Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

Selam kızlar ben de bu sabah 05.00’da Ovitrelle vurdum kendime :)) mide bulantım var normal mi acaba ? Yarın aşılamam olacak

Merhaba aynı şekilde benimde doktorum 36 saat sonrasını önerdi dün 9. Gündü iğne sonrası progesteron 19 bthcg3.88 çıktı 16. Gün tekrar vermem gerekiyormuş testi tedirginim bilmiyorum çokta istiyorum bebek

Öncelikle herkese merhaba mevcut durumuma özet geçeyim pcos mevcut ve geçen ay Klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullandım hergünde coraspirin kullanıyorum 18 ağustosda regl olma tarihimdi ve tam 10 gün geçti cuma akşam beta hcg baktırdım yani 4. Günde 0 çıktı ve sonrasında pembe kahve beyaz silik bi saydamlıkla sildikçe akıntım oldu adet olucam sandım (bu arada sadece bel ağrım oldu ki normalde kasıklarım falan ağrır hep ama yok şuandada yok ) ama sadece 2 gün sürdü ve şuan sadece su gibi ıslaklık var sanki ve sağ kalça üstüm ağrıyor gece uyandım bi kaç kez sizce geç döllenmemidir daha önce hiç böyle birşey yaşamadım yaşayan varmı yardımcı olurmusunuz

Kızlar ben de bu ay letu kullanıp 30 Ağustos’ta ovitrelle yaptırdım. İnşallah hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…