnesinden sonra adet olanlar direk lekelenme başladığı gibi kanamanız aynı gün geldi mi nasıl oldu ya benim sadece şuan lavaboya gidince peçeteye kahverengi geliyor gün boyu böyleydi ve çok az
Benim pembeli akıntım oldu gece sonraki gün de birden adete başladıKızlar çatlatma iğnesinden sonra adet olanlar direk lekelenme başladığı gibi kanamanız aynı gün geldi mi nasıl oldu ya benim sadece şuan lavaboya gidince peçeteye kahverengi geliyor gün boyu böyleydi ve çok az
Yani arada çok saat oynamadı değil mi canımBenim pembeli akıntım oldu gece sonraki gün de birden adete başladı
Evet canım gece 9 gibi oldu sonraki gün öğlen de birden kanama olduYani arada çok saat oynamadı değil mi canım
Bir şey sorucam canım sen klomen mi yoksa femara mı kullandınYani arada çok saat oynamadı değil mi canım
Benimde şuan öyle mi olacak iğneden dolayı acaba ilk defa böyle oluyorumEvet canım gece 9 gibi oldu sonraki gün öğlen de birden kanama oldu
Normalde hiç böyle olmazdı iki gün lekelenme olurdu ardından yavaştan kanama başlardı
Bir şey sorucam canım sen klomen mi yoksa femara mı kullandın
İnşallah yerleşme kanamandır canımmBenimde şuan öyle mi olacak iğneden dolayı acaba ilk defa böyle oluyorum
İnşallah öncesinde çok ağrı çektim sağ kasık ve rahimden bakalımİnşallah yerleşme kanamandır canımm
Anladım canım ben femara kullandım dün doktorum klomen kullanalaım dediİlaç olarak mı canım letu kullandım
Bende olursam doktoruma yazacağım muhtemelen yine letu derAnladım canım ben femara kullandım dün doktorum klomen kullanalaım dedi
Olmazsın inşallah canım hayırlısıBende olursam doktoruma yazacağım muhtemelen yine letu der
günaydın kızlar nasılsınızAcaba devamı da gelir mi çok merak ediyorum
Kanamam başladı benim regl ağrılarımda başladı bu ay tutmadı malesefgünaydın kızlar nasılsınız
hayırlısı cnm Allah ol der ve olurKanamam başladı benim regl ağrılarımda başladı bu ay tutmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?