serçeeee çalıştınmı kızz kandırdın mı mik mike
aynı ben dicem hepimiz aynıyız..bazen 1 gün int nede başka bişeyde belirti bakmıyorum gebelik bilgileri incelemiyorum ama nerde akşamı ellerim klavyede bebek için ne yapılır diye yazıveriyor
çoookk dinliyosun canım kendinii..göğüs ucu acıması hiç yaşamadım ki inş bebiştir ama böyle yaparsan bebiş te strese girer olmaz
aynen tatlım aynen hep kandırıyorlar bizi hepppp
bence boş bulduğun anlarda yakala kocanı inş boş geçmez bu ayın belkide kaçak kaçak olunca tutar
benimde eğer adet olursam bu ay inş olmam rahim filmim çekilecek ama çooooooookk korkuyorum inş gerek kalmaz:18::18: aslında yumurtalar güzel dedi bir tek rahim tersmiş onada engel değil dedi eşim de sperm tahlili yaptırdı bugün sonuçları alcaz bakalım inş hepimiz bebişlerimize hemen kavuşuruz
ihtimal olanlar var bakalım haberler ne alemde kızlardan bekliyoruz müjdeyiiii
herkese selam kizlar oku oku bitiremedim yine sayfalariKızlar üzülmek stres yapmak yokbiliyorum çok zor ama yapınca daha mutsuz oluyoruz gün geçmeden test yapayalım pozitif düşünelim güzel haberler gelir inşallah yakında. benim bata dahaaaaa çookkkk var sizin haberle sevinelim motive olalım inşallah
Mrb kizlar baya kaynatmissiniz:)))buradan test yapip tek cizgi gore arkadaslarima sesleniyorum hemen umitsizlige kapilmayin lutfen battan bir haafta sonra cikan da var yola devam
ben geldiimmm yine kızlaar nasılsınız bakalımtestler bir bir yapılmaya başlandı artık heyecan dorukta , negatif çıkanlar üzülmesin ya adet geçmeden kesin bir sonuca varmayalım benim yarınnn adet günümm :18: karnımda ağırlık var sanki ve göğüslerimde acıyor dokununca yarın olurum gibime geliyor inşallah olmam. bu testte çıkan hayalet çizgi hatalı bir sonuç bence çünkü yarım saat sonra çıktı ümidim yok yani
iyi düşün iyi olsun :) korkma pozitif olmakta yarar varbu arada sanırım rahim filmi çekilirken alttan sıvı verdikleri için kapalı olan tüplerde açılabiliyormuş zaten anestezili yapmalarının olayı bu sanırım tüpler kapalıysa ve sıvı açmaya çalışınca çok acı verir diye yapıyorlardır herhalde...
ben geldiimmm yine kızlaar nasılsınız bakalımtestler bir bir yapılmaya başlandı artık heyecan dorukta , negatif çıkanlar üzülmesin ya adet geçmeden kesin bir sonuca varmayalım benim yarınnn adet günümm :18: karnımda ağırlık var sanki ve göğüslerimde acıyor dokununca yarın olurum gibime geliyor inşallah olmam. bu testte çıkan hayalet çizgi hatalı bir sonuç bence çünkü yarım saat sonra çıktı ümidim yok yani
insallah hamilesinizdir burdaki herkesden hamile haberi gelir insallahoff kızlar ya bugün o kahverengi lekeler hiç gelmemiş yarın bat günüm test yapsam mı bugün ama sabah yapılsa daha iyi sonuç verir dimi kafam çok karışık yaa her adet öncesi bir gün kala kahverengi akıntım olur ertesi günde kırmızıya dönerdi. bu sefer 4 gün önce geldi bugün hiç gelmemiş yarın kırmızıları görmek istemiyorum test alim bari bugün yarın sbh olmazsam yapayım
idrar testlerinede artık güvenemiyor insan yaa adet 1 hafta geçince bile negatif gören var.o yüzden hiç ümitsizliğe kapılmayın. en doğrusu kan heralde.
canım benimde bu ay olmazsa gelen ay film çektiricem... bende de polip var... Allah yardımcımız olsun...
insallah hamilesinizdir burdaki herkesden hamile haberi gelir insallah
evet güvenilmiyor işte bazılarında pozitif çıksada adet oluyorlar bilmiyorum yaa sabah yine yapıcam test tam adet günü ya belki çıkar hala umutluyum. sende test yapacaksan sabah yap daha iyi olur lh hormonu varsa idrarda daha yoğun oluyormuş sabahları sıvı tüketmiyorsunya ondan galiba inşallah hepimiz hamişizdir allahım yardım etsin tüm isteyenlere
Amin canım..ya bu polip ne ola ki? burda ne çok şey öğrendim uzmanlaştım artık diyodum ama hala bilmediğim şeyler var...:) aydınlatırsan sevinirim arkadaşım.
evde ovü testi var onu mu yapayım okumuştum hamilelik varsa Eki Görüntüle 768719 çift çizgi oluyormuş bi deneyim bakalım
bende ikinci hamileliğimde ovü testiyle anlamıştım silik çıkmıştı sonra hemen gidip gebelik testi almıştım ondada çıkmıştı canım varsa bitane yap bence ama adetten önce kesin emin olma üzülme yani çıkmazsa olurmu
yaptım canım silik çıktı yumurtlamayı takip ederken yumurtlama günümde olduğundan biraz açık anlayamadımki ümidim yok zaten kahve lekelerden sonra hayırlısı artık canım ya bugün bir test alırım yarın sabah olmazsam yaparım
yaptım canım silik çıktı yumurtlamayı takip ederken yumurtlama günümde olduğundan biraz açık anlayamadımki ümidim yok zaten kahve lekelerden sonra hayırlısı artık canım ya bugün bir test alırım yarın sabah olmazsam yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?