Kızlar selam dün unutmuşum bayramızı kutlamayı... Bayramınız mübarek olsun öpüyorum hepinizi... Bende daha gelen giden yok adet içinde hamilelik içinde hiç bir belirti yok Pazartesi'ne kadar olmaZsam kan testine gidicem... Hayırlısı ...
selam kizlar nasilsiniz canlarim Bayraminiz kutlu olsunKızlar selam dün unutmuşum bayramızı kutlamayı... Bayramınız mübarek olsun öpüyorum hepinizi... Bende daha gelen giden yok adet içinde hamilelik içinde hiç bir belirti yok Pazartesi'ne kadar olmaZsam kan testine gidicem... Hayırlısı ...
selam kizlar nasilsiniz canlarim Bayraminiz kutlu olsun
bu bayram herkese sevgi huzur mutluluk veeeeeeeeeeeeee dilediyimizce bebekler getirsin
ben iyiyim dun esimle baristik cok sukur ama cok zor gunler gecirdim bana destek oldunuz cooooooooooooooooooooooook sagolun
psipsiko canim insallah hamilesindir kos kan testine durma derimopuyorum herkesi yeni hamilemiz varmi?:26:
sagol bitanem vallah dogru zaten ben onsuz yapamam oda bensiz kendi soyluyor zaten barisir barismaz ben sensiz yapamam kizdigima bakma diye gunlerce yemek yimedi bile esim ben koysamda bir kenara onun icin yemek yimiyordu cok sigara iciyordu aksamlari uyuyamiyordu bile bende ayni onun gibiydim ben sigara icmem ama yani yemek filan yemez olmusdum, simdi iyiyiz Rabbim herkesi mutlu etsin benide... ben onsuz yapamam zaten bir de bebeyimiz olsaydi daha cok ailemiz tam yerine otururdu bazen bebek olmuyor diye sorunlarimizda cok oluyo ben onu uzulub kiriyorum oda bana uzulduyum icin kiziyoAyy canımmm benim ya bak hamiş haberinden daha güzel bi haber verdin valla cok sevindim adiniza bebek her zmn olur sen yeterki eşine sıkı sıkı saril ondan sonra sirada bebis:))
eylül topiginin linkini verir misin benimde eylüle kaldı(
sagol bitanem vallah dogru zaten ben onsuz yapamam oda bensiz kendi soyluyor zaten barisir barismaz ben sensiz yapamam kizdigima bakma diye gunlerce yemek yimedi bile esim ben koysamda bir kenara onun icin yemek yimiyordu cok sigara iciyordu aksamlari uyuyamiyordu bile bende ayni onun gibiydim ben sigara icmem ama yani yemek filan yemez olmusdum, simdi iyiyiz Rabbim herkesi mutlu etsin benide... ben onsuz yapamam zaten bir de bebeyimiz olsaydi daha cok ailemiz tam yerine otururdu bazen bebek olmuyor diye sorunlarimizda cok oluyo ben onu uzulub kiriyorum oda bana uzulduyum icin kiziyo
bakalim kismet nasib isi Rabbim cok bekletmez insallah
sizlerden de herbirinize yanimda oldugunuz icin herzaman Allah razi olsun sizi coooooooooooooooooook seviyorum canim arkadaslarim
selam kizlar nasilsiniz canlarim Bayraminiz kutlu olsun
bu bayram herkese sevgi huzur mutluluk veeeeeeeeeeeeee dilediyimizce bebekler getirsin
ben iyiyim dun esimle baristik cok sukur ama cok zor gunler gecirdim bana destek oldunuz cooooooooooooooooooooooook sagolun
psipsiko canim insallah hamilesindir kos kan testine durma derimopuyorum herkesi yeni hamilemiz varmi?:26:
Sanada canim iyi bayramlaarrr:) batin gectimi canim yada ne zaman, ümidini kirmak icin demiyorum sadece cok umitlenme çünkü o zmn cok yikilio insan bende 3kez silik gördüğüm icin diyorum, bbatin gecmedende kan testi yaptirma ben esimi dinlemedim pisman oldum( dualarim sizinle
Geçmişti canim bhcg 72, 5 :) dua edin insaallah :)
Tebrik ederim canım... Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah :) darısı başımıza olsun inşallah :)
benimde 7 gün oldu adet geçeli, 3. gün geçince test yaptırdım 1.20 çıktı ama olmadımda napayım sizce kızlar kaç gün daha beklemeliyim olmassa test için hamiş olma ihtimali olabilirmiHepinize ii bayramlar yavrular benim adet 9 gün geçti eğer pazartesiye kadar gelmezse kan testine gidicem
bayram bitmeden geldim kızlar bayramınızı kutlarım hepinize iyi bayramlar
benimde 7 gün oldu adet geçeli, 3. gün geçince test yaptırdım 1.20 çıktı ama olmadımda napayım sizce kızlar kaç gün daha beklemeliyim olmassa test için hamiş olma ihtimali olabilirmi
canımmm hayırlı uğurlu olsun bebisin insallah cok sağlıklı bir gebelik gecirir bebisini de sagsalim kucağına alirsinGeçmişti canim bhcg 72, 5 :) dua edin insaallah :)
anaaaaaa cabuk ol kiz 9 gün gecmis kaynanandaydin s3n dimi ay uydur bi bahane cik disari git test ya ya offf nasıl dayaniyonuz anlamiyomHepinize ii bayramlar yavrular benim adet 9 gün geçti eğer pazartesiye kadar gelmezse kan testine gidicem
güzelim ateaine de baktım demin allahın izniyle hamilesin benim düşüncem bu ama gene de iki uc gecene kadar bekle oyle test yapkizlar. normalde her ay 16-17. gun yumurtlarim ve luteal fazim max. 12 gun surer.
bu ay ilk kez erken yumurtladim ve 12. gunde. diger topikteki arkadaslarima sordugumda luteal fazin 12 gun oldugu icin adet tarihini ona gore hesaplandediler. yani 15-16 temmuz yerine 10-11 temmuz da adet olacagim. yani yarin son gun. umarim vardir bebis ama pek umidim de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?