- Konu Sahibi sevcannn24
-
Canım ilk denemen miydi unuttum ben anlatır mısın lütfenAldım güzel haberleri umarım darısı başınıza olurtam adet tarihimde gidip test verdim ve hiç beklemiyordum çok adet ağrım vardı çünkü meğer bebekmiş
Yok yapmadım ki ümitli değildim hiç öylesine gittim yaptırdım kan testiniYaaa çok sevindim senin adına canım benim darısı başımıza inşallahöncesinde evde test yaptin mı
Çok teşekkür ederim herkese nasip olsun inşaellahYok yapmadım ki ümitli değildim hiç öylesine gittim yaptırdım kan testini
Evet ilk çatlatma iğnesi deneyimim ama ben tüm tuşlara bastım hsg den soğan küründen diyetinden vitaminlerinden her şeyine dikkat ettim başta gene olmadı sandım çünkü ciddi çok ağrım vardı göğüs hassasiyetim de aşırıydı ama geçen ayda olduğu için dedim kesin gene adet olacağım sonra hatta buraya da biraz ümitsiz yazdım annemin kuzeniyle konuştum manyak mısın bir kan testi baktır dedi baktırayım bari dedim şansa baktırdım ve asla beklemiyordum şok oldum ama şunu kesinlikle söylebilirim arkadaşlar düşünmeyin diyenlere kulak asmayın o kadar bekliyoruz nasıl düşünmeyelim attığımız adımda bile düşünüyoruz hamile miyim değil miyim diye o yüzden içinizi ferah tutup yapabileceğiniz her şeyi yapın umarım her şey gönlünüzce olur hepimizin dua edin sağlıkla alayım kucağıma maşallahınızı alırızCanım ilk denemen miydi unuttum ben anlatır mısın lütfen
Yaaa çok sevindim senin adına canım benim darısı başımıza inşallahAldım güzel haberleri umarım darısı başınıza olurtam adet tarihimde gidip test verdim ve hiç beklemiyordum çok adet ağrım vardı çünkü meğer bebekmiş
İnşallah canımÇok teşekkür ederim herkese nasip olsun inşaellah
İnşallah canım Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahEvet ilk çatlatma iğnesi deneyimim ama ben tüm tuşlara bastım hsg den soğan küründen diyetinden vitaminlerinden her şeyine dikkat ettim başta gene olmadı sandım çünkü ciddi çok ağrım vardı göğüs hassasiyetim de aşırıydı ama geçen ayda olduğu için dedim kesin gene adet olacağım sonra hatta buraya da biraz ümitsiz yazdım annemin kuzeniyle konuştum manyak mısın bir kan testi baktır dedi baktırayım bari dedim şansa baktırdım ve asla beklemiyordum şok oldum ama şunu kesinlikle söylebilirim arkadaşlar düşünmeyin diyenlere kulak asmayın o kadar bekliyoruz nasıl düşünmeyelim attığımız adımda bile düşünüyoruz hamile miyim değil miyim diye o yüzden içinizi ferah tutup yapabileceğiniz her şeyi yapın umarım her şey gönlünüzce olur hepimizin dua edin sağlıkla alayım kucağıma maşallahınızı alırızhepinize sevgiler
Ben pkostan kaynaklı omega elenatal inofolic kombi magnezyum hepsini kullanıyordum bir de doktorum metformin vermişti onu kullanıyordum. Soğan kürüne gelecek olursak da adetim gene gecikiyordu bende en iyisi yapayım dedim gebe de olmadığımdan emin oldum sonra başladım sabah aç karnına sığanları kaynatıp soğumasını bekleyip burnumu kapatıp içiyordum hsg den hemen önce yaptım ama çok da yağamadım zaten 3 gün falan yaptım hemen adet söküldü ama böyle bir şey yok inanılmaz ağrılı ve inanılmaz parça parça açık renkli geldi devam etmedim çünkü adet olduğun halde devam edersen yumurtlaman olumsuz etkilenir diye ondan adet olumca bıraktım zaten hemen üstüne hsg oldum onun üstüne bir kez adet oldum ikinciye de bu ay zaten ama ben ciddi diyet uyguladım 8 kilo falan verdim bu arada zayıf olmama rağmen verdim bu kiloyu kilolu da değilim ama gene de ver dediler 58lere düştüm ama sağlıklı bir şekilde tatlı krizim çoktu yönetmeye çalıştım çünkü pkosta en büyük düşman tatlı ve karbonhidrat bu şekildeİnşallah canım Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahvitamin hangilerini kullandın canım birde soğan kürünü de anlatır mısın
Ben de bekarken yapmıştım kürü
Canım merhaba adet oldun muEvet kasık ağrılarım çok fazla göğüs şişkinliği diğer adet döngülerimde bunlar yoktu yarını bekleyeceğim artık
Evet bu sabah kanamam başladı ne yazık kiCanım merhaba adet oldun mu
merhaba cnm nasılsınCanım merhaba adet oldun mu
Benim de iğne günüm aynı canım ama ben bu sabah lekelenme gördüm adet oluyorumselam kızlar inşallah hepiniz pazitif sonuçlar alırsınız durumlar nasıl gidiyor bende 7 agostosda iğne oldum 18 agustos da kan verdim 3,66 tabiki negatif 19 agustosda doktorum çagırmıştı beta için ve sonuç 11,00 yükselmen var güzel dedi ve 21 agustos ta gel dedi yine kan sonucum 69,80 güzel maşallah çok güzel artmış dedi ve 2 hafta sonra kese için çağırdı saglık ocagına kayıt için gittigimde tüm kan tetkikleri yapılırken yine doktor yükselmeye bakmış ve 117,14 çıkmış nasıl yükselmeler iyi mi size bilgilendirme olsun diye uzun uzun yazdım herşey gönlümüzce olsun inşallah
Senin adına çok sevindimselam kızlar inşallah hepiniz pazitif sonuçlar alırsınız durumlar nasıl gidiyor bende 7 agostosda iğne oldum 18 agustos da kan verdim 3,66 tabiki negatif 19 agustosda doktorum çagırmıştı beta için ve sonuç 11,00 yükselmen var güzel dedi ve 21 agustos ta gel dedi yine kan sonucum 69,80 güzel maşallah çok güzel artmış dedi ve 2 hafta sonra kese için çağırdı saglık ocagına kayıt için gittigimde tüm kan tetkikleri yapılırken yine doktor yükselmeye bakmış ve 117,14 çıkmış nasıl yükselmeler iyi mi size bilgilendirme olsun diye uzun uzun yazdım herşey gönlümüzce olsun inşallah
Adet gününmuydu erken mi olsun yoksaEvet bu sabah kanamam başladı ne yazık ki
Adet günüm 22 Ağustostu 23 ü sabah oldum ama şuan çok kanamam yok sadece peçeteye geliyorAdet gününmuydu erken mi olsun yoksa
Acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum akşama kadar umarım kanamam artmaz. Ağrım falanda yokBenimde 1 gün kaldı adete bekliyorum hala
Aynen canım olabilirAcaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum akşama kadar umarım kanamam artmaz. Ağrım falanda yok
Sağol canım anlattığın içinBen pkostan kaynaklı omega elenatal inofolic kombi magnezyum hepsini kullanıyordum bir de doktorum metformin vermişti onu kullanıyordum. Soğan kürüne gelecek olursak da adetim gene gecikiyordu bende en iyisi yapayım dedim gebe de olmadığımdan emin oldum sonra başladım sabah aç karnına sığanları kaynatıp soğumasını bekleyip burnumu kapatıp içiyordum hsg den hemen önce yaptım ama çok da yağamadım zaten 3 gün falan yaptım hemen adet söküldü ama böyle bir şey yok inanılmaz ağrılı ve inanılmaz parça parça açık renkli geldi devam etmedim çünkü adet olduğun halde devam edersen yumurtlaman olumsuz etkilenir diye ondan adet olumca bıraktım zaten hemen üstüne hsg oldum onun üstüne bir kez adet oldum ikinciye de bu ay zaten ama ben ciddi diyet uyguladım 8 kilo falan verdim bu arada zayıf olmama rağmen verdim bu kiloyu kilolu da değilim ama gene de ver dediler 58lere düştüm ama sağlıklı bir şekilde tatlı krizim çoktu yönetmeye çalıştım çünkü pkosta en büyük düşman tatlı ve karbonhidrat bu şekilde
taşekkürler cnm sizlerin de en kısa zamanda pozitifi görmenizi yüce Alşahtan diliyorum dualarımdasınızSenin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?