kızlar sanırım beklemek kAderimde var... eczaneler kapalı nöbetçi de çok uzakta bende nöbette olduğum için gidemedim :)) sanırım pazartesine kaldı durum :))))
canımmmmmm benimmmmmmm keşke olsa ama yok ben biliyorum...(
umutsuzluğa kapilmak yok pazartesi olsun yeter ki güzel haber alalı mkızlar sanırım beklemek kAderimde var... eczaneler kapalı nöbetçi de çok uzakta bende nöbette olduğum için gidemedim :)) sanırım pazartesine kaldı durum :))))
Allah razi olsun canim sen hic birseye erken davranma gec dollenneme ola bilir birdaha test yap insallah hamilesindir
ay neeeeeeeeeeeeeeee guzel hamilesin masallah
inan sırf senin sonucunu ögrenmek için girdim nete :) neyse pazartesiye kaldı artık iyi haberlerini bekliyorum
Kizlaaaar BAT 3 gün geçti az önce test yaptım veeee POZİTİF :)) Allah isteyen herkese versin dualarim sizinle.
Kizlaaaar BAT 3 gün geçti az önce test yaptım veeee POZİTİF :)) Allah isteyen herkese versin dualarim sizinle.
kizlar. sabah ekledigim testler labquick. ben de eczaneden "al bi gebelik testi" aldim o marka vardi. neyse pozitif cikmadi. uzuldum. gezmeye gittik.yine saatler gecti ve yine t belirmis. ben bu isi anlamdim. bu arada bat yarin.
Bende çalışmalardayımmm benide yazıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?