Hele bide biz bu haldeyken abuksubuk konuşanlar yok mu? Ya valla şiddet yanlısı değilim ama tokatı patlatasım gelio.eşimin ailesine gittik bende kahve içiyorum yok kahve içmicekmişim onun yerine ben sana bişi söliyim onu iç dio.ben anladım tabi hiç yanına da gitmedim bu sefer uzaktan sölüyo yok kırmızı üzüm kurusuyla sarımsağı karıştıracakmışım vs vs.ya sanane ya.okadar sinirliyimki anlatamam benim derdim bana yetio zaten.ne bildin ki sıkıntı bende?ya sırf bu yuzden tüp bebek tedavisi oldumuzu falan kesinlikle söylemiyorum.zaten okadar sinirlendim ki sen torununa söle dedim.offf bıktım düşüncesiz insanlardan.yok evlenince 2 yıl korunmuştuk niye beklemişiz hemen deneseymişiz.offffffffffff valla bıktım hepsinden eşimde bişi sölemez zaten yakında oratdan ikiye çatlarsam bunlar yüzünden şaşırmayın
Bende tedavimi anneme bile soylemedim.
Butun acimi icimde yasiyorum esimle birlikte.
Bayramda negatif sonuc aldim tedaviden.
Ablam hamile.Ilk gun bayrama gitttik anneme.Karsimda bebek battaniyesi modeli bakiyorlar ipler yunler karsimda.
Bunu insanin kendi ailesi yapiyorsa yedikat yabanci neler yapmaz.O yuzden hic sasirmiyorum.
Ne zamandır deniyorsunuz canım? Biz 1 yıldır deniyoruz yaşımda 35 gec evlendik birazda.önce sebepsiz infertilite dediler ama tüp bebeğe başlayınca doktor embriyonun yerleşeceği yerde miyom var dedi opu sırasında alıcaz dedi.histeroskopiyle alırken 2. Bi miyomun daha olduğunu anladılar biraz zorladı bizi 2.si dedi doktor.etlul 20 de tekrar gidip kontrol olucam miyom yenileyebiliyormus.eger sıkıntı yoksa 2 kasımda transfer olacak.ama insan umut etmeye korkuyor artık.umut ettikçe hayal kırıklığıda okadar büyük oluyor.kimseyle konuşmak bile istemiyorum artık içimdekileri.zaten anlamıyorlar ki ne die anlatayım
Canim doktorunu dinle bence...ilaclara devam et umudunu kaybetmeBayanlar 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. Bugün 8. Gün ve kanamam başladı. Beta hcg değerim 2.7 . Sizce umudumu kaybetmeli miyim ? Doktor ilaçlara devam dedi.
Ahh canım ahh düşüncesizler hayatımızın her nıktasında var bende 5 yıldır çocuk hasreti ile yanarken ablam hiç çocuk istemediği halde hamile kaldı. Ben 3 dür tüp bebek tedavi uğraşıp dururken hemde bunu tam sindirmeye çalışırken bebeğinin ikiz olduğunu öğrendim hatta ablam hergün arayıp bebeklerine yaptığı alışverişi onlara katacağı ismi bana soruyordu hergün onun bebekleri için kurduğu hayalleri dinledim artık sabrım gerçekten kalmadı ne çocuğu olan birilerinin yanında bulunmak istiyorum nede onlarla konuşmak eşimi de alıp ıssız bi adaya yerleşmek istiyorumBende tedavimi anneme bile soylemedim.
Butun acimi icimde yasiyorum esimle birlikte.
Bayramda negatif sonuc aldim tedaviden.
Ablam hamile.Ilk gun bayrama gitttik anneme.Karsimda bebek battaniyesi modeli bakiyorlar ipler yunler karsimda.
Bunu insanin kendi ailesi yapiyorsa yedikat yabanci neler yapmaz.O yuzden hic sasirmiyorum.
Aynen herkes yaşadıklarımızı anlamıyor anlatınca da abartıığımızı düşünüyorlar çünkü onlar hemen hamile kaldı belkide istemeden farkında bile olmadan oysa biz hamile kalabilmek için neler yaşamadık ki şu hayatta yumurtlama gününü mü takip etmedik ateşimizi mi kontrol etmedik bitkisel ilaçlar mı kullanmadık hele o tüp bebek sırasında kullandığımız iğneler onların tarifi bile yok. İnsan kendi canına kıyabilir mi ama bi o idrar testinde ikinci çizgiyi görebilmek adına neler yapıyoruz neler yeterki kucağımız dolsun yeterli bizim evimizde de bi beşin olsunNe zamandır deniyorsunuz canım? Biz 1 yıldır deniyoruz yaşımda 35 gec evlendik birazda.önce sebepsiz infertilite dediler ama tüp bebeğe başlayınca doktor embriyonun yerleşeceği yerde miyom var dedi opu sırasında alıcaz dedi.histeroskopiyle alırken 2. Bi miyomun daha olduğunu anladılar biraz zorladı bizi 2.si dedi doktor.etlul 20 de tekrar gidip kontrol olucam miyom yenileyebiliyormus.eger sıkıntı yoksa 2 kasımda transfer olacak.ama insan umut etmeye korkuyor artık.umut ettikçe hayal kırıklığıda okadar büyük oluyor.kimseyle konuşmak bile istemiyorum artık içimdekileri.zaten anlamıyorlar ki ne die anlatayım
Ahh canım ahh düşüncesizler hayatımızın her nıktasında var bende 5 yıldır çocuk hasreti ile yanarken ablam hiç çocuk istemediği halde hamile kaldı. Ben 3 dür tüp bebek tedavi uğraşıp dururken hemde bunu tam sindirmeye çalışırken bebeğinin ikiz olduğunu öğrendim hatta ablam hergün arayıp bebeklerine yaptığı alışverişi onlara katacağı ismi bana soruyordu hergün onun bebekleri için kurduğu hayalleri dinledim artık sabrım gerçekten kalmadı ne çocuğu olan birilerinin yanında bulunmak istiyorum nede onlarla konuşmak eşimi de alıp ıssız bi adaya yerleşmek istiyorum
Aynen canım aynenYani abla bile olsa tahammülü imkansız.
Bazıları kasten yapıyor ama yaaa
Kizlar kimyasal gebelik sonucunda kanama oldugunda dusuk mu olmus oluyor
canim nasil katlandin bravo sana sanirim ben katlanamazdimAynen canım aynen
evet kese olusmuyor peki neden hormon salgilaniyor acaba?Benim bildiğim kese olusumu yok, sadece hormon salgilaniyor. Bu yuzden düşük sayilmiyor
evet kese olusmuyor peki neden hormon salgilaniyor acaba?
Canım bende aynı durumdayım vslla. Cuma günü yani 8. Günümde kanamam oldu. Yani regli kanaması. Doktor ilsçlara devsm dedi. Farklı bir ikaç iğne falan da vermedi. Bir değişiklik olmayacsğını bilsemde keşke demdmem için devzm ediyorum. Salı test günüm. Donucu net bir şekikde görcez. Sende ikaçlarına devam et canım. Allahtan ümit kesilmez diyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun.Bayanlar 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. Bugün 8. Gün ve kanamam başladı. Beta hcg değerim 2.7 . Sizce umudumu kaybetmeli miyim ? Doktor ilaçlara devam dedi.
benim de çarşamba günü test günüm. Hayırlısı olsun. Ben de iğneleri kullanıyorum vicdan yapmamak için ama umudumu kaybettim.Canım bende aynı durumdayım vslla. Cuma günü yani 8. Günümde kanamam oldu. Yani regli kanaması. Doktor ilsçlara devsm dedi. Farklı bir ikaç iğne falan da vermedi. Bir değişiklik olmayacsğını bilsemde keşke demdmem için devzm ediyorum. Salı test günüm. Donucu net bir şekikde görcez. Sende ikaçlarına devam et canım. Allahtan ümit kesilmez diyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yani abla bile olsa tahammülü imkansız.
Bazıları kasten yapıyor ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?