Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

amin aminnnnn ♡

Can'ım benim tedavim ertelenmedi. Geçen ay negatifti sonuç. Bu ay tekrar başladık. Yarın da transfer var. Embriyo kalırsa eğer dondurulacak. Benim durum karışık biraz. Memur olarak atandım başka şehre. Eşim olmayacak. Ayrıca orada tedavi imkanım da olmayacak. Güvenilir bir merkez Yok. İzin alıp uzun süre gelemem de. O yüzden bu ay da transfer istedik. Çünkü yüksek ihtimalle bayramdan hemen sonra işe başlayacağım. Dondurulmuş kalırsa da süper olur. En azından sadece transfer için bir gün izin alıp gelebilirim belki.
Yani ya yıllardır beklediğim işten vazgeçicem ya bebekten. İnş bu duruma düşmem de bebeğimle giderim çalışmaya.

Günaydın herkese. Bugün transferimin 10. Günü dün gece başlayan ve nerdeyse saat başı olan kasık ağrım var aniden başlıyor üç saniye falan sürüp bitiyor ama çok şiddetli. Gece uykumdan uyandım kaç defa o derece . Normal bi durum mu sizce yaşayanınız var mıydı ?

Kızlar yarın transferim olacak heyecan dorukta
Bana dua eder misiniz
Inşallah allah hepimizin emeklerinin karşılığını en kısa sürede hayırlısıyla verir

Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın :) Güzel haberlerinizi alalım inşallah

Rabbim hiç birinizin emeğini boşa cıkarmasın İnşallah ben bir şey sorucam size benim bugün 11. Gün ve hasta olacakmışım gibi ağrım var ve öyle hissediyirum sizde de böyle birşey oldumu

Bugün transferin 4. Günü bir belirti olarak 3 gündur kasık aģŕım vardı su anda pek yok.hele göğüs ağrısı hic yok.genetikten gelen 5. Gun embriyosu ve era testide oldum.cok emek harcadım.ama emeģe bakmıyor bu is.olumlu düsunmeye cabalıyorum.4. Günde belirtisi olan var mı ?

Canım 5. Günüm hiç bir belirti yok ve hiç belirti olmadan hamile kalan çok kişi duydum içini ferah tut illa belirti olması gerekmiyor.

canim benimde 4.gunum bugun opudan beri hep gogus hassasiyetim vardi ama iki gundur yok. Adet olacagimda da boyle olurdu bir hafta oncesinde hassasiyetim olurdu ama olumlu yormaya calisiyorum Allahin izni ile olacak diyorum insallah

Canım 5. Günüm hiç bir belirti yok ve hiç belirti olmadan hamile kalan çok kişi duydum içini ferah tut illa belirti olması gerekmiyor.
Insallah pozitif sonuc alirız.sevindim belirtin olmadığına aynı merkezde pespese transfer oldugum arkadasimı aradım simdi onun da belirtisi hic yokmuß.o da ayni seyi soyledi.her gebelikte bile farkli oluyor dedi.
canim benimde 4.gunum bugun opudan beri hep gogus hassasiyetim vardi ama iki gundur yok. Adet olacagimda da boyle olurdu bir hafta oncesinde hassasiyetim olurdu ama olumlu yormaya calisiyorum Allahin izni ile olacak diyorum insallah
sizde de pek belirti yok 5. Gun embriyosu mu ? Guzel sonuclariniz olsun hep birlikte ins.

Rabbim hiç birinizin emeğini boşa cıkarmasın İnşallah ben bir şey sorucam size benim bugün 11. Gün ve hasta olacakmışım gibi ağrım var ve öyle hissediyirum sizde de böyle birşey oldumu
Benim de bugun 11. Gunun yarin test zamani hadi bakalimm cok heyecanliyim ve cok korkuyirummm benimde belim ara ara agriyorr geciyir sanki adet oacak gibu karnim agriyir geciyor ben de durum bu demin goguslerime baktim damarlar cikmis acaba ilaclar mi etkiledi bu kadar diyw duaunuyirum bi de sulu akintim var sen de nasil durumlar

Ben de aynı şekilde ve adet olacaksim gibi hissediyorum sonra ara ara geçiyor seviniyorum ama tekrar aynı şeyi hissedince çok korkuyorum ve gercekten test yaptırmaktan korkuyorum biliyorum herşey Rabbimin izniyle o ol derse olu verir ve ben ondan istiyorum

Ben de aynı regl belirtilerini yaşadım ama test sonucum pozitif çıktı :) inşallah senin de öyledir..

Ben de aynı regl belirtilerini yaşadım ama test sonucum pozitif çıktı :) inşallah senin de öyledir..
İnşallah Allahin izniyle öyledir kalp atışlarımı dindiremiyorum bir türlü sen ne zaman aldın canm test sonucunu lütfennnnnn benim için de dua et tanimasakta birbirimizi aynı şeyleri hissedip yaşıyoruz

Bende ondan istiyorummm canim nasil bir duyguymus hissetmek anlamak istiyirum artik bebek bekleyenlere imrwnmek istemiyorum hamile gorunce ic cekmek istemiyorum gozum dolsun istemiyorum bebek gordugimde ozellikle yeni dogan icim sancilaniyor burnimun diregi sizliyor o.kadar hasretlik cekiyorum.ki anlatamam sonra deli gibi aglamalar geliyor basimaaa dunya uzerimde yukmus gibi

İnşallah Allahin izniyle öyledir kalp atışlarımı dindiremiyorum bir türlü sen ne zaman aldın canm test sonucunu lütfennnnnn benim için de dua et tanimasakta birbirimizi aynı şeyleri hissedip yaşıyoruz
5. Gün embriyosu benim. doktor 10. Gün tahlil istedi testi bu gün 12. Gün tekrar tahlil yaptım çok şükür artmış değerim.. inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz bebeklerimize.. bu süreci yaşamayan kimse anlayamıyo bizi bizden başka

evet evet bende de yok. Benkmki 3.gun embriyosu insallah guzel sonuclarimiz olsun

Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah tüm sonucu pozitif alanların kini ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yaşamayan anlayamaz sadece anladığını düşünür o kadar ama mümkün değil onun yaşattığı boşluğu anlamaları bir de birsey sorucam sana canm sigara kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…