- Konu Sahibi sevcannn24
-
Cuma günü kontrolüm var iğneyi yapacak inşallahAy inşallah canım ya senin sonucu ne oldu peki
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırızCuma günü kontrolüm var iğneyi yapacak inşallah
Merhaba aynı şekilde benimde doktorum 36 saat sonrasını önerdi dün 9. Gündü iğne sonrası progesteron 19 bthcg3.88 çıktı 16. Gün tekrar vermem gerekiyormuş testi tedirginim bilmiyorum çokta istiyorum bebekBana 36. Saati önerdi doktorum
Ovulasyon testini bende bir kaç gün yaptım hep çift çizgi gösteriyordu biraz araştırdım sanırım çatlatma iğnesinden kaynaklı öyle gösteriyo iğnenin etkisi geçince normale dönüyo
Rabbim hepimize nasip etsin inşallahMerhaba aynı şekilde benimde doktorum 36 saat sonrasını önerdi dün 9. Gündü iğne sonrası progesteron 19 bthcg3.88 çıktı 16. Gün tekrar vermem gerekiyormuş testi tedirginim bilmiyorum çokta istiyorum bebek
İnşallah benim gibi olup değeri yükselen var mı acaba nasip olursa 2 gebeliğim olacakRabbim hepimize nasip etsin inşallah
Bulantı kasık ağrısı normal oluyor hatta bi an adet oluyorum sanmadım değil:)Selam kızlar ben de bu sabah 05.00’da Ovitrelle vurdum kendime :)) mide bulantım var normal mi acaba ? Yarın aşılamam olacak
Oyy kuzum bak saat 04.51 mide bulantısı uyandırdı..Aşılamam bugün benim için dua edinBulantı kasık ağrısı normal oluyor hatta bi an adet oluyorum sanmadım değil:)
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın canım inşallah sende nasibine kavuşacaksınOyy kuzum bak saat 04.51 mide bulantısı uyandırdı..Aşılamam bugün benim için dua edin(
Ben de 30 Ağustosta vuruldum iğneyi hayırlısıyla olur inşallah bu kezKızlar ben de bu ay letu kullanıp 30 Ağustos’ta ovitrelle yaptırdım. İnşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah canım benimde Perşembe kontrol var herhalde iğne yaparBen de 30 Ağustosta vuruldum iğneyi hayırlısıyla olur inşallah bu kez
Benim bugün hafif kanamam var, tedirgin oldum. Sende de oldu mu ?Ben de 30 Ağustosta vuruldum iğneyi hayırlısıyla olur inşallah bu kez
Hayır canım ama geçen çatlatmada 1 gün sonrasında çok hafif lekenlenmem olmuştuBenim bugün hafif kanamam var, tedirgin oldum. Sende de oldu mu ?
Hadi bakalım hayırlısıİnşallah canım benimde Perşembe kontrol var herhalde iğne yapar
Benim lekenmeden fazla biraz ağrımda bitti bir anda anlayamadım.Hayır canım ama geçen çatlatmada 1 gün sonrasında çok hafif lekenlenmem olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?