Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

canım belki erken o yüzden böyle oluyor adetiniz gecikince yapın diye hepsinin üstünde yazıyor... bence sen hamilesin boşuna sıkıntı yapıyorsun kendine

ben normalde "ates olcme yontemi" topigindeyim cnm. kasim ayindan beri ates olcuyrm. o yuzden hep biliyrm ne zaman yumurtladim; gebe miyim degil miyim diye...
normalde bugun atesimin dusmesi ve yarinda adet olmam lazimdi. bi rutin bende. ama bugun atesim yukselince umitlendim ve testte cikmayinca da uzuldum. ama dedifin gibi erken de olabilir. bekleyip gorecegim artik.

peki sana bir soru hep içimden ateş çıkar gibi oluyordu yumurtlama dönemimde ve sonrasında bu ay.. 36.6 civarı sence düşük bir sıcaklık mı bu hala aynı 36.6- max.36.8di...

Kizlaaaar BAT 3 gün geçti az önce test yaptım veeee POZİTİF :)) Allah isteyen herkese versin dualarim sizinle.
canım canım canım çoook sevindim hayırlı olsun sagsalim dogsun inşallah
kizlar. sabah ekledigim testler labquick. ben de eczaneden "al bi gebelik testi" aldim o marka vardi. neyse pozitif cikmadi. uzuldum. gezmeye gittik.yine saatler gecti ve yine t belirmis. ben bu isi anlamdim. bu arada bat yarin.
guzelim bekle bi batin geçerse yine yaparsın ben hala umutluyum

peki sana bir soru hep içimden ateş çıkar gibi oluyordu yumurtlama dönemimde ve sonrasında bu ay.. 36.6 civarı sence düşük bir sıcaklık mı bu hala aynı 36.6- max.36.8di...

kızlar ben geldimmmmmmmmm ama gdiyorum eylul topigne inş szn bebeşlrnz olr bu ay

cnm atesini degerlendirmek icin su sekilde olcmen lazim. yani gun oconde yaptigin olcumlerin onemi yok.
1) sabah 6-8 arasinda sabit bir saatte
2) en az 3 saat kesintisiz uyuduktan sonra
3) yataktan kalkmadan uyanir uyanmaz dil alyindan yada vajinadan dijital termometre ile olcmeliisn. bizz hep dil altindan olcuyrz.
bu olctugumuz bazal vucut isisi. yani gece ustum acildi filan gibi olaylardan etkilenmez.
herkesin de vucut isisi baskadir. o nedenle "atesim hep su cikiyr. ne kadar olursa gebeyim" gibi sorulara yanit veremiyrz cunku bir genelleme yok.

ornek: benim bu ay adet donemi atesim yaklasik 36.3.
yumurtlama atesim 36.0.
hemen ardindan yukselmeye basladi. normalde bugun 36.5 yada altinda olmaliydiki yarin adet gelsin. ama 36.8 e cikti. yani benim vucudum icin 36.8 yuksek bir ates.

uzun yazdim ama bilgi olsun diye. eger olcumlerini nasil yaptigini yazarsan yardim edebilirim.

canım benim ki öyle profesyonel bir ölçüm değil mesela sabah uyandım ter içinde yüzümü yıkamadan hemen kalktım ölçtüm böyle sıkıntı ile yapılmış ölçümler yani... ne bilim amannnnnn.... daha hala gelen giden yok... akıntım var renksiz.. adet oldum sanıp gidiyorum ama bir şey yok...

canım canım canım çoook sevindim hayırlı olsun sagsalim dogsun inşallah

guzelim bekle bi batin geçerse yine yaparsın ben hala umutluyum

bakalim cnmm yarin olmazsam zaten pazartesi tekrarlarim testi.
diger toppigimle bu topik hatta kocam bile cok umitli beden ama ben bir turlu konduramiyrm.

Son 1 saat kızlar sonucu öğrenmek için..çok dua ettim inşallah hayırlısı ile Rabbim hepimizi sevindirir

diger toppigimle bu topik hatta kocam bile cok umitli beden ama ben bir turlu konduramiyrm.

seni o kadar iyi anlıyorum ki... üzülmek istemiyoruz artık negatifte ondan böyle ama içimiz içimizi yiyor benim eşimde çok heyecanlı sürekli arayıp soruyor bişey var mı bişey var mı diye... ama bende üzülmek istemediğim için hiç kendimi ümitlendirmiyorum... ama sana bütün samimiyetimle söylüyorum ben hiç senin gibi silik çizgi görmedim geçen gün gördüğümde çok belirsizdi senin ilk yaptığın gibi belli belirsiz ama senin yolladığın foto da son ikisinde bariz çizgi var tatlım...

anladim cnm. insallah gelmez kirmizilar. ben de hep gidiyrm kontrole ama yok. bu sekilde olctugun icin yorum olmaz tabi.

bir de ben bu yontemi kullandigim icin 4 gun erken n yumurtlayacagimi tahmin ettim ve bu sayede o gunu bos gecmedim. hem de adetim biter bitmez tahmin ettim. dedim 3 gun erken yumurtlarim. ona gore calistim. ilk kez ovulasyon testi de yaptim. ikisi de ayni gunu gosterdi. 4 gun once yumurtladim ) o gunu yakalayamayanlara tavsiye ederim. yontemin tek dez avantaji ancak yumurtlama gununuz 3 gun gecince kesin biliyrsunuz. ama surekli yapinca bizim gibi onceden tabmin edebiliyorsunuz.

hersryin hayırlısı canım benim allah
gonlune gore versin
Son 1 saat kızlar sonucu öğrenmek için..çok dua ettim inşallah hayırlısı ile Rabbim hepimizi sevindirir
canım inşallah bebis tutunmustur gobüşüne

merak edenler icin
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html

burdan bakabikirsiniz. bu sayfadaki tabloda benim adimin karsisindaki linke de tiklarsaniz ates olcumunu goreblirsiiz.

evet canım doktor önceki gebelikte bunun faydal bişey oldugunu folik asit gibi alınması gerektigini söylemişti

anladım canım ya benim doktorum progesteron ölçümü yaptırdı düşük çıkarsa vereceğiz dedi... ben kullanmadım hiç bişey... folik asitte kullanmadım ilk mayıs ayında bir ay içtim bir daha da içmedim... kabızlık yaptı folik asit bende doktorda koyu renk yeşillikler ye destekler hapa gerek yok içme yan etki yaptıysa dedi ama bana yaaa(( içsemiydim ki bende ((

cnm. progesteronu sadece dusuk riski olunca veriyrlar. onun icin de hamile olman ve ya leke yada kanaman olmasi lazim. ilk gebeligimde ikinci ayda kullandim ama fayda etmedi. yine de dustu. aslinda o ilac bebk dusecekse fayda filan etmiyr. sadece biraz inasanin icini rahatlatiyr. cunku ben elimden geleni yaptim gerisi Allaha kaldi diyebiliyrsun.

folik asite de acilen baslamalisin. ilk uc ay cok onemli. cunku bebegin zeka ve sinir sistemj gelisimi icin sende folik asit eksikligi olmamali. onun icin lazim. ben hala iciyrm. neredeyse 1 yil olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…