Aşılama ağustos ayında aşılama yaptıranlar ,yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canikomm ilki bize tecrube oldu .. bana da yaz yazacaklarini .. hadi hayirlisi opuyorum seni coookkk

evet sogan kuru cok iyi diyorlar daha onceden bende ictim gerci kist falan yoktu ama icipte faydasini goren cok var bende dun aksam hemen basladim dedim kist vs olusmussa bile hemen atsin vucudumdan reglimle beraber

evet sogan kuru cok iyi diyorlar daha onceden bende ictim gerci kist falan yoktu ama icipte faydasini goren cok var bende dun aksam hemen basladim dedim kist vs olusmussa bile hemen atsin vucudumdan reglimle beraber

Canım merhaba bugün hiç yazamadım.Sabah 9 da doktora gittim kist felan oluşmamış çok şükür.hocam dedim neden olmadıki niye koruyamadım bişeyi eksikmi bıraktım acaba diye sordum oda hayır öyle düşünme dedi.Bunun bi açıklaması yok şans dedi olurda olmayabilir de dedi.benim dediğim tarihlerde birlikte oldunuzmu diye sordu.Aşılamadan bir gün sonra üst üste iki gün birlikte olun demişti bize.Cuma aşılama olmuştu.pazar birlikte olmuştuk eşimle.Doktor bize cumartesi ve pazar demişti ve sonraki günler gün aşırı.Ama eşim bana bişey olacak aşılamama zarar gelecek diye bana yaklaşmadı.Doktora söyledim hayır birşey olmaz özellikle ertesi ilk iki gün önemli dedi.Bu arada ben bu akşam ilk iğnemi yapacam.19 eylülde kontrole çağırdı.büyük bir ihtimalle 22-23 eylülde aşılama olacak.bugün eşime aktardan çakşır suyu aldım çok faydalıymış.Aktar söyledi hatta beyler için en önemli şey keçiboynuzu ve taze havuç suyu dedi.Eşim çok sigara içiyor.
canım sen nasılsın.Adet oldunmu hadi ama aynı gün inşallah aşılama oluruz.Kendine iyi bak çok öptüm.

merhaba,
bebeğin hayırlı olsun. Aşılama ile değil mi? Ben de aşılama yaptırdım bugün 12. günüm ama kan vermeye gitmeye korkuyorum. Sanırım bir kaç gün bekleyeceğim. İdrar testi yaptım ama negatif çıktı. Sen acaba 12. gün kan mı verdin, biraz rahatlamaya ihtiyacım var sanırım.. Bilgi verebilir misin

12. gün idrar testi için çok erken canım ,15 gün kan testinde belli olur 20 gün idrar testinde,bu arada hayırlı olsun canım İNŞALLAH müjdeli haberler alırsın

Benimde 13. Gunum bende test aldim ama yapmaya korkuyorum sende bi belirti varmi goguslerinde filan arkadasim asiyla hamile bi ay once ogrendi adet oncesi onun gogusleri sismis ve agrili olmus hakkimizda hayirlisi ins tutmustur

12. gün idrar testi için çok erken canım ,15 gün kan testinde belli olur 20 gün idrar testinde,bu arada hayırlı olsun canım İNŞALLAH müjdeli haberler alırsın

İnşallah... öyle korkuyorum ki sana anlatamam. Doktor 12. gün kan ver demişti o zaman kan için de erken söylemişler değil mi. Allahımmm nasıl stressli. Sen kaçıncı gün öğrendin peki.. Boşu boşuna yapıyorum şu testleri sonrada ahh vahh üzülüyorum işte..

Benimde 13. Gunum bende test aldim ama yapmaya korkuyorum sende bi belirti varmi goguslerinde filan arkadasim asiyla hamile bi ay once ogrendi adet oncesi onun gogusleri sismis ve agrili olmus hakkimizda hayirlisi ins tutmustur

Canım hiç bi belirtim yok. İdrar testleri doğru göstermiyormuş eğer sabredebiliyorsan sen bekle... Ben manyak gibi her gün (Aşılamanın 1. gününden beri) test yaptım. İkide bir göğüslerimi mıncıklıyorum ama acı falan yok.. Dün çok gazım vardı, bu belirti mi bilmiyorum.. Dk da 3 kez falan gaz çıkaracak kadar kötüydüm..Allah yardımcımız olsun.. Sen nerde yaptırdın aşılamanı

Yok aslında 10. günden sonra kan testi yapılabilir ama ben yaptırdığımda değer düşük çıkmıştı doktor çatlama iğnesinin hcg değerini artırdığını bu sebeple karıştıralabileceğini daha net bilgi için ara ara bi kaç kere vermem gerektiğini söylemişti ben 14. ve 16 . gün vermiştim.

Çok soru soruyorum lütfen bağışla.. Kaç çıkmıştı değerlerin? Hiç idrar testi yapmamıştın değil mi? Kese ve Kalp atışlarını nezaman gördün ve bu ilk aşılaman mıydı :)))))

canım ya cevaplamalarda sorun var devam etmeden kendiliğinden atıyor cevap neyse burdan yazayım,benim 14 . günde kan testim 98 çıkmıştı doktorum düşük olduğunu çatlama iğnesininde bu değere sebep olabileceğini söylemişti.16 gün tekrar kan verdim 295 çıktı böylece anladık hamilelik olduğunu ,çünkü çatlama iğnesi değeri zaman geçtikçe düşermiş benim ki yükselince onunla alakası olmadığını anladık.o dönem idrar testi yaptırdım o kadar belli belirsiz bi ikinci çizgi çıktı ki ilk 10 dk anlayamadım bile sonradan gölge gibi bişey belirdi.kesin kırmızı çizgi için 20 gün felan geçmesi gerekiyor sanırım.benim ilk aşılamam dı MAŞALLAH SUBHANALLAH Allahım nasip etti İNŞALLAH isteyen herkesede en acilinden müjdeli haber nasip olur.kese 6. haftada belli oldu,kalp atışı için 8. haftaya gün verildi

Canim hersey kismet hic bi belirti olmadanda hamile oldugunu ogrenen var inss seninde oyle olur ama kan testinde kesin cikar simdi yaptirmis olsan 10 gunden sora % 100 cikiyo dollenen yumurta 6 gun icinde rahme yerlesiyo rahme yerlestikten sorada kanda gebelik hormonu yukseliyo yani gebeligin olusmussa eyer ins plusmustur 6 gundur kanda yukseliyor demektir o yuzden cikiyo ama hamile kalan bi cok kisiden duydum asinin 12 13 gunu evde yaptiklari testte hep silik cikti diyolardi ama her insanin bunyesi farklidir gazda en erken hamilelik belirtisidir ins vardir ama kafani yorma bekleyipte git bi kan testi yaptir kurtul varsa vardir yoksada vardir herseyde bi hayir de rabbim tez vakitte verir ins hepimize bir an once

MAŞALLAH Canım,Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.. Nazarlardan korusun... Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Ben çatlama iğnesinin etkisini test etmek için hergün hcg idrar testi yaptım 2. çizgi çok koyudan hiç görünmeyecek zamana kadar. Şuanda hiç görünmüyor o yüzden çatlama iğnesinin etkisi geçmiştir diye düşüyorum. Benim de ilk aşılamam. 1,5 milyon yıkanmış sperm enjekte edildi. Çatlama iğnesinin vurulduğu gün 19 mm di yumurtam.. ben hiç dayanamazsam 14. gün yada 15. gün vereyim kanı.

benim 12. günüm hiç çizgi yok valla senin 13. günün bakalım sende nasıl çıkacak? Herkes idrarda erken diyor çatlama iğnesinin etkisi vs doğru çıkmıyormuş. Kan vermeye cesaretim yok.. Sen ne zmm kan vereceksin?

Benim3. Asilamam arkadasim valla kan vermekten biktim bi defada kolumu cok kotu yaptilar o yuzden adetimi bekleyecegim ins vardir gunum gecerse bi iki gun oyle gidip uaptiracam bu zamana kadar yaptirdim 1 gun sora adet basladi bosuna eziyet cektim yani hakkimizda hayirlisi bwkleyelim bakalim dua et bol bol bide arkadas demis navizade erken yaptirdim dusuk cikti die zaten asinin 14 gunu test yapin diyo drlar nasil bi dr mus ki drgerin dusuk demis anlamis deyilim deger eger 5 alti plsa igne etkisi olma ihtimali var ama 98 degere nasil dusuk bellisiz demis boyle dr da varya hayret bisey bunu 2 yillik arastirma tecrubelerimle ben bile ayirt ederim hamilelikmi iigne etkisimi idrar kisiye gore degisir canim iki gun bekle olmadiysan idrar yap cikmadiysa kesin yoktur denile bilir

semcan cim bende haftasonu giremedim ... bende bu Sabah doktordaydim pazar adetimin gelmesi lazim demisti ama gelmedi .. hafif bir agri var ama gelecek mi bilmiyorum .. progestron kullanimindan gecikmis olabilir dedi carsambaya bekliyelim dedi .. o nedenle kist vs kontrolu yapamadi .. sokturucu ilac alayim mi dedim hayir dedi .. sogan suyu iciyorum her ihtimale karsi ama gelen giden yok ... bir daha ki asilamami sordum ne zaman olur dedim adet tarihine bagli dedi adet tarihin geldimi uzerine 14 gun say birkac gun erken olabilir ama daha gec olmaz dedi ... 2. asilamadan sonra biraz kafa dagitmak icin hemde kurban bayraminda Turkiyede olmak icin tatile cikmak istiyoruz da insallah olur biran once su reglim ... senin dr un 22 - 23 eylul mu dedi asilamaya erken degil mi igneden hemen sonra mi yapiyor asilamayi ???? bende seni cok opyum canimcimmmm

bide semcan sana ne sorucaktim ... ben ilk asilamamda klomen kullanmistim beni cok gergin yapti .. sen hangi igneden kullaniyorsun ignelerin yan etkileri daha azmis diye okudum .. bana yazar misin doktoruma sorayim bende ok derse bende kendim gobisten yaparimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…