- 31 Ocak 2025
- 118
- 30
- 13
- 28
- Konu Sahibi sevcannn24
-
İğneden sonraki ay 1 gün tek mi oldunuz anlayamadımBenim de ilk kez 1 gün sonraki ay 2 gün sürdü normalde ise 4gün sürer bunu doktora söylediğimde bir yorum yapmadı
Yok iğneden önceki aydı ilaç kullanmamıştım ama stres yapmıştım sanırım etkilendi hormonlar ,kanama bir anda kesilmiştiİğneden sonraki ay 1 gün tek mi oldunuz anlayamadım
Sizde de aniden kanama olup bittiğinde de aniden mi bitti ben ilk kez böyle oldum aklıma takıldı
Canım merhaba gittin mi doktora bende bugün gidicem deEvet adet olursan 4. Gün gel demişti
Canım merhaba gittin mi doktora bende bugün gidicem de
Bende bugun gidicem birazdan inşallahMerhaba canım bugün gideceğim
Gittin mi canım benim çok kanamam vardı doktor iğneden sonra bu kadar kanamam normal değil dedi 4. Gününde düşük yapmış olma ihtimalin olabilir diye kan tahlili aldı onu bekliyorumBende bugun gidicem birazdan inşallah
Benim de tam tersi daha az olmaya başladım doktora dedim olabilri dedi banada aynı tedavi baştan başlıyoruz klomen kullanıcam adetin 5. Günü haftaya Perşembe gidicem yine kontroleGittin mi canım benim çok kanamam vardı doktor iğneden sonra bu kadar kanamam normal değil dedi 4. Gününde düşük yapmış olma ihtimalin olabilir diye kan tahlili aldı onu bekliyorum
Az olmasi normal sanırım canım ben doktora direk hala daha kanamam devam ediyor diyince şaşırdıBenim de tam tersi daha az olmaya başladım doktora dedim olabilri dedi banada aynı tedavi baştan başlıyoruz klomen kullanıcam adetin 5. Günü haftaya Perşembe gidicem yine kontrole
Benim adet olacağım güne kadar sağ kasığım hem ağrılıydıAz olmasi normal sanırım canım ben doktora direk hala daha kanamam devam ediyor diyince şaşırdı
Bende de ağrı oldu ama seninki bana göre falza olmuş herhaldeBenim adet olacağım güne kadar sağ kasığım hem ağrılıydı
Rahim filmi cektirecegim adet bitiminden sonraBende de ağrı oldu ama seninki bana göre falza olmuş herhalde
Merhaba inşallah pozitif sonuç almışsınızdırKızlar benim 13.Gün bitti az önce baş dönmesi kalp çarpıntısı göz kararmasından dolayı acile gittim gebelik sordu olabilir dedim baktılar negatif dedi bi baktım e nabızdan beta hcg 35.4 çıkmış sevinsem mi üzülsem mi bilemedim niye gebe değilsin dedi 10 ve üstü pozitif değil mi zaten strestliym iyice arttırdı
Daha çok erken çiçeğim test için bozma moralini ağrılarda çok normalMrb kızlar ben 20 ağustos çatlatma iğnesi yaptırdım Bi haftadır hem çok ağrım hem kanamam oldu iki gün önce acile gittim ağrıdan orda kan aldılar beta 30 üzeri çıktı galiba iğneden kaynaklı oluyomuş yükselmesi çok moralim bozuldu
Ben de klomene başladım bugün bitti cuma kontrolüm var iğneyi buldun mu canım sen ya da farklı bi iğne mi önerdiBenim de tam tersi daha az olmaya başladım doktora dedim olabilri dedi banada aynı tedavi baştan başlıyoruz klomen kullanıcam adetin 5. Günü haftaya Perşembe gidicem yine kontrole
Merhaba evet pozitif çok şükür. Çok erken test için en az 15 gün beklemeni tavsiye ederim. Adetini beklersen kesin sonuç alırsın bu günlerde iğne etkisidir maalesefMerhaba inşallah pozitif sonuç almışsınızdırbana da yardımcı olur musunuz kaset testler sırayla 6-7-8.günün testleri . Erken testte awox marka gün içerisinde 1.5-2 saatlik idrarla yaptım . İğne etkisi midir hala açıkçası çizgi çıkmasını hiç beklemiyordum . Belirti olarak da göğüslerde dolgunluk var sadece hassasiyet yok ve kasıklarımda batmalar sızlamalar oluyor arada bir de gelip geçen bel ağrısı
İğne etkisi maalesef en az 15 gün bekleyinMrb kızlar ben 20 ağustos çatlatma iğnesi yaptırdım Bi haftadır hem çok ağrım hem kanamam oldu iki gün önce acile gittim ağrıdan orda kan aldılar beta 30 üzeri çıktı galiba iğneden kaynaklı oluyomuş yükselmesi çok moralim bozuldu
Merhaba ben de 20sinde iğne vurdum dpo ne demek iğnenin 6.günü bitti ama belirtim yok acıkcası :/Bende 20 si akşamı çatlatma iğnemi yaptım perşembe sabahı aşırı kasık ağrım oldu sanırım çatlama oldu, her günü değerlendirdik bugün dpo 4 şuan fazla hissettiğim bir şey yok kasıkta falan ama akıntı var
Kanama mı lekelenme mi? Yumurtanız kac mmdi ben de 20sinde vudum iğnemiMrb kızlar ben 20 ağustos çatlatma iğnesi yaptırdım Bi haftadır hem çok ağrım hem kanamam oldu iki gün önce acile gittim ağrıdan orda kan aldılar beta 30 üzeri çıktı galiba iğneden kaynaklı oluyomuş yükselmesi çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?