cnm. kaç kez okudum yazını ama ne yazıkki bilmiyorum. keşke bir fikrim olsaydı.ama şunu duymuştum. nadiren de olsa bir ayda iki farklı zamanda yumurta atabiliyormuşuz.
uc gün nasıl dayandin hadi çabuk bi test yapKızlar merhaba benim BAT geçeli 3 gun oldu ama daha test yapmadım elim varmiyor tek çizgi gorcem diye çünkü arada sancim oluyor hastalancakmisim gibi ama bugün yapicam karar verdim :)
valla 19da değil ama 20 ve 21de ikinci cizgiyi gördüm benşimdi. itiraf etmeliyim ki her türk kadını gibi elime test geçince rahat durmayanlardanım. dpo (yumurtlamadan sonra geçen gün)4-5 de bile test yaptım. ertesi gün baktım. ikisinde de hiçbirşey yoktu t de. sadece c vardı. sonra dpo 7-8-9 da da yaptım. onlardada test 4-5 saat bekleyince fotodaki gibi t oluştu. ama tabi saat bakımından geçersizler. ilginçlik şu ki; testlerdeki t ler, bir gün öncesine göre daha koyu çıktı. belki de tesadüf. tabi test bittiği için bir daha da yapmadım. bir de siz bakın bakalım. çizgiler var mı? bir de testleri böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı? Eki Görüntüle 776021 Eki Görüntüle 776022 Eki Görüntüle 776023
şimdi. itiraf etmeliyim ki her türk kadını gibi elime test geçince rahat durmayanlardanım. dpo (yumurtlamadan sonra geçen gün)4-5 de bile test yaptım. ertesi gün baktım. ikisinde de hiçbirşey yoktu t de. sadece c vardı. sonra dpo 7-8-9 da da yaptım. onlardada test 4-5 saat bekleyince fotodaki gibi t oluştu. ama tabi saat bakımından geçersizler. ilginçlik şu ki; testlerdeki t ler, bir gün öncesine göre daha koyu çıktı. belki de tesadüf. tabi test bittiği için bir daha da yapmadım. bir de siz bakın bakalım. çizgiler var mı? bir de testleri böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı? Eki Görüntüle 776021 Eki Görüntüle 776022 Eki Görüntüle 776023
cnm. cok fazla stres yaptigini ve her hamile degilsen adetiningeciktirecegini dusunuyrm ;(inan bende çok aradım bulamadım cevabını.. doktorada soramam bayramdır ayıp..off. inşallah o mucize beni bulur
anamm. ne guzel heyecan yaptin sen oyle. testleri de bilerek ekledim ki sonu pozitif yada negatif de olsa arayanlara ornek olr dedimuc gün nasıl dayandin hadi çabuk bi test yap
valla 19da değil ama 20 ve 21de ikinci cizgiyi gördüm ben
ay hadi inşallah
bugün bi test alsan mi ki offf ama gecsin bat sonra yapr
canım ben 2 kez test yaptım 2 gün arayla saniyeler içinde net tek çizgi.. ikinci çizgi olacak yer bembeyazdı( yani bence hamilesin :)
tamam testi al yap ve iyi kötü ilk buraya yaz catlicam yoksacnm. cok fazla stres yaptigini ve her hamile degilsen adetiningeciktirecegini dusunuyrm ;(
heyecanini, bebk istegini anliyrm. ama lutfen biraz sakin ol tatlim.
anamm. ne guzel heyecan yaptin sen oyle. testleri de bilerek ekledim ki sonu pozitif yada negatif de olsa arayanlara ornek olr dedim)
belki bi test alir gelirim gun icin de....
sen umutlanma ben senin yerine umutlanirim
ben cevabımı buldum bat ı geciken ve hamile olmayan arkadaşlar progesteron kullandıysanız ondanmış.. neyse kafamın karışıklıgı gitti ben bebek olursa tutunsun diye kullanmıştım bi 15 gün kadar..ondan gecikti sanırım
canım ayın 7 sine kan testi yaptırdım sonuç 0.2( bende diyorum ki o çatlayan yumurtadan sonra doktora gitmedim çatladı bitti hani bu ay daha olmaz diye.. ama belki sonradan bi yumurta büyüdü ve o çatladı.. bu mümkün mü bi bilgin var mı??
şimdi. itiraf etmeliyim ki her türk kadını gibi elime test geçince rahat durmayanlardanım. dpo (yumurtlamadan sonra geçen gün)4-5 de bile test yaptım. ertesi gün baktım. ikisinde de hiçbirşey yoktu t de. sadece c vardı. sonra dpo 7-8-9 da da yaptım. onlardada test 4-5 saat bekleyince fotodaki gibi t oluştu. ama tabi saat bakımından geçersizler. ilginçlik şu ki; testlerdeki t ler, bir gün öncesine göre daha koyu çıktı. belki de tesadüf. tabi test bittiği için bir daha da yapmadım. bir de siz bakın bakalım. çizgiler var mı? bir de testleri böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı? Eki Görüntüle 776021 Eki Görüntüle 776022 Eki Görüntüle 776023
canımmmm 20. gün ve 21. gün bariz çizgi yaaa... benimki bu kadar belirgin değildi valla...
saol cnm. sizlere de sorayim dedim. yani t bolgesi deformasyona mi ugradi da oyle goruyrm dedim. ama sizler de ona ikinci cizgi deyince rahatladim. benim ya bugun yada yarin regl olmam lazim. evde de test yok senin hesap. belki cikar alirim ama bilemiyrm. beklemek de mantikli geliyr.
canım walla benim yumurtlama takibi yapıldı ya bu ay sol yumurtalığımda bir tane büyüyen yumurta var. bu çatlayacak olan sağ yumurta da 4 tane yumurta var ama daha büyümemişler gelen ay ordan bekleyebiliriz demişti.. sanırım bir kez yumurtlama oluyor çünkü bana yumurtlama gününden tam 12- 14 gün sonra adet olmalısın mutlaka demişti doktorum...
Geçmişti canim bhcg 72, 5 :) dua edin insaallah :)
canım sen bilirsin bekle istersen ama hele son yaptığında bariz ikinci çizgi nette silik çıkan testleri görselde aratırsan eğer orda da örnekler bulabilirsin canım... bence senden güzel haber gelecek bize ben öyle hissediyorum... gözlerimde gördü hem görüyorummmmm hem hissediyorum :))) hayırlısı bitanem ya...
Allah razi olsun canim sen hic birseye erken davranma gec dollenneme ola bilir birdaha test yap insallah hamilesindirBayram olduğu için gün içinde çok bakamıyorum ama İnan son günlerde en çok sevindiğim haber canım benim... Allah bir daha yaşatmasın... Sabırlı olmak zorundayız :) evimizin huzuru olduktan sonra hepsi sırası ile gelir...
Benim bugün akşamüstü kahverengi akıntı geldi az durdu ama sanırım yarın devamı gelir... Ben Eylül topiğine gelicem sanırım ama hsg çekileceğim ya korunun derse Dr. Ekim'e kalacakhayırlı bakalım kızlar ama Eylül topiğine size destek için gelirim bende :) öpüyorum herkesi...
ay neeeeeeeeeeeeeeee guzel hamilesin masallahGeçmişti canim bhcg 72, 5 :) dua edin insaallah :)
hosgeldinizslm kızlar benıde yazın bu ay ovulasyon testı kullandım bat 24 agustos 21 aydır 2. bebek için uğrasıyorum
kızlar benim normalde 9 'u adet günüm... bir gün önce yapışkan kahve akıntı gelir karnım çok ağrır duvarlara tırmanırım, hemen arkasından da kırmızı gelir... ya dün kahverengi çok çok az bir lekelenme oldu ped koydum... bugün hiç bir şey yok... arada ağrılar oluyor ama çok çok hafif... kanamaya dair hiç bir şey yok... sizce bir test daha yapayım mı evde yoksa gelir mi... aslında çok stres de yapmadım hatta bekliyorum 3. günü olsun da hsg için randevu alayım diye... anlamadım gitti... napayım sizce...
ola bilir canim oyle seyler cok oluyor sen progesteran kullanmissin oda geciktirir demissin ama insallah hamilesindircanım ayın 7 sine kan testi yaptırdım sonuç 0.2( bende diyorum ki o çatlayan yumurtadan sonra doktora gitmedim çatladı bitti hani bu ay daha olmaz diye.. ama belki sonradan bi yumurta büyüdü ve o çatladı.. bu mümkün mü bi bilgin var mı??
yumurtlama gününü biliyorum ama o çatlayan yumurtadan sonra hiç doktora gitmedim belki diyorum başka bi yumurta da büyüdü ve daha sonraki günlerde çatladı !!! neden olmasın.. burda çok okudum aynı ay içinde birden çok yumurtası oluşup farklı zamanlarda çatlayan insanları.. benim bat 9 agustostu gün boyu pedle gezdm olursa sıkıntı olmasın die ama yok olmadı..ayın 7 sinde kan testi yaptım 0.2 çıkmıştı( tamam yok bebek ama dedigim gibi sonradan oluşmuş bi yumurta olur mu acaba?? bugün hala reglim yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?