Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Bende tedavimi anneme bile soylemedim.
Butun acimi icimde yasiyorum esimle birlikte.
Bayramda negatif sonuc aldim tedaviden.
Ablam hamile.Ilk gun bayrama gitttik anneme.Karsimda bebek battaniyesi modeli bakiyorlar ipler yunler karsimda.
Bunu insanin kendi ailesi yapiyorsa yedikat yabanci neler yapmaz.O yuzden hic sasirmiyorum.

Ne zamandır deniyorsunuz canım? Biz 1 yıldır deniyoruz yaşımda 35 gec evlendik birazda.önce sebepsiz infertilite dediler ama tüp bebeğe başlayınca doktor embriyonun yerleşeceği yerde miyom var dedi opu sırasında alıcaz dedi.histeroskopiyle alırken 2. Bi miyomun daha olduğunu anladılar biraz zorladı bizi 2.si dedi doktor.etlul 20 de tekrar gidip kontrol olucam miyom yenileyebiliyormus.eger sıkıntı yoksa 2 kasımda transfer olacak.ama insan umut etmeye korkuyor artık.umut ettikçe hayal kırıklığıda okadar büyük oluyor.kimseyle konuşmak bile istemiyorum artık içimdekileri.zaten anlamıyorlar ki ne die anlatayım

Merhaba kızlar dün itibariyle dondurulmuş embriyo transferrim yapıldı. Test için sabırsızlanıyorum kızıma hamileyken 6.gun test yaptirmistim değerim 20 çıkmisti umarim tutunmustur sizler n zaman test yaptiricaksaniz

Ben 20aylik evliyim.
Evliligimin 3.ayinda disgebelik yasadim.4Ay korunduk.Korunmayi biraktiktan 1ay sonra kimyasal gebelik oldu.Ondan 5ay sonra da 2.dis gebelik yasadim.Evlendigimden beri mucadele halindeyim.
Cok yoruldum.

P Puffinmu Yas ile hic ilgisi yok.
Ben 25 yasindayim da neoluyor canim
Insanin nasibinde olacak..

Bende kendimi motive etmeye çalışıyorum milletin sölediklerine kulaklarımı kapamaya çalışıorum.Allah ne zaman yazmışsa ozaman diorum.dua ediyorum.annemde napsın beni teselli etmeye çalışıyor salatı tefriciye duası başlamış 4444 tane onu okuyor.sabretmeye umutlu olmaya çalışıyoruz genede çıkmamış candan umut kesilmez diorum.

Bayanlar 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. Bugün 8. Gün ve kanamam başladı. Beta hcg değerim 2.7 . Sizce umudumu kaybetmeli miyim ? Doktor ilaçlara devam dedi.

Kizlar kimyasal gebelik sonucunda kanama oldugunda dusuk mu olmus oluyor

Ahh canım ahh düşüncesizler hayatımızın her nıktasında var bende 5 yıldır çocuk hasreti ile yanarken ablam hiç çocuk istemediği halde hamile kaldı. Ben 3 dür tüp bebek tedavi uğraşıp dururken hemde bunu tam sindirmeye çalışırken bebeğinin ikiz olduğunu öğrendim hatta ablam hergün arayıp bebeklerine yaptığı alışverişi onlara katacağı ismi bana soruyordu hergün onun bebekleri için kurduğu hayalleri dinledim artık sabrım gerçekten kalmadı ne çocuğu olan birilerinin yanında bulunmak istiyorum nede onlarla konuşmak eşimi de alıp ıssız bi adaya yerleşmek istiyorum

Aynen herkes yaşadıklarımızı anlamıyor anlatınca da abartıığımızı düşünüyorlar çünkü onlar hemen hamile kaldı belkide istemeden farkında bile olmadan oysa biz hamile kalabilmek için neler yaşamadık ki şu hayatta yumurtlama gününü mü takip etmedik ateşimizi mi kontrol etmedik bitkisel ilaçlar mı kullanmadık hele o tüp bebek sırasında kullandığımız iğneler onların tarifi bile yok. İnsan kendi canına kıyabilir mi ama bi o idrar testinde ikinci çizgiyi görebilmek adına neler yapıyoruz neler yeterki kucağımız dolsun yeterli bizim evimizde de bi beşin olsun

Yani abla bile olsa tahammülü imkansız.
Bazıları kasten yapıyor ama yaaa

Bayanlar 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. Bugün 8. Gün ve kanamam başladı. Beta hcg değerim 2.7 . Sizce umudumu kaybetmeli miyim ? Doktor ilaçlara devam dedi.
Canım bende aynı durumdayım vslla. Cuma günü yani 8. Günümde kanamam oldu. Yani regli kanaması. Doktor ilsçlara devsm dedi. Farklı bir ikaç iğne falan da vermedi. Bir değişiklik olmayacsğını bilsemde keşke demdmem için devzm ediyorum. Salı test günüm. Donucu net bir şekikde görcez. Sende ikaçlarına devam et canım. Allahtan ümit kesilmez diyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun.

benim de çarşamba günü test günüm. Hayırlısı olsun. Ben de iğneleri kullanıyorum vicdan yapmamak için ama umudumu kaybettim.

Yani abla bile olsa tahammülü imkansız.
Bazıları kasten yapıyor ama yaaa

insanın en yakını anlamıyorsa eğer diğerlerinin anlamasını beklemek zor galiba allah ım hiçkimseye bu durumu yaşatmasın keşke bizde istediğimiz zaman hamile kalabilsek annelik duygusunu hayırlı sağlıklı bir şekilde yaşayabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…