Aşılama ağustos ayında aşılama yaptıranlar ,yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende işte kan testi vermek istemiyorum. Rabbim inşallah hayırlısı ile bu kez nasip etmiştir canım.. Beklemeye devam.. Benim normalde regl günüm 21 Eylül Pazar. Bu kadar erken nasıl kan da çıkacak ki, çatlama iğnesinden regl öne mi gelecek acaba

Catlama ignesi yumurtayi catlattiktan sora 12 veya 14 gun adet olunurmus bazi kisilerki dr tam tutturamadigi icin adetler 16 18"gunu buluyo ya kist olmustur o zaman yada asilamadan sora catlamustir yumurta eyer asilama gunu catlamissa yumurtan buyuk ihtimal 12 yada 14 gun sora adet gelirmis inss tutmustur bi an once haberini aliriz bebislerimizin canim

2 eylül salı günü gece 11:30 da çatlama iğnem yapıldı 4 Eylül de de aşılamam yapıldı benim. Yumurta çatlaması için hangi günü baz almalıyım sence? İnşallah canım, Emeklerimiz heeeepp güzel yavrularımız için değil mi :)

Canım benim daha önceden bende klomen kullanmıştım artı çatlatma iğnesi.Bende çok gergin oluyordum herşeye sinir yapıyordum vede ağlıyordum.Ben gonal-f iğne kullanıyorum hiç yan etkisini görmedim.Çıkmam gerekiyor birazdan dönerim.

Bende pazartesi ignemi gece 11.30 yaptim carsamba sabah 10.30 da asim yapildi 3 eylul yani senden bi gun once olmus catlama belli olmuyo ama buyuk ihtimal catlatma ignesi vurulduktan 36 saat icinde veye sora catlar diyo drlar ama ben fark ettim aksam catladi yumurtam sabah asi oldu kimi insanda hic catlamayada biliyo yada yumura gec catliyo canim sen asilama gununu baz almalisin yani daha erken 12 . Gunun idrar testindede cikmaya bilir canim sikma canini bekleyelim bakalim ins tutmustur ..

Geçmişte bu tarz konuları konuşacağımı veya araştıracağımı hiç tahmin etmezdim. Ben hiç hissetmiyorum çatlamasını. Evet canım aşılama gününden saydım ama doktor bana 12. gün test ver dedi. Ben devlet hastanesinde yaptırdım. Aşılama sonrası maksimum 5 dk yatırdılar sonra yolladılar. Hiç bişi anlamadım olaydan. İnşallah tutarda bir sonraki hastane ziyaretimiz bebişimizi görmeye gitmek olur :)

İnsssss ben ucunude ozel hastanede yaptirdim ilk ikiasilamamda 20 dk asilama yaptiklari yerde dinlendirdiler bunuda baska bi hastanede yaptirdim buda asilama yaptigim yatakta 40 dk dinlen kalk dedi ben 30 dk yattim cok sikismistim lavaboya gitmek icin mecbur kalktim ama 20 dk yeterli sen biraz daha dinlenseydin keske ama biz 3 asilamaya 4 bin lira gitti ama asilama zor bi islem rahim zarar gormemesi lazim hasas bisey o yuzden ucuncuyu devlette yaptiralim dedim vaz gectim kimse onermedi hayirlisi kismet artik tutacagi varsa tutar rabbim ol desin yeter ki emeklerimizi bosa cikarmasin insallah ...

bende tüp bebeği özele yaptırmıştır. Aşılama devlette oldu ilaçlar dahil 100 TL bile harcamadım canım. Devlette çok özenmiyorlar haklısın ama kısmet işte..

Canım tekrar merhaba.ben bugün 3.iğnemi yapacağım hep aynı saatte yapmaya özen gösteriyorum.İğne canımı hiç yakmıyor ve çok basit yapımı.İğnenin ucu çok ince olduğu için nasıl girdiğini bile farketmiyorsun.Hiçbir yan etkisini görmedim aşılamanın olduğu günü de sayarsak 15.gün adet oldum.Yani 12 eylülde hemen 13 eylülde kontrole gittim gonal f iğnen varmı dedi elinde bende evet dedim ve o akşam ilk iğnemi yaptım.19 eylülde yumurtalara bakacak.ben tahminen 22-23 eylül olabilir dedim.İlk aşılamamda adetin 12.günü oldu.Bakalım bu ne zaman olacak.tabi bunuda yumurtaların gelişimi gösterecek.Canım sen daha olmadn değilmi adet.Herhalde ben senden önde gidicem bu aşılamada.Olsun hayırlısı olsun.Çok öptüm seni canım.

bende tüp bebeği özele yaptırmıştır. Aşılama devlette oldu ilaçlar dahil 100 TL bile harcamadım canım. Devlette çok özenmiyorlar haklısın ama kısmet işte..
Tupbebek yaptirdinmi sen

evet, bende biraz ters oldu. Önce tüp bebek sonra aşılama :)
Sonuc ne oldu peki ne zaman yaptirdin sizde sorun ne bu arada ben pco esimdede hizda sorun vardi morfolojiyide soradan ogrendok %4 olmasivlazimmis en az bizimkisi ilk asilama sonucunda %2 ikincidede %3 mus sonuc soradan ogrendik bunuda ama bitkiilaci kullandi uc ay son tahlilde normal cikti duzelmisti cok sukur

Sonuç negatifti. benden 8 yumurta topladılar ve 4ünü döllediler. 2 tanesi transfer oldu. Bende sorun yoktu eşimin sperm sayı hareketlilik ve morfolojide sorun vardı. Özel hastanelere o gün tüm inancımı yitirdim. Zaten olmayacak değerlerle bize işlem yapmışlar.

Nasil yani olmayacak deger derken zaten morfolojiye bisey yapilamiyo canli ve duzgun spermler secilip dolleniyo yumurta sorada rahme yerlestiriyolar sagliksiz spermlemi yaptilar aceba hicmi tutmadi tutup dustumu dusuklerde cok oluyo morfoloji sorunu olanlarda gecen bi arkafasim soledi arkafasinin esinin morfolojisi ve hizi dusukmus dr tup yapalim demis asi tutmaz demis sorada bi defa denemek istemisler ve asisi tutmus simdi kiz hamile sans hersey tam olrak morfoloji kac sizde ben d.bakirdayim bu asi tutmazsa iki ay sora filan tup yaptiracagiz burada ins gerek kalmaz siz nerede yaptirmistiniz tupu

canım normal morfolojisi hiç yoktu anormal morfoloji de %80 falandı bu değerle yaptı tüp bebeği. Şimdi morfolojisi 4-7 arası değişiyor. Keçi boynuzu suyunu içince normale dönüyor. Herşey Allahtan.. Nasipte varsa olur yoksa istersen 1000 kere dene olmaz canım

Evet canim hersey kismet varsa kismeti hic bisey engel olamiyo ins tez vakitte olur keci boynuzu kurunu surekli yap ise yariyo

Merhaba arkadaşım, bende aşılamaya ekim ayında başlayacağım, çok stresli bir süreç dikerim herkes bebişkerine bir an evvel kavuşur!!! Benim merak ettiğim şu,bizim bebek sahibi olamayışımızın nedeni eşimin sperm hızının sıfır oluşuaşılamaya uygun olduğumuzu söyledi doktorumuz, eşimin spermleri bu yıkama işleminde hızlanacakmı?

ANLADIMM HAYATIM VERDIGIN BILGILER ICIN SAOL BENDE BU GONAL F DEN ISTICEM YAPARIM BENDE ZOR DEGIL .. CATLATMA IGNESINI DE KENDIM YAPMISTIM BASIT YANI ... YALNIZ BENIM DERDIM SU SEMCAN SU ARA REGLI OLAMADIM HALEN CATLICAK GIBIYIM .. DUN TEKRAR KAN TESTIYLE BAKTILAR EMIN OLMAK ICIN GEBELIK FALAN YOK AMA GELEN GIDEN DE YOKKK DUNDEN BERI BASIM NASIL AGRIYOR ANLATAMAM BUGUNDE SOL GOZUME VURUYOR AGRISI ... BI GELSEDE HEM RAHATLASAM HEMDE BIRAN ONCE 2.CISI ICIN START VERSEMMM

Canım benim rica ederim.Adet niye olamadın acaba.Ben oldum biliyorsun ama hiç bu kadar yoğun olmamıştım bu yaşıma kadar.Bugün 5.günüm ve hala devam ediyor .Bende ilk iki gün yoğun olurdu diğer üç gün belli belirsiz.Başın ağrıyorsa gelecektir.Benim hep öyle olurda ondan dedim.

Zozitoscum herhalde ben kendi kendime nazar değdirdim.Niye dersen iğnenin yan etkisinin olmadığını yazmıştım ya sana.dün geceden beri sebepsiz ağlıyorum.O kadar sinirlerim bozukki niye böyle oldu anlayamadım gülüm.daha önceden klomen içerkende yaşamıştım bu duygularımı.İğnedenmi bilmiyorum.İlk aşılama için vurulduğum zamanlar hiç böyle değildim.Sabah sabah da içini kararttım senin.Ne olur kusura bakma.Ne yapmıyoruz kendimizi üzmüyoruz......Yeni bir güne gü-naydın.( Hani bir reklam varya annesi bebeğine günaydın benim minik dünyam günaydın diyor ya.Bayılıyorum o reklama.)Sanki biraz daha iyimiyim ne.Arkadaşlar sizler varya görünmeyen kahramanlarsınız.Sizleri seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…