Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

yaa kızlar ben bu ay ilaç kullanıyorum diye pek çalışma yapmadım ovulasyon dönemlerinde pek bir araya gelemedik diyeyim, ovulasyon için test falan da yapmıyorum hesaplayıcı motordan biliyorum tarihleri....ama korunmadım da pek....bat a 6 gün var ama birkaç gündür kasıklarımda ağrı var midem falan ekşiyor ve bulanıyor bu kadar erken bulantı başlamaz ama, akıntı da var yani diyorum ki acaba...:44:

Kizlar merhaba. Benim sat 15 temmuz. 24 gunde bir adet oluyorum. 8 agustosta regl olmam gerekiyordu ama olmadim. 10 agustos itibariyle 2 gun reglim gecikti. Bhcg kan testi yaptirdim bugun . Sonuc su:
<1.20 negative.
erken mi yaptirdim kan testi. Sonuc degisirmii. Negatif cikipta hamis olan var mi. Cevap yazarsaniz sevinirim. Sevgilerimle....

ben agustos 17 de denizde olcam.. bat 9 du ve 16 sına bitecekti güya.. şimdi hala olmadı gecikecek ve denize gitmemin bi anlamı kalmıcak ufffffff ((

merhaba kızlarrr yeni hamişleri kutluorum darısı biz bekleyenlerin başınaa..bende birazdan kan testi yaptırmaya gidicem.. batım salı günü ama ben dayanamıorum siz batınız geçtiği halde dayanıosunuz vallahi helal olsun (= yumurtlamamın bugün 13. günü bitti..kanda çıkar diye tahmin ediyorum banada dua edin sonucu buraya yazarım ..büyük ihtimal 11de falan öğrenirim sonucu

kizlar. sabah ekledigim testler labquick. ben de eczaneden "al bi gebelik testi" aldim o marka vardi. neyse pozitif cikmadi. uzuldum. gezmeye gittik.yine saatler gecti ve yine t belirmis. ben bu isi anlamdim. bu arada bat yarin.

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar. sabah ekledigim testler labquick. ben de eczaneden "al bi gebelik testi" aldim o marka vardi. neyse pozitif cikmadi. uzuldum. gezmeye gittik.yine saatler gecti ve yine t belirmis. ben bu isi anlamdim. bu arada bat yarin.

canım belki erken o yüzden böyle oluyor adetiniz gecikince yapın diye hepsinin üstünde yazıyor... bence sen hamilesin boşuna sıkıntı yapıyorsun kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…