- Konu Sahibi sevcannn24
-
Testlerde negatifi ne zaman görmüştünüz ?1.20 çıktı 10. Gün. Muhtemelen henüz ilaç etkisinden diye kendimi o şekilde avutuyorum
Hiç test yapmadımTestlerde negatifi ne zaman görmüştünüz ?
Anladım teşekkür ederimHiç test yapmadım
Anladım teşekkür ederiminsallah güzel haberler aliriz
guzel haberler alırız
Umarım öyledir hepimiz için ama çok şiddetlendi sanki ağrılar benim ğöğüs hassasiyetide öyle bugün çıkışta doktora gideceğim bakalımYaa pek umutlandim bu etkilere inşallah etkisi değildir bebisten olur bunlar
Umarım güzel haberler alırsın canım. Adetine kaç gün kaldıUmarım öyledir hepimiz için ama çok şiddetlendi sanki ağrılar benim ğöğüs hassasiyetide öyle bugün çıkışta doktora gideceğim bakalım
Bende karin ağrısı çok değil göğüslerim ağırdı dün bide renk koyulaşır genişledi büyüdü böyle olan var mı aranızdaUmarım öyledir hepimiz için ama çok şiddetlendi sanki ağrılar benim ğöğüs hassasiyetide öyle bugün çıkışta doktora gideceğim bakalım
Canım ne yaptın gittin mi hastaneye sonucun nasılUmarım güzel haberler alırsın canım. Adetine kaç gün kaldı
Canım ne yaptın gittin mi hastaneye sonucun nasıl
Merhabalar nereden takiplisiniz acaba birde hsg çektirmeden doktorunuz çatlatma iğnesi mi verdi yoksa çektirmiş miydinizMerhabalar Perşembe günü çatlatma iğnesi yapıldı bugün kontrolüm vardı ben yumurtam çatlamış yarın ilişki yok daha sonra gün aşırı ilişki dedi doktor aynı günde iğne yaptıranlar var mı
Merhabalar Aksaray da oturuyorum ben doktor bende hsg istemedi ilk çatlatma deneyelim eğer sonuç alamazsak ileriki zamanlar isterim dediMerhabalar nereden takiplisiniz acaba birde hsg çektirmeden doktorunuz çatlatma iğnesi mi verdi yoksa çektirmiş miydiniz
Bendede pcos var deniyoruz olmuyor 7 aydır doktora gittim fakat hsg olmadan ilaç vermiyor çatlatma iğneside vermiyor
Tüm testleri yap hsg çek öyle gel dedi sizinkinde istemiş miydi e
Merhabalar Aksaray da oturuyorum ben doktor bende hsg istemedi ilk çatlatma deneyelim eğer sonuç alamazsak ileriki zamanlar isterim d
Tadavinizi devlet hastanesinde mi yapıyorsunuz yoksa özelden mi. Ben hiç devlete gitmeden direk özele gittim yanlış mı yaptım acabaMerhabalar Aksaray da oturuyorum ben doktor bende hsg istemedi ilk çatlatma deneyelim eğer sonuç alamazsak ileriki zamanlar isterim dedi
Öyle düşünme canım doktorun iyi olsun ozel devlet fark ermez ben devlete gittim ama bölüm olmayınca başka şehire yönlendirdi o yüzden özele gidiyorumTadavinizi devlet hastanesinde mi yapıyorsunuz yoksa özelden mi. Ben hiç devlete gitmeden direk özele gittim yanlış mı yaptım acaba
İnşallah canım yaÖyle düşünme canım doktorun iyi olsun ozel devlet fark ermez ben devlete gittim ama bölüm olmayınca başka şehire yönlendirdi o yüzden özele gidiyorum
Çizgi görünüyor mu canım ben göremedim ve hangi test hangisiSelam kızlar çatlatma iğnesi 14. Günü test yaptım sonuç böyle
Çizgi görünüyor mu canım ben göremedim ve hangi test hangisi
Acaba erken mi canım adet oldun muHicbisi gözükmüyor çizgi hiç yok markasi AWOX
Bende olacak gibi hissediyorum bugün. Yarın olmam gerekiyorAcaba erken mi canım adet oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?