Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

Benim de ilk kez 1 gün sonraki ay 2 gün sürdü normalde ise 4gün sürer bunu doktora söylediğimde bir yorum yapmadı
İğneden sonraki ay 1 gün tek mi oldunuz anlayamadım
Sizde de aniden kanama olup bittiğinde de aniden mi bitti ben ilk kez böyle oldum aklıma takıldı

İğneden sonraki ay 1 gün tek mi oldunuz anlayamadım
Sizde de aniden kanama olup bittiğinde de aniden mi bitti ben ilk kez böyle oldum aklıma takıldı
Yok iğneden önceki aydı ilaç kullanmamıştım ama stres yapmıştım sanırım etkilendi hormonlar ,kanama bir anda kesilmişti

Gittin mi canım benim çok kanamam vardı doktor iğneden sonra bu kadar kanamam normal değil dedi 4. Gününde düşük yapmış olma ihtimalin olabilir diye kan tahlili aldı onu bekliyorum
Benim de tam tersi daha az olmaya başladım doktora dedim olabilri dedi banada aynı tedavi baştan başlıyoruz klomen kullanıcam adetin 5. Günü haftaya Perşembe gidicem yine kontrole

Merhaba inşallah pozitif sonuç almışsınızdır bana da yardımcı olur musunuz kaset testler sırayla 6-7-8.günün testleri . Erken testte awox marka gün içerisinde 1.5-2 saatlik idrarla yaptım . İğne etkisi midir hala açıkçası çizgi çıkmasını hiç beklemiyordum . Belirti olarak da göğüslerde dolgunluk var sadece hassasiyet yok ve kasıklarımda batmalar sızlamalar oluyor arada bir de gelip geçen bel ağrısı

Eklentiler

• 9B269DC8-DFDE-4FEC-BF2D-B4650CE657D7.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_8642.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_8643.webp
    11 KB · Görüntüleme: 29
Mrb kızlar ben 20 ağustos çatlatma iğnesi yaptırdım Bi haftadır hem çok ağrım hem kanamam oldu iki gün önce acile gittim ağrıdan orda kan aldılar beta 30 üzeri çıktı galiba iğneden kaynaklı oluyomuş yükselmesi çok moralim bozuldu

Daha çok erken çiçeğim test için bozma moralini ağrılarda çok normal

Benim de tam tersi daha az olmaya başladım doktora dedim olabilri dedi banada aynı tedavi baştan başlıyoruz klomen kullanıcam adetin 5. Günü haftaya Perşembe gidicem yine kontrole
Ben de klomene başladım bugün bitti cuma kontrolüm var iğneyi buldun mu canım sen ya da farklı bi iğne mi önerdi

Merhaba evet pozitif çok şükür. Çok erken test için en az 15 gün beklemeni tavsiye ederim. Adetini beklersen kesin sonuç alırsın bu günlerde iğne etkisidir maalesef

İğne etkisi maalesef en az 15 gün bekleyin

Merhaba ben de 20sinde iğne vurdum dpo ne demek iğnenin 6.günü bitti ama belirtim yok acıkcası :/

Kanama mı lekelenme mi? Yumurtanız kac mmdi ben de 20sinde vudum iğnemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…