Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Kızlar selam gerkese iyi bayramlarhepinizi öpüyorum benim bata az kaldı sayılır ama hiç umutlu değilim çünkü yapmam gereken son iki çalışmayı yapamadım yumurtlamadan bir gün önce ve ondan öncekigünlerde calışabildim hayırlısı artık alıştım zaten kırmızıları görmeye bu ay klomeni son kullanışımdu eylülde doktorda randevum var bu sefer de olmazsa zaten artık vazgecicem yoruldum artık düşünmekten

Kızlar selam dün unutmuşum bayramızı kutlamayı... Bayramınız mübarek olsun öpüyorum hepinizi... Bende daha gelen giden yok adet içinde hamilelik içinde hiç bir belirti yok Pazartesi'ne kadar olmaZsam kan testine gidicem... Hayırlısı ...

Ins gelmez ins gelmezzz tatlım hadi hayırlısı bakalimmmm

selam kizlar nasilsiniz canlarim Bayraminiz kutlu olsun
bu bayram herkese sevgi huzur mutluluk veeeeeeeeeeeeee dilediyimizce bebekler getirsin

ben iyiyim dun esimle baristik cok sukur ama cok zor gunler gecirdim bana destek oldunuz cooooooooooooooooooooooook sagolun
psipsiko canim insallah hamilesindir kos kan testine durma derim
opuyorum herkesi yeni hamilemiz varmi?:26:

Ayy canımmm benim ya bak hamiş haberinden daha güzel bi haber verdin valla cok sevindim adiniza bebek her zmn olur sen yeterki eşine sıkı sıkı saril ondan sonra sirada bebis:))

Ayy canımmm benim ya bak hamiş haberinden daha güzel bi haber verdin valla cok sevindim adiniza bebek her zmn olur sen yeterki eşine sıkı sıkı saril ondan sonra sirada bebis:))
sagol bitanem vallah dogru zaten ben onsuz yapamam oda bensiz kendi soyluyor zaten barisir barismaz ben sensiz yapamam kizdigima bakma diye gunlerce yemek yimedi bile esim ben koysamda bir kenara onun icin yemek yimiyordu cok sigara iciyordu aksamlari uyuyamiyordu bile bende ayni onun gibiydim ben sigara icmem ama yani yemek filan yemez olmusdum, simdi iyiyiz Rabbim herkesi mutlu etsin benide... ben onsuz yapamam zaten bir de bebeyimiz olsaydi daha cok ailemiz tam yerine otururdu bazen bebek olmuyor diye sorunlarimizda cok oluyo ben onu uzulub kiriyorum oda bana uzulduyum icin kiziyo
bakalim kismet nasib isi Rabbim cok bekletmez insallah
sizlerden de herbirinize yanimda oldugunuz icin herzaman Allah razi olsun sizi cooooooooooooooo
ooook seviyorum canim arkadaslarim

Allahim mutlulugunuzu kat kat artirsinnnnn.. hic sıkıntı yokk bebisinizde en kisa zamanda sizinle olacak)
Bizde seni coookkkkkkk seviyoruuuuzzzz:))

Son düzenleme:
herkesin bayramini kutlarim rabbim tekrarina erdirsin insallahh ....arkadaslar benimde bat gunum 13 u az kadi bakalim hayirlisi bende aranizi katildimm insallah bu ay hepimiz iyi sonuzlar duam bu yunde ....

Bayram olduğu için gün içinde çok bakamıyorum ama İnan son günlerde en çok sevindiğim haber canım benim... Allah bir daha yaşatmasın... Sabırlı olmak zorundayız :) evimizin huzuru olduktan sonra hepsi sırası ile gelir...
Benim bugün akşamüstü kahverengi akıntı geldi az durdu ama sanırım yarın devamı gelir... Ben Eylül topiğine gelicem sanırım ama hsg çekileceğim ya korunun derse Dr. Ekim'e kalacak hayırlı bakalım kızlar ama Eylül topiğine size destek için gelirim bende :) öpüyorum herkesi...

Geçmişti canim bhcg 72, 5 :) dua edin insaallah :)

bayram bitmeden geldim kızlar bayramınızı kutlarım hepinize iyi bayramlar

Hepinize ii bayramlar yavrular benim adet 9 gün geçti eğer pazartesiye kadar gelmezse kan testine gidicem
benimde 7 gün oldu adet geçeli, 3. gün geçince test yaptırdım 1.20 çıktı ama olmadımda napayım sizce kızlar kaç gün daha beklemeliyim olmassa test için hamiş olma ihtimali olabilirmi

bunu gerçekten bende merak ediyorum.. yumurtlama gününü biliyorum ama o çatlayan yumurtadan sonra hiç doktora gitmedim belki diyorum başka bi yumurta da büyüdü ve daha sonraki günlerde çatladı !!! neden olmasın.. burda çok okudum aynı ay içinde birden çok yumurtası oluşup farklı zamanlarda çatlayan insanları.. benim bat 9 agustostu gün boyu pedle gezdm olursa sıkıntı olmasın die ama yok olmadı..ayın 7 sinde kan testi yaptım 0.2 çıkmıştı ( tamam yok bebek ama dedigim gibi sonradan oluşmuş bi yumurta olur mu acaba??

kizlar. normalde her ay 16-17. gun yumurtlarim ve luteal fazim max. 12 gun surer.

bu ay ilk kez erken yumurtladim ve 12. gunde. diger topikteki arkadaslarima sordugumda luteal fazin 12 gun oldugu icin adet tarihini ona gore hesaplandediler. yani 15-16 temmuz yerine 10-11 temmuz da adet olacagim. yani yarin son gun. umarim vardir bebis ama pek umidim de yok.

Geçmişti canim bhcg 72, 5 :) dua edin insaallah :)
canımmm hayırlı uğurlu olsun bebisin insallah cok sağlıklı bir gebelik gecirir bebisini de sagsalim kucağına alirsin

Hepinize ii bayramlar yavrular benim adet 9 gün geçti eğer pazartesiye kadar gelmezse kan testine gidicem
anaaaaaa cabuk ol kiz 9 gün gecmis kaynanandaydin s3n dimi ay uydur bi bahane cik disari git test ya ya offf nasıl dayaniyonuz anlamiyom
güzelim ateaine de baktım demin allahın izniyle hamilesin benim düşüncem bu ama gene de iki uc gecene kadar bekle oyle test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…