Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

Merhaba Days Post Ovulation yani ovulasyondan (yumurtlamadan) sonraki gün. Bugün 6 dpo her kadında farklı oluyormuş ağrı olsun olmasın normalmiş bende bilemedim beklicez zor ama:)
Anladım canım tşk ederimaynen cok zor ya progestron baktırcan mı sen bu arada kac mmdi yumurtan kac tane olusmustu? Benim 1 adetti

Anladım canım tşk ederimaynen cok zor ya progestron baktırcan mı sen bu arada kac mmdi yumurtan kac tane olusmustu? Benim 1 adetti
rica ederim Bende de 1 di 18 civariydı doktor adet tarihini bekle dedi arada gel demedi bakmak için Progesterona açıkçası umarım güzel haberlerimizi alırız birbirimizin

Ben de 20 ağustosta çatlama iğnesi oldum. Ama pek umudum yok. Çünkü sadece 36.saati değerlendirebildik. Diğer günler olmadı. Boşuna onca ilacı yüklendim gibi geliyor. Bugün 7.gün karım ağrım azaldı sayılır. Göğüs uçlarımda hafif dolgunluk var. Testte çok hafif silik bir çizgi var. İlacın etkisi bir an önce geçsin istiyorum. Sanırım bu süre kişiden kişiye değişiyor?

Evt ben de bitane ovulasyon testim kalmıstı onu denedim bugun etkisi halen var çift cıktı benim de cok ümidim yok Ama umarım olur Allahım nasip eder saglıcakla ben iğneyi vurmadan onceki geceyi degerlendirmiştim 36.saat dolunca yapamadık aniden goreve gitti sonraki aatlerde değerlendirdik hayırlısı ne diyim

Gerçekten öyle nasip işi ki bu. Olmayınca olmuyor. Ya da bazen insan korunurken bile hamile kalabiliyor. İğneden iki gün öncesi bir ilişkimiz vardı. İğneden 36 sat sonra da oldu. Ama devamı olamadı bazı sebeplerden dolayı. Benim de hiç umudum yok ama sonuna kadar devam edeceğim. Doktorum 27sinde duphastona başla demişti. Bu sabah içtim. Çok fazla ilaç yüklenince vücut bir şaşırıyor her yerim sivilce oldu. Hele iğneden sonraki iki gün resmen öfke patlamasıydm. Her şeye sinirleniyordum şimdi geçti şükür. Sizin nasıl belirtileriniz oldu?

Daha doğrusu belirti değil de size nasıl etkileri oldu diye soracaktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…