Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

cnm. kaç kez okudum yazını ama ne yazıkki bilmiyorum. keşke bir fikrim olsaydı.ama şunu duymuştum. nadiren de olsa bir ayda iki farklı zamanda yumurta atabiliyormuşuz.

inan bende çok aradım bulamadım cevabını.. doktorada soramam bayramdır ayıp..off. inşallah o mucize beni bulur

Kızlar merhaba benim BAT geçeli 3 gun oldu ama daha test yapmadım elim varmiyor tek çizgi gorcem diye çünkü arada sancim oluyor hastalancakmisim gibi ama bugün yapicam karar verdim :)
uc gün nasıl dayandin hadi çabuk bi test yap

valla 19da değil ama 20 ve 21de ikinci cizgiyi gördüm ben
ay hadi inşallah
bugün bi test alsan mi ki offf ama gecsin bat sonra yap r

canım ben 2 kez test yaptım 2 gün arayla saniyeler içinde net tek çizgi.. ikinci çizgi olacak yer bembeyazdı ( yani bence hamilesin :)

inan bende çok aradım bulamadım cevabını.. doktorada soramam bayramdır ayıp..off. inşallah o mucize beni bulur
cnm. cok fazla stres yaptigini ve her hamile degilsen adetiningeciktirecegini dusunuyrm ;(
heyecanini, bebk istegini anliyrm. ama lutfen biraz sakin ol tatlim.

uc gün nasıl dayandin hadi çabuk bi test yap

valla 19da değil ama 20 ve 21de ikinci cizgiyi gördüm ben
ay hadi inşallah
bugün bi test alsan mi ki offf ama gecsin bat sonra yap r
anamm. ne guzel heyecan yaptin sen oyle. testleri de bilerek ekledim ki sonu pozitif yada negatif de olsa arayanlara ornek olr dedim )
belki bi test alir gelirim gun icin de...

canım ben 2 kez test yaptım 2 gün arayla saniyeler içinde net tek çizgi.. ikinci çizgi olacak yer bembeyazdı ( yani bence hamilesin :)

insallah kuzummm....

ben cevabımı buldum bat ı geciken ve hamile olmayan arkadaşlar progesteron kullandıysanız ondanmış.. neyse kafamın karışıklıgı gitti ben bebek olursa tutunsun diye kullanmıştım bi 15 gün kadar..ondan gecikti sanırım

tamam testi al yap ve iyi kötü ilk buraya yaz catlicam yoksa

canım ben hiç bişey kullanmadım progesteron testi yaptırdım değerim gayet iyi çıktı ...

canım walla benim yumurtlama takibi yapıldı ya bu ay sol yumurtalığımda bir tane büyüyen yumurta var. bu çatlayacak olan sağ yumurta da 4 tane yumurta var ama daha büyümemişler gelen ay ordan bekleyebiliriz demişti.. sanırım bir kez yumurtlama oluyor çünkü bana yumurtlama gününden tam 12- 14 gün sonra adet olmalısın mutlaka demişti doktorum...

canımmmm 20. gün ve 21. gün bariz çizgi yaaa... benimki bu kadar belirgin değildi valla...

canımmmm 20. gün ve 21. gün bariz çizgi yaaa... benimki bu kadar belirgin değildi valla...

saol cnm. sizlere de sorayim dedim. yani t bolgesi deformasyona mi ugradi da oyle goruyrm dedim. ama sizler de ona ikinci cizgi deyince rahatladim. benim ya bugun yada yarin regl olmam lazim. evde de test yok senin hesap. belki cikar alirim ama bilemiyrm. beklemek de mantikli geliyr.

kızlar sanırım beklemek kAderimde var... eczaneler kapalı nöbetçi de çok uzakta bende nöbette olduğum için gidemedim :)) sanırım pazartesine kaldı durum :))))

canım sen bilirsin bekle istersen ama hele son yaptığında bariz ikinci çizgi nette silik çıkan testleri görselde aratırsan eğer orda da örnekler bulabilirsin canım... bence senden güzel haber gelecek bize ben öyle hissediyorum... gözlerimde gördü hem görüyorummmmm hem hissediyorum :))) hayırlısı bitanem ya...

ama nasıl olur ki öyle benim bugün 15. günüm.. hala bişey yok.. stres falan da kalmadı aslında bidaha ki ay için eşimle beraber çalışıcaz birlikte doktora gidicez falan o şimdiye kadar akışına bıraktıgımı hiç ugraşmadıgımı sanıyordu.. neyse uzatmayım yani stresimde yok sadece progesterona bagladım gecikmeyi..

Canimm sana katılıyorum bu kiz kesin hamile ve bence sendede vsr bsyler hadi hayirlisi güzel haberler verin öpüldünz

Allah razi olsun canim sen hic birseye erken davranma gec dollenneme ola bilir birdaha test yap insallah hamilesindir
Geçmişti canim bhcg 72, 5 :) dua edin insaallah :)
ay neeeeeeeeeeeeeeee guzel hamilesin masallah
slm kızlar benıde yazın bu ay ovulasyon testı kullandım bat 24 agustos 21 aydır 2. bebek için uğrasıyorum
hosgeldiniz

ola bilir canim oyle seyler cok oluyor sen progesteran kullanmissin oda geciktirir demissin ama insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…