Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

hepsi aynı labarotuvarda yapılmıştır muhtemelen değil mi?
Evet canım aynı yer de yapıldı ama ne bileyim ya sağlıklı mi değil mi bu artış ne demek oluyor off kafam çok karışık bayram diye merkez kapalı ama doktoruma mesaj attım bakalım ne diyecek Rabbim hayırlıysa versin

yani tam düştü derken yeniden ikiye katlamış,gerçi 3günde 2ye katlamış ama.işte söz konusu bir canlı olunca,bu işin mekanik matematiği olmuyor,kesin dogrusu hiç olmuyor.doktorunda muhtemelen ilaçlara devam et 2gün sonra tekrar kan ver diyecek.beklemekten başka yapacak birşey gözükmüyor gibi.durum mucizeye çok açık bir durum.inşallaj mucizen seni bulur arkadaşım inşallah

Ay inşallah canım hiç umudum yoktu ama bilemiyorum hep hayırlısını istedim hayirsizsa bizim için olmasın Allahım dedim. Beklemek çok zor arada kalmak çok zor..

ilk denemen miydi?sorun neydi?
Evet canım ilk denemem eşimde bir sorun yok benimde bütün herşeyim normal sadece 4.5cm sağ yumurtaligimda çikolata kistim var zoladex geçici menopoz iğnesi yapıldı tüp tedavisinden önce baskilamak için herşey çok iyi gitmişti. Şimdi doktorum çarşamba tekrar kan ver dedi artması iyi dedi

embriyolarin durumu iyiymiş ya canim inşallah ameliyatin iyi gecer ve bebekler tutar, hem rahim de dinlenmiş olur. Hatta embriyolara pgt de yaptir en sagliklisi seçilsin
Canım bende dr ile görüştüm yapılsın dedim de dr gerek görmedi biz daha önce tutmayan tüp bebek denemsinden sonra genetik test yaptırmıştık dr eğer sıkıntı olsaydı orda belli olur sizin turmamasındaki tek sorun hidrosalpeks dedi o sorunu çözünce inşallah mutlu haberi alırsınız dedi bizde inşallah deyip bekliyoruz bakalım

Yaaa üzüldüm canım . Sen şuan ne aşamadasın canım

hidrosalpenks çok büyük etken kesinlikle,tüp tıkalıysa çogu zaman geçen süre içinde hidrosalpenkste gelişiyor.doktorununda dediği gibi tutmamasınındaki kesin neden o'dur.ameliyatını ol hayırlısıyla bebişi koydukları gibi yapışacaktır sana :)

Kızlar ben ne hissedeceğimi şaşırdım 5.gün embriyosu 1 tane
8. Gün değerim 30.4
10.gün değerim (test günümdü) 26.9
13.gün değerim 52.76
Canım bence yani benim yorumum 8. Gün yaptığın testteki sonuç ilaçların etkisi ike yüksek çıkmış o zaman gebelik oluşmamış. 10. Gün artık gebelik oluşmuş ve kanda değer yeni belirmeye başlamış hormonlar kana yeni geçmiş 13. Gün de evet iki katına çıkmış yani inşallah bı değere göre hamilesin

İnşallah canım inşallah tümümüz bebeklerimize kavuşuruz inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın kimseye imrendirmesin

Insallah canım ya Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Canım dış gebelık sonrası 2 başarısız tüp denemesi oldu sımdı 3. İnsallah kucağımız kısa zamanda dolar..benım . ameliyatlardan sonra yumurtalıklarımın kanlanması bozuldu buda yumurta üretimimi etkiledi bir ara AMH degerım 0,7 çıktı yanı çöm kötü ama şimdi tekrar 1.5 bakalim haxirlisi olsun canim. Insallah Mimik mucizelerimize kavusuruz

merhaba arkadaşım geçmiş olsun çok,ben de hidrosalpenksten ameliyat oldum sol tüpümü aldrılar,yumurtalıgımda hasar görmüş yapışmış onu kazıdılar ama dediğin gibi kanlanma bozulmuş,amh ım 0,9 çıktı benimde. senin başarısız tüp denemelerin tüplerin alındıktan sonra mı olmuştu? kaç yumurtan toplanmış,kaçı kaliteliydi. bu amh başarıyı nekadar etkiliyor acaba herkes farklı birşey söyüyor bukonuda

Kızlar ben ne hissedeceğimi şaşırdım 5.gün embriyosu 1 tane
8. Gün değerim 30.4
10.gün değerim (test günümdü) 26.9
13.gün değerim 52.76
Tahlilleri aynı yerde yaptır canım ondan olabiliyor ben bi hastaneye gittim kese için çok küçük 5 haftalık 1 tane dediler aynı gün daha donanımlı bir yere gittim 7 haftalık 2 kese göründü

Tahlilleri aynı yerde yaptır canım ondan olabiliyor ben bi hastaneye gittim kese için çok küçük 5 haftalık 1 tane dediler aynı gün daha donanımlı bir yere gittim 7 haftalık 2 kese göründü
Aynı hastanede verdim hep kan tahlilini 5. Gün embriyosuydu genelde herkesin yüksek çıkmış değerleri benim çok düşük olunca ondan böyle arada kaldım korkuyorum açıkçası kimyasal gebelik falan olmasından

Merhaba hanımlar,bende Ağustos ta tüp bebek yaptırıp çok şükür güzel haber almıştım.su an 5+6 hamileyim. Ama öğrendiğimiz ilk günden beri olan kanamalar yüzünden maalesef sevincimizi yasayamadik.kac kez acile gittik yüreğimiz ağzımız da yaşıyoruz..Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Kizlar size bir sey soracagim
Azospermi hic sperm olmamasi degil mi yani 1 tane bile.
Kaan aydosun hastalariyla ilgili notlarini okuyorum sanki spermi az olanlara da azospermi deniliyor gibi geldi de??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…