Aşılama ağustos ayında aşılama yaptıranlar ,yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

VALLA SEMCANNN SENDE BU SABAH GULDURDUN BENIII AL SANA AGRIIII ))
CANIKOLAR BUGUN 9. GUN NAVIZADE BENDE SANKI ICIMDE PATLAMA OLUCAKMIS GIBI BIR GAZ SANCISI GIBI ARA ARA BATMA SEKLINDE VAR .. COK HIZLI OTURUP KALKAMIYORUM ICIMDE SANKI BISEY BATIYO GIBI OLUYOR.. 2 GUNDUR ISTAH PATLAMASI YASIYORUM SANKI SABAHLARI AC UYANIYORUM KI BEN GENELDE OGLENE KADAR BIRSEY YEMEM ..
BIRDE DUN AKSAM GOBEGIMIN ALTINDAN BACAK BILEKLERIME KADAR BACAKLARIMDA POPOMDA TATLI TATLI BIR AGRI AMA NASIL ANLATAMAM UYUTMADI BENI DESEM INANIR MISINIZ YAAAA ??? YORGUNLUK AGRISI GIBIYDI ... GOGUSLERIMDE BIR DEGISIKLIK YOK BUGUN .. YALNIZ BEN BISEY FATK ETTIM KENDIMDE BENIM GUN ICERSIINDEKI BELIRTILERIM HEP OGLEN SAATINDEN SONRA BASLIYORRRR NORMAL MI BUDA ??? OPTUM HEPINIZIIIII

Canlar bugün nerdeyse adet olacakmışım gibi sancı çektim tıpkı her ay yaşadığım adet sancısı.Aha gelde gelecek dedim.Ama çok erken.şimdi bütün ağrılar geçti.çok çabuk yoruluyorum.idrarımın rengi koyulaştı biraz.Yine sol kasığımda batm ahissi var ama canımı yakmıyor.iştah konusuna gelince akşam yemek hazırlarken dolaptan soğuk soğuk üzüm yedim.Canım hep soğuk şeyler istedi.mantı onun üstüne dondurma ve peşinden tatlı yedim arada içtiğim meyve suları hariç.Bu ne ya dedim bu kadar erken belirti tabiki olmaz.

Bu akşam çok duygusalım hep ağlamak geliyor içimden ağlıyorum da.Zaman ilerledikçe strese girmeye başladım.Zozitos sen nasılsın.

canım hoşgeldin aramıza.ne güzel kocaman bir aile olduk.Aşılaman hayırlı olsun canım.bebeğin inşallah seninledir.Neler yaşadın biraz anlatırmısın
Teşekkürederim canım ben çok şeyler yaşadım nerden başlasam bilemiyorum 2013 nisan ayında düşük yaptım o da tedaviyle olmuştu sevincini bir hafta yaşadım sonrada kendimi toparlayamadım inşallah Allah yüzümüze bakar

Canım merhaba.Senin bügün 14.günün değilmi.Bizden 3 gün öndesin ben ve zozitos 29 ağustosta aşılama olduk bekliyoruz bakalım.Sen test felan yaptınmı.Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.

Bu akşam çok duygusalım hep ağlamak geliyor içimden ağlıyorum da.Zaman ilerledikçe strese girmeye başladım.Zozitos sen nasılsın.

semcannnn kiyamam sanaaaa bana da duygusalliktan cok ara ara sinir geliyor ... yalniz senin su yemek yeme durumunu ben pazar gunu yasadim ve ayni sekilde manti vs yani durmadan yedim ictim dedim patlicam ... ama diyorum ki acaba psikolojik mi ??? birde devamli uyudum canim yaaa ama gerci ben pazarlari severim miskinligi ... batmalarim biraz var ama bir onceki gibi degiller daha cok dun sag tarafimda vardi ...

diger taraftan dayanamayip ovulasyon testleri varya onda cikiyor diyorlar diye test yaptim yalniz bende digital olanindan ... ekranda ovulasyon yok dedi tabiki ama icine taktigimiz aparati cikartinca hamilelik testi gibi cigileri olan kismini goruyorsun orada 2 cizgi vardi 2.si biraz silikti ama belliydi .. acaba hamis miyimmmm nevizadeeeee

hadi kızlar ya ikinizden birden hayırlı haber alıyım gösterin kendinizi

navizade sen kacinci gunde eczaneden test alip bakmistinda silikti ... bugun bizimde 11. gun baksakmi ki cikar miiiii ? ovulasyon testi yaptim dun 2.cizgi silikti ama ben yinede inanmiyorummm ne biliyimmmm ayy yarabbimmm yardim et bize dayanma gucu ver sabir verrrrr bekleyebilmek icin ...

canım ben 14 . gün almıştım 2 gün daha sıkın dişinizi ,ikinci çizgi biraz bekledikten sonra gölge gibi belli belirsiz çıkmıştı.ben inanıyorum ki bu sayfadan yine müjdeli haber alcaz :) biraz daha sabır dua edin bol bol

Canım merhaba.Senin bügün 14.günün değilmi.Bizden 3 gün öndesin ben ve zozitos 29 ağustosta aşılama olduk bekliyoruz bakalım.Sen test felan yaptınmı.Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.
yarın 14.gün canım yok yapmadım o tek çizgiyi o kadar çok gördüm ki hiç cesaretim yok test yapmaya dr da gün vermedi gel diye bakalım ne zaman giderim bilmiyorum tabi ki tutarsa tutmazsa ne yapacağım onuda bilmiyorum hayırlısı artık

INSALLAH KUZUMMM ... BEN NAPTIM BILIYOR MUSUNUZZZZ BIR ARKADASIMIN AKLINA UYDUM OGLEN ECZANEDEN TEST ALDIK YAPTIKKKK KOCAMAN BIR BEMBEYAZ HICBIR CIZGI YOKKK COK MORALIM BOZULDU .. HICBIR AGRIM FALAN DA YOK .. AGRI OLMAYINCA SEMCAN GIBI BENDE MORALIMI IYICE SIFIRLADIMMM YOK ARKDADASLARRR BENDE TUTMADIIII

CANIMMMM MORALİNİ BOZMA BENDE EVDEKİ TESTLERDEN BİR TANE YAPTIM DEMEN GİBİ KOCAMAN BİR BEYAZLIK SİLİK BİŞEYLER ARADIM AMA YOKTU.AMA NE YAPMIYORUZ CANIMIZI SIKMIYORUZ.BENDEDE HİÇ AĞRI KALMADI DERKEN YİNE SOL KASIĞIMDA TATLI TATLI BATMALAR YAŞADIM.BİRAZ DAHA SABIR CANIM

SEMCAAANNNNN SIMDI BIRAZ DAHA MORAL TOPLADIMMM GIRDIM BURADA DA VAKTIM BIRCOK KISI HEYECANA KAPILIP 12.GUN 13.GUN IDRAR TESTI YAPMISLAR NEGATIF AMA KAN TESTINDE 15.GUN VE SONRASINDA POZITIF OLANLAR OLMUS.. ERKEN ARKADAS ERKENNNN

SEMCAAANNNNN SIMDI BIRAZ DAHA MORAL TOPLADIMMM GIRDIM BURADA DA VAKTIM BIRCOK KISI HEYECANA KAPILIP 12.GUN 13.GUN IDRAR TESTI YAPMISLAR NEGATIF AMA KAN TESTINDE 15.GUN VE SONRASINDA POZITIF OLANLAR OLMUS.. ERKEN ARKADAS ERKENNNN
Canım benim tabiki erken yaptık.Hala umudumuz var.bendeki ağrılarda kayboldu gitti.Seni yalnız bırakırmıyım hiç. Navizadecim ne demişti çarşambadan sonra belirtileriniz başlayacak daha çarşamba gelmediki güzel arkadaşım.

ooo kızlar siz şimdiden yelkenleri indirmişsiniz durun yahu daha daha kaçıncı gün de telaşlanıyosunuz ben eminim müjdeli haber alcaz yine CUMA yı bırakın ipi halatla çekiyorum resmen

EVET HADIII BAKALIMMMMM RABBIM YARDIM ETSIN BIZEEEEEE

ooo kızlar siz şimdiden yelkenleri indirmişsiniz durun yahu daha daha kaçıncı gün de telaşlanıyosunuz ben eminim müjdeli haber alcaz yine CUMA yı bırakın ipi halatla çekiyorum resmen

INSALLAH NAVIZADEEE INSALLAH ... DUN AKSAM BEN UZGUN UZGUN DURUYORUM DIYE ESIM DEDIKI ; EGER 1. ASILAMA TUTMADIYSA TUTMADI SENIN SAGLIGIN DAHA ONEMLI (TATILE CIKACAKTIK ) CUMA GUNU NEGATIV ISE DEVAM 2.SINE HEMEN TATIL PROGRAMINI DA IPTAL EDERIZ TATILE HER ZAMAN CIKARIZ DEDIIIIII KIYAMAM KUZUMAAA BENNNN TATILI COK SEVERDE KENDILERI ONDAN BILE VAZGECTI ADAMMMM

o kadar da feragat etsin canım bütün çileyi kadın mı çekicek bizde denizin dibindeyiz koca yaz bi gün gündüz gittik oda evlilik yıldönümü diye. aşılama için bende çıkmadım ama feda olsun hayırlısıyla olsun da bir yılda bişey yapmayalım.

Canım her ay yaşadığım adet sancısı gibi sancım var bugün korkuyorum.Tam rahim üstü yanı o bölgemde ağrı var.Birazda belimde.sanki her an olacakmışım gibi.Geçen ay 17 ağustosta adet olmuştum.Aşılamada bu değişirmi bilmiyorum.Adetlerim çok düzenlidir hep 28-29 günde bir adet olurum.Canım benim sen nasılsın ne durumdasın.Zaman daralıyor tabiki bende.Oysa öyle alışmıştık ki ona.Varmış gibi.Ya arkadaşlar çok bunaldımmmmm ne oluyor bana bilmiyorum yine ağlamak geliyor içimden.ZOZİTOSSSSS,NAVİZADEEEEE nerdesiniz

Cimcime canım nasılsın test yaptınmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…