Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Mrb kizlar baya kaynatmissiniz:)))buradan test yapip tek cizgi gore arkadaslarima sesleniyorum hemen umitsizlige kapilmayin lutfen battan bir haafta sonra cikan da var yola devam

herkese selam kizlar oku oku bitiremedim yine sayfalari
test yapan arkadaslarimiz uzulmeyin belki test bozukdur dimi halen kirmizi gelmemisse demekki az da olsa umud var kismet

VOLIM evet canim dun oldu mik mik
bir ses yaptim kocis uyandi eeee onnan sonrasi malum
burdan cikdim banyo yapmaya gitdim orda biraz sesli sarki soyle ye soyleye banyomu yaptim aaa
bi baktim kocis uyanmis
hemde banyoda kayahanin sarkisini okuyordum

atin beni denizlere
yalan dunya size kalsin
ayrilmam sevgilimden
bir daha sevemem bennnnnnn diye

sonra iste suslu puslu uyuyunca kocisden geldi teklif

neyse bunu anlatdimki yumurta gunleri kus olan arkadaslar pes etmesinler
YUseren canim benim de bata da cooooooooooooooooooooook var ama kismet iste bekliyoruz

ben ozel birseyler yapmasamda bekliyorum bakalim neler olucak

bugun de bir ruya gordum bizim bir eski komsu kizini bize getiriyo bende onu uyutuyorum 3-4 yaslarinda bir kiz anlamadim anlami ne ama cok korkdum cunki kiminse cocugunu gordum hic bir zaman kendi cocugumun oldugunu gormedim ruyamda buda beni korkutdu acaba benim cocugum Allah korusun yazildiysa pozulsun oluyucakmi diye bugun cok mutsuz oldum o ruyadan sonra

ben geldiimmm yine kızlaar nasılsınız bakalım testler bir bir yapılmaya başlandı artık heyecan dorukta , negatif çıkanlar üzülmesin ya adet geçmeden kesin bir sonuca varmayalım benim yarınnn adet günümm :18: karnımda ağırlık var sanki ve göğüslerimde acıyor dokununca yarın olurum gibime geliyor inşallah olmam. bu testte çıkan hayalet çizgi hatalı bir sonuç bence çünkü yarım saat sonra çıktı ümidim yok yani

off kızlar ya bugün o kahverengi lekeler hiç gelmemiş yarın bat günüm test yapsam mı bugün ama sabah yapılsa daha iyi sonuç verir dimi kafam çok karışık yaa her adet öncesi bir gün kala kahverengi akıntım olur ertesi günde kırmızıya dönerdi. bu sefer 4 gün önce geldi bugün hiç gelmemiş yarın kırmızıları görmek istemiyorum test alim bari bugün yarın sbh olmazsam yapayım

idrar testlerinede artık güvenemiyor insan yaa adet 1 hafta geçince bile negatif gören var.o yüzden hiç ümitsizliğe kapılmayın. en doğrusu kan heralde.

ben de pozitif olmaya çalışıyorm canım. desteğin için sağol. inşallah tıkalıysa da açılır

insallah hamilesinizdir burdaki herkesden hamile haberi gelir insallah

idrar testlerinede artık güvenemiyor insan yaa adet 1 hafta geçince bile negatif gören var.o yüzden hiç ümitsizliğe kapılmayın. en doğrusu kan heralde.

evet güvenilmiyor işte bazılarında pozitif çıksada adet oluyorlar bilmiyorum yaa sabah yine yapıcam test tam adet günü ya belki çıkar hala umutluyum. sende test yapacaksan sabah yap daha iyi olur lh hormonu varsa idrarda daha yoğun oluyormuş sabahları sıvı tüketmiyorsunya ondan galiba inşallah hepimiz hamişizdir allahım yardım etsin tüm isteyenlere

insallah hamilesinizdir burdaki herkesden hamile haberi gelir insallah

ayy inşallah canımmm çok sağol sadece kendim için değil burada bütün bebek arzusuyla yanıp tutuşan arkadaşlarım içinde heyecanlanıyor ve dualar ediyorum rabbim duysun inşallah sesimizi amin.

evde ovü testi var onu mu yapayım okumuştum hamilelik varsa Eki Görüntüle 768719 çift çizgi oluyormuş bi deneyim bakalım

Amin canım..ya bu polip ne ola ki? burda ne çok şey öğrendim uzmanlaştım artık diyodum ama hala bilmediğim şeyler var...:) aydınlatırsan sevinirim arkadaşım.

canım walla bende bilmiyordum... kontrol için iki ay önce gittim doktora rahim içinde bir kitle gözüküyor dedi. o kadar çok korktum ki... alınması gerekiyor hemen alalım falan tmm desek orda kesecek adam beni... neyse bir doktora daha gözükelim dedik o doktorumda aynı şeyi gördü polip et beni gibi bişeydir dedi... histeroskopi diye bir yöntemi var ama dedi yumurtalıkların güzel çalışıyor poliple hamile kalanlarda var bir ay deneyelim yumurta takibi yapalım ardından gebelik olmazsa ilk önce film çekilip yerini belirleriz sonraki ay da gebeliğe engel bir yerde ise hemen alırız dedi... bünyenin kendi ürettiği bir şeymiş bu polip... rahmin içinde, ağzında falan olurmuş..

bende salak gibi sürekli gidip teste bakıyorum yaa hani hiçbirşey çıkmasa oturup adeti bekleyecemde ama o silik çizgi basbaya duruyor orda kafamı karıştırıyor

evde ovü testi var onu mu yapayım okumuştum hamilelik varsa Eki Görüntüle 768719 çift çizgi oluyormuş bi deneyim bakalım

bende ikinci hamileliğimde ovü testiyle anlamıştım silik çıkmıştı sonra hemen gidip gebelik testi almıştım ondada çıkmıştı canım varsa bitane yap bence ama adetten önce kesin emin olma üzülme yani çıkmazsa olurmu

yaptım canım silik çıktı yumurtlamayı takip ederken yumurtlama günümde olduğundan biraz açık anlayamadımki ümidim yok zaten kahve lekelerden sonra hayırlısı artık canım ya bugün bir test alırım yarın sabah olmazsam yaparım

canım adet gününe yakın olan ve devamı gelmeyen kanamalar yerleşme kanaması da oluyor biliyorsun...

Ya bu kadin olmak ne kadar zor hem bi okadar da guzel.bizlerw balin yatoyoruz bebek kalkiyoruz bebek.erkekler sonucuyla ilgileniyorlar ve birdw yapilmasi gereken tek bir gorevleri var o da zevklizaten islerine geliyor. Ama biz olana kadar bir dert olduktan sonra bir dert agrisi sancisi dogumu bakimi (tabiki feda olsun sonuna kadr o ayri) ama yasadigimiz psikolojik gerilim hepsinden zor.allah yardimcimiz olsin yasayinca dinyanin en guzel duygusu uasabeklemek olmasa

lekelenme yerleşme sırasında olabiliyor canım ümitlendirmek istemem ama bence hamile olabilirsin eğer tekrar yumurtlamadıysan hamilelikte ovülasyon testleri sürekli pozitifi gösterir hadi inşallah ilk bebiş haber senden gelir eğer gebelik testinde de çıkarsa lekeler için hemen doktora git danış tehlikeli olabilir canım ayyy çok heyecanlandım

Cnm kahverengi lekelenme benim tek ve gercek olan gebelik bwlirtimdi sikma canini devami oksa umutlan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…