amin aminnnnn ♡
İnşallah canım rabbim yardımcın olsun bize güzel haberlerle dön
Belki çıkar belki çıkmaz eğer stres olmazsan bak ben korktuğun için 12. Güne kadar bekledim canım
Rabbim evinizi bebişinizle taçlandırsın canım
Ben bir kadındoğumcuya sordum normal regl tarihinden sayılacak dedi bebek transfer edildiğinde iki haftalık oluyor kesin sonucu aldığımızda 4 hafta
Tam doğrumudur bilmiyorum ama
Can'ım benim tedavim ertelenmedi. Geçen ay negatifti sonuç. Bu ay tekrar başladık. Yarın da transfer var. Embriyo kalırsa eğer dondurulacak. Benim durum karışık biraz. Memur olarak atandım başka şehre. Eşim olmayacak. Ayrıca orada tedavi imkanım da olmayacak. Güvenilir bir merkez Yok. İzin alıp uzun süre gelemem de. O yüzden bu ay da transfer istedik. Çünkü yüksek ihtimalle bayramdan hemen sonra işe başlayacağım. Dondurulmuş kalırsa da süper olur. En azından sadece transfer için bir gün izin alıp gelebilirim belki.Canım senin embriyo dondurulmadı mı transfer olacak mı hemen tedavin ertelendi mi
Eğer daha sonra transfer olacaksa herşey normale dönüyor ve ohss olmadan geçiriyorsun transfer sürecini umarım hepiniz güzel haberler verirsiniz
Kızlar yarın transferim olacak heyecan dorukta
Bana dua eder misiniz
Inşallah allah hepimizin emeklerinin karşılığını en kısa sürede hayırlısıyla verir
Benim de yarın 13.30 dainş hayırla sonuçlanır.
Opudan beri ben de aynı durumdayım Can'ım. Zaten ohss riski vardı. Pko olduğumdan. Çok yumurta oluşmuştu. Transferden sonra ne olacak bilmiyorum bakalım. Hem kaşık ağrım var hem acayip bir şişlik ve sertlik. Geçer inş.
Amin canımmmm amin inşallah. Çok sağolRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın :) Güzel haberlerinizi alalım inşallah
Canım 5. Günüm hiç bir belirti yok ve hiç belirti olmadan hamile kalan çok kişi duydum içini ferah tut illa belirti olması gerekmiyor.Bugün transferin 4. Günü bir belirti olarak 3 gündur kasık aģŕım vardı su anda pek yok.hele göğüs ağrısı hic yok.genetikten gelen 5. Gun embriyosu ve era testide oldum.cok emek harcadım.ama emeģe bakmıyor bu is.olumlu düsunmeye cabalıyorum.4. Günde belirtisi olan var mı ?
canim benimde 4.gunum bugun opudan beri hep gogus hassasiyetim vardi ama iki gundur yok. Adet olacagimda da boyle olurdu bir hafta oncesinde hassasiyetim olurdu ama olumlu yormaya calisiyorum Allahin izni ile olacak diyorum insallahBugün transferin 4. Günü bir belirti olarak 3 gündur kasık aģŕım vardı su anda pek yok.hele göğüs ağrısı hic yok.genetikten gelen 5. Gun embriyosu ve era testide oldum.cok emek harcadım.ama emeģe bakmıyor bu is.olumlu düsunmeye cabalıyorum.4. Günde belirtisi olan var mı ?
Insallah pozitif sonuc alirız.sevindim belirtin olmadığınaCanım 5. Günüm hiç bir belirti yok ve hiç belirti olmadan hamile kalan çok kişi duydum içini ferah tut illa belirti olması gerekmiyor.
canim benimde 4.gunum bugun opudan beri hep gogus hassasiyetim vardi ama iki gundur yok. Adet olacagimda da boyle olurdu bir hafta oncesinde hassasiyetim olurdu ama olumlu yormaya calisiyorum Allahin izni ile olacak diyorum insallah
Benim de bugun 11. Gunun yarin test zamani hadi bakalimm cok heyecanliyim ve cok korkuyirummm benimde belim ara ara agriyorr geciyir sanki adet oacak gibu karnim agriyir geciyor ben de durum bu demin goguslerime baktim damarlar cikmis acaba ilaclar mi etkiledi bu kadar diyw duaunuyirum bi de sulu akintim var sen de nasil durumlarRabbim hiç birinizin emeğini boşa cıkarmasın İnşallah ben bir şey sorucam size benim bugün 11. Gün ve hasta olacakmışım gibi ağrım var ve öyle hissediyirum sizde de böyle birşey oldumu
Ben de aynı şekilde ve adet olacaksim gibi hissediyorum sonra ara ara geçiyor seviniyorum ama tekrar aynı şeyi hissedince çok korkuyorum ve gercekten test yaptırmaktan korkuyorum biliyorum herşey Rabbimin izniyle o ol derse olu verir ve ben ondan istiyorumBenim de bugun 11. Gunun yarin test zamani hadi bakalimm cok heyecanliyim ve cok korkuyirummm benimde belim ara ara agriyorr geciyir sanki adet oacak gibu karnim agriyir geciyor ben de durum bu demin goguslerime baktim damarlar cikmis acaba ilaclar mi etkiledi bu kadar diyw duaunuyirum bi de sulu akintim var sen de nasil durumlar
Ben de aynı regl belirtilerini yaşadım ama test sonucum pozitif çıktı :) inşallah senin de öyledir..Rabbim hiç birinizin emeğini boşa cıkarmasın İnşallah ben bir şey sorucam size benim bugün 11. Gün ve hasta olacakmışım gibi ağrım var ve öyle hissediyirum sizde de böyle birşey oldumu
İnşallah Allahin izniyle öyledir kalp atışlarımı dindiremiyorum bir türlü sen ne zaman aldın canm test sonucunu lütfennnnnn benim için de dua et tanimasakta birbirimizi aynı şeyleri hissedip yaşıyoruzBen de aynı regl belirtilerini yaşadım ama test sonucum pozitif çıktı :) inşallah senin de öyledir..
Bende ondan istiyorummm canim nasil bir duyguymus hissetmek anlamak istiyirum artik bebek bekleyenlere imrwnmek istemiyorum hamile gorunce ic cekmek istemiyorum gozum dolsun istemiyorum bebek gordugimde ozellikle yeni dogan icim sancilaniyor burnimun diregi sizliyor o.kadar hasretlik cekiyorum.ki anlatamam sonra deli gibi aglamalar geliyor basimaaa dunya uzerimde yukmus gibiBen de aynı şekilde ve adet olacaksim gibi hissediyorum sonra ara ara geçiyor seviniyorum ama tekrar aynı şeyi hissedince çok korkuyorum ve gercekten test yaptırmaktan korkuyorum biliyorum herşey Rabbimin izniyle o ol derse olu verir ve ben ondan istiyorum
5. Gün embriyosu benim. doktor 10. Gün tahlil istedi testi bu gün 12. Gün tekrar tahlil yaptım çok şükür artmış değerim.. inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz bebeklerimizeİnşallah Allahin izniyle öyledir kalp atışlarımı dindiremiyorum bir türlü sen ne zaman aldın canm test sonucunu lütfennnnnn benim için de dua et tanimasakta birbirimizi aynı şeyleri hissedip yaşıyoruz
evet evet bende de yok. Benkmki 3.gun embriyosu insallah guzel sonuclarimiz olsunInsallah pozitif sonuc alirız.sevindim belirtin olmadığınaaynı merkezde pespese transfer oldugum arkadasimı aradım simdi onun da belirtisi hic yokmuß.o da ayni seyi soyledi.her gebelikte bile farkli oluyor dedi.
sizde de pek belirti yok 5. Gun embriyosu mu ? Guzel sonuclariniz olsun hep birlikte ins.
Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah tüm sonucu pozitif alanların kini ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yaşamayan anlayamaz sadece anladığını düşünür o kadar ama mümkün değil onun yaşattığı boşluğu anlamaları bir de birsey sorucam sana canm sigara kullanıyor musun5. Gün embriyosu benim. doktor 10. Gün tahlil istedi testi bu gün 12. Gün tekrar tahlil yaptım çok şükür artmış değerim.. inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz bebeklerimize.. bu süreci yaşamayan kimse anlayamıyo bizi bizden başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?