- Konu Sahibi sevcannn24
-
Ya işte insan üzülüyor öyle duyunca ama sanki bugünde regli olucak gibi ağrım var zaten Bi haftadır kanamam var kasık bel ağrısı cabası zatenDaha çok erken çiçeğim test için bozma moralini ağrılarda çok normal
Ya normal kanama valla kaç mm olduğunu doktor demedi gayet güzel diyip çatlatma iğnesi yaptıKanama mı lekelenme mi? Yumurtanız kac mmdi ben de 20sinde vudum iğnemi
Evet malesef öyle oluyormuş bende hemen gebelik hallerine girdimİğne etkisi maalesef en az 15 gün bekleyin
Bi hafta sürdü benimde kanamam benim doktor normal dediGittin mi canım benim çok kanamam vardı doktor iğneden sonra bu kadar kanamam normal değil dedi 4. Gününde düşük yapmış olma ihtimalin olabilir diye kan tahlili aldı onu bekliyorum
Doktorun anlaştığı eczane var sadece hastalarına veriyolar ordan alıyoruz biz şükür iğne aramayla uğraşmıyoruzBen de klomene başladım bugün bitti cuma kontrolüm var iğneyi buldun mu canım sen ya da farklı bi iğne mi önerdi
Senin 2. mi oluyo bu tedavi bana deneylim yine hemen olmadı diye bırakmayalım eğer yine olmazsa o zaman konuşuruz dediRahim filmi cektirecegim adet bitiminden sonra
Hayır canım ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum. Daha yeni 1 yıllık evliyimSenin 2. mi oluyo bu tedavi bana deneylim yine hemen olmadı diye bırakmayalım eğer yine olmazsa o zaman konuşuruz dedi
Merhaba Days Post Ovulation yani ovulasyondan (yumurtlamadan) sonraki gün. Bugün 6 dpo her kadında farklı oluyormuş ağrı olsun olmasın normalmiş bende bilemedim beklicez zor ama:)Merhaba ben de 20sinde iğne vurdum dpo ne demek iğnenin 6.günü bitti ama belirtim yok acıkcası :/
Anladım canım tşk ederimMerhaba Days Post Ovulation yani ovulasyondan (yumurtlamadan) sonraki gün. Bugün 6 dpo her kadında farklı oluyormuş ağrı olsun olmasın normalmiş bende bilemedim beklicez zor ama:)
Yaşım kaç canım yanlış anlamazsanHayır canım ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum. Daha yeni 1 yıllık evliyim
rica ederimAnladım canım tşk ederimaynen cok zor ya progestron baktırcan mı sen bu arada kac mmdi yumurtan kac tane olusmustu? Benim 1 adetti
Bana da öyle dedi çöpü kişinin ikinci çatlatma sonrası gebelik oluşuyoSenin 2. mi oluyo bu tedavi bana deneylim yine hemen olmadı diye bırakmayalım eğer yine olmazsa o zaman konuşuruz dedi
Ay inşallah canım ya senin sonucu ne oldu pekiBana da öyle dedi çöpü kişinin ikinci çatlatma sonrası gebelik oluşuyo
27Yaşım kaç canım yanlış anlamazsan
Bende 26 canım 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıla yakındır istiyoruz olmuyo
Evt ben de bitane ovulasyon testim kalmıstı onu denedim bugun etkisi halen var çift cıktı benim de cok ümidim yokBen de 20 ağustosta çatlama iğnesi oldum. Ama pek umudum yok. Çünkü sadece 36.saati değerlendirebildik. Diğer günler olmadı. Boşuna onca ilacı yüklendim gibi geliyor. Bugün 7.gün karım ağrım azaldı sayılır. Göğüs uçlarımda hafif dolgunluk var. Testte çok hafif silik bir çizgi var. İlacın etkisi bir an önce geçsin istiyorum. Sanırım bu süre kişiden kişiye değişiyor?
Gerçekten öyle nasip işi ki bu. Olmayınca olmuyor. Ya da bazen insan korunurken bile hamile kalabiliyor. İğneden iki gün öncesi bir ilişkimiz vardı. İğneden 36 sat sonra da oldu. Ama devamı olamadı bazı sebeplerden dolayı. Benim de hiç umudum yok ama sonuna kadar devam edeceğim. Doktorum 27sinde duphastona başla demişti. Bu sabah içtim. Çok fazla ilaç yüklenince vücut bir şaşırıyor her yerim sivilce oldu. Hele iğneden sonraki iki gün resmen öfke patlamasıydm. Her şeye sinirleniyordum şimdi geçti şükür. Sizin nasıl belirtileriniz oldu?Evt ben de bitane ovulasyon testim kalmıstı onu denedim bugun etkisi halen var çift cıktı benim de cok ümidim yokAma umarım olur Allahım nasip eder saglıcakla ben iğneyi vurmadan onceki geceyi degerlendirmiştim 36.saat dolunca yapamadık aniden goreve gitti sonraki aatlerde değerlendirdik hayırlısı ne diyim
Daha doğrusu belirti değil de size nasıl etkileri oldu diye soracaktım :)Gerçekten öyle nasip işi ki bu. Olmayınca olmuyor. Ya da bazen insan korunurken bile hamile kalabiliyor. İğneden iki gün öncesi bir ilişkimiz vardı. İğneden 36 sat sonra da oldu. Ama devamı olamadı bazı sebeplerden dolayı. Benim de hiç umudum yok ama sonuna kadar devam edeceğim. Doktorum 27sinde duphastona başla demişti. Bu sabah içtim. Çok fazla ilaç yüklenince vücut bir şaşırıyor her yerim sivilce oldu. Hele iğneden sonraki iki gün resmen öfke patlamasıydm. Her şeye sinirleniyordum şimdi geçti şükür. Sizin nasıl belirtileriniz oldu?
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahBende 26 canım 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıla yakındır istiyoruz olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?