Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

Umarım öyledir hepimiz için ama çok şiddetlendi sanki ağrılar benim ğöğüs hassasiyetide öyle bugün çıkışta doktora gideceğim bakalım
Bende karin ağrısı çok değil göğüslerim ağırdı dün bide renk koyulaşır genişledi büyüdü böyle olan var mı aranızda

Canım ne yaptın gittin mi hastaneye sonucun nasıl

Merhabalar nereden takiplisiniz acaba birde hsg çektirmeden doktorunuz çatlatma iğnesi mi verdi yoksa çektirmiş miydiniz
Bendede pcos var deniyoruz olmuyor 7 aydır doktora gittim fakat hsg olmadan ilaç vermiyor çatlatma iğneside vermiyor
Tüm testleri yap hsg çek öyle gel dedi sizinkinde istemiş miydi e

Merhabalar Aksaray da oturuyorum ben doktor bende hsg istemedi ilk çatlatma deneyelim eğer sonuç alamazsak ileriki zamanlar isterim dedi

Merhabalar Aksaray da oturuyorum ben doktor bende hsg istemedi ilk çatlatma deneyelim eğer sonuç alamazsak ileriki zamanlar isterim d

Merhabalar Aksaray da oturuyorum ben doktor bende hsg istemedi ilk çatlatma deneyelim eğer sonuç alamazsak ileriki zamanlar isterim dedi
Tadavinizi devlet hastanesinde mi yapıyorsunuz yoksa özelden mi. Ben hiç devlete gitmeden direk özele gittim yanlış mı yaptım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…