- 12 Eylül 2024
- 154
- 34
- 18
- 26
- Konu Sahibi sevcannn24
-
İğnenin 14. Günü adete 3 gün var inşallah erkendir ondan gözükmüyordurAcaba erken mi canım adet oldun mu
Bence erken canım hiç modunu bozmaİğnenin 14. Günü adete 3 gün var inşallah erkendir ondan gözükmüyordur
Senin iğnenin kaçıncı günuBende olacak gibi hissediyorum bugün. Yarın olmam gerekiyor
Bugün 14. Gün yarın adet günümSenin iğnenin kaçıncı günu
Valla modum pek fena düştü oturup ağlayıp durdumBence erken canım hiç modunu bozma
Evde test yaptın mı hiçBugün 14. Gün yarın adet günüm
Şimdi yaptım nimo markası negatifEvde test yaptın mı hiç
Belirtin varmıydi pekiŞimdi yaptım nimo markası negatif
Evet kasık ağrılarım çok fazla göğüs şişkinliği diğer adet döngülerimde bunlar yoktu yarını bekleyeceğim artıkBelirtin varmıydi peki
Bende de aynilari oldu ama ben adetteb 1 gün önce çok hafif karin ağrisi olur başka birşey olmaz bu sefer olunca gebeliğe bağladımEvet kasık ağrılarım çok fazla göğüs şişkinliği diğer adet döngülerimde bunlar yoktu yarını bekleyeceğim artık
Bende de aynen o şekilde oldu. Adetimizi bekleyelim olmaz ise kan veririzBende de aynilari oldu ama ben adetteb 1 gün önce çok hafif karin ağrisi olur başka birşey olmaz bu sefer olunca gebeliğe bağladım
Aynen canımBende de aynen o şekilde oldu. Adetimizi bekleyelim olmaz ise kan veririz
İlk iğnen mi oluyor canım seninHakkımızda hayırlısı inşallah
Eİlk iğnen mi oluyor canım senin
İnşallah canım olur hepimiz içinHayırlısi olsun canım bende olucak gibi geliyor
Aldım güzel haberleri umarım darısı başınıza olurUmarım güzel haberler alırsın canım. Adetine kaç gün kaldı
Yaaa çok sevindim senin adına canım benim darısı başımıza inşallahAldım güzel haberleri umarım darısı başınıza olurtam adet tarihimde gidip test verdim ve hiç beklemiyordum çok adet ağrım vardı çünkü meğer bebekmiş
Ayyy hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAldım güzel haberleri umarım darısı başınıza olurtam adet tarihimde gidip test verdim ve hiç beklemiyordum çok adet ağrım vardı çünkü meğer bebekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?