canımmm hayırlı uğurlu olsun bebisin insallah cok sağlıklı bir gebelik gecirir bebisini de sagsalim kucağına alirsin
anaaaaaa cabuk ol kiz 9 gün gecmis kaynanandaydin s3n dimi ay uydur bi bahane cik disari git test ya ya offf nasıl dayaniyonuz anlamiyom
güzelim ateaine de baktım demin allahın izniyle hamilesin benim düşüncem bu ama gene de iki uc gecene kadar bekle oyle test yap
ya aklına girmek istemem ama ben olsam evde test yapardim sonuc negatifse umitlenmeyi bırakıp reglimi beklerdimkızlar benim normalde 9 'u adet günüm... bir gün önce yapışkan kahve akıntı gelir karnım çok ağrır duvarlara tırmanırım, hemen arkasından da kırmızı gelir... ya dün kahverengi çok çok az bir lekelenme oldu ped koydum... bugün hiç bir şey yok... arada ağrılar oluyor ama çok çok hafif... kanamaya dair hiç bir şey yok... sizce bir test daha yapayım mı evde yoksa gelir mi... aslında çok stres de yapmadım hatta bekliyorum 3. günü olsun da hsg için randevu alayım diye... anlamadım gitti... napayım sizce...
kızlar benim normalde 9 'u adet günüm... bir gün önce yapışkan kahve akıntı gelir karnım çok ağrır duvarlara tırmanırım, hemen arkasından da kırmızı gelir... ya dün kahverengi çok çok az bir lekelenme oldu ped koydum... bugün hiç bir şey yok... arada ağrılar oluyor ama çok çok hafif... kanamaya dair hiç bir şey yok... sizce bir test daha yapayım mı evde yoksa gelir mi... aslında çok stres de yapmadım hatta bekliyorum 3. günü olsun da hsg için randevu alayım diye... anlamadım gitti... napayım sizce...
kızlar benim normalde 9 'u adet günüm... bir gün önce yapışkan kahve akıntı gelir karnım çok ağrır duvarlara tırmanırım, hemen arkasından da kırmızı gelir... ya dün kahverengi çok çok az bir lekelenme oldu ped koydum... bugün hiç bir şey yok... arada ağrılar oluyor ama çok çok hafif... kanamaya dair hiç bir şey yok... sizce bir test daha yapayım mı evde yoksa gelir mi... aslında çok stres de yapmadım hatta bekliyorum 3. günü olsun da hsg için randevu alayım diye... anlamadım gitti... napayım sizce...
ya aklına girmek istemem ama ben olsam evde test yapardim sonuc negatifse umitlenmeyi bırakıp reglimi beklerdim
inşallah hamilesindir canim ya
canım bende aynıyım ya.. tamam bebek yok anladıkta yumurtlama tarihide belli bugün yumurtlamanın 15.günü bendede bişey yok..az önce özelden yazmıştım sana naptın test yaptın mı diye ama sende yapmamışsın daha..
bence bir test daha yap cnm.
kendini kaptirmadan bi test yap eger negatifse en azından doktora gider sorun ne onu ogrenirsin ne bilim ben de şaşırdım ne dicegimiaksilik bu ya bugün nöbetçiyim işteyim( test yapmaya da korkuyorum kızlar ya... kendimi olmadığı fikrine çok alıştırdım... umutlanıcam şimdi silik falan çıkıcak ( bir koşu gidip test alıp gelsem mi diye de aklımda yok değil.... ne yapacağım ben ya bilemedim... hiç adet olacakmışım gibi değil vücudum (
kendini kaptirmadan bi test yap eger negatifse en azından doktora gider sorun ne onu ogrenirsin ne bilim ben de şaşırdım ne dicegimi
peki son bir soru sizce varsa çıkar mı idrar testinde?? düşünüyorum da normal bir gecikme olsa bir kaç günlük neden kahverengi akıntı gelip dursun... kesin bir sorun oldu yine kesin... tatil zaten mecbur doktorumu bekleyeceğim hafta içine kadar((
erken gebelik testi al 10 miu olanlardan o zaman kesin cikmasi lazimpeki son bir soru sizce varsa çıkar mı idrar testinde?? düşünüyorum da normal bir gecikme olsa bir kaç günlük neden kahverengi akıntı gelip dursun... kesin bir sorun oldu yine kesin... tatil zaten mecbur doktorumu bekleyeceğim hafta içine kadar((
sen bir daha test yaptın mı canım
cnm. iki kezgebe kaldim be kaybettim.
ilkini adet gunumde; ikincisini de adetten bir gun once idrar testinde ogrendim. yani senin de normalde idrar da cikmasi lazim artik.
inan ben de cok korkuyrm. benim de bugun yada yarin bat. bekliyrm test yapmak icin. ama senin gunun gecmis. bence yapmalisin. yoksa bosuna geciktirirsin adetini.
testi yapmadan once en az 4 saat idrarini tutmayi unutma ama mümkünse bisey icme ki cok sıkışmayasintmm kızlar karar verdim gidip test alacağım öğlenden sonra yapınca size haber veririm... adetten iki gün önce yaptığım testte silik bir çizgi belirmişti çok çok çok silik ama ertesi gün göremedim çizgiyi... benim hiç umudum yok((
sen umutlanma ben senin yerine umutlanirimtmm kızlar karar verdim gidip test alacağım öğlenden sonra yapınca size haber veririm... adetten iki gün önce yaptığım testte silik bir çizgi belirmişti çok çok çok silik ama ertesi gün göremedim çizgiyi... benim hiç umudum yok((
cnm. kaç kez okudum yazını ama ne yazıkki bilmiyorum. keşke bir fikrim olsaydı.ama şunu duymuştum. nadiren de olsa bir ayda iki farklı zamanda yumurta atabiliyormuşuz.yumurtlama gününü biliyorum ama o çatlayan yumurtadan sonra hiç doktora gitmedim belki diyorum başka bi yumurta da büyüdü ve daha sonraki günlerde çatladı !!! neden olmasın.. burda çok okudum aynı ay içinde birden çok yumurtası oluşup farklı zamanlarda çatlayan insanları.. benim bat 9 agustostu gün boyu pedle gezdm olursa sıkıntı olmasın die ama yok olmadı..ayın 7 sinde kan testi yaptım 0.2 çıkmıştı( tamam yok bebek ama dedigim gibi sonradan oluşmuş bi yumurta olur mu acaba?? bugün hala reglim yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?