Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
Bütün olanlar ikinci mesajda tatlımmm onlarında söyleyim dedim :). Söylemesem olmas :). İşte özel kıyafetler felan zorunlu oldu :
ama zorunlu olsada sonucu coooooooooooooooooooooooook guzel olmusEvet yataklarda bekledim nerdeyse üstüne bile atıldım adamın
ben hamile diyilim ama mesajin yalnis gelmis gulummmmmmmmmm yinede cooooooooooooooook sagol belkim o gunlere az kalmisdirhayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin
sercem1 canım dün adet olmam gerekiyordu olmadım
Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
tünaydın kızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet olmadım kahverengi akıntıda bitti hiç adet olcakmışım gibi de hissetmiorum bugün olmazsam iyice şüphelencem çünkü benm 28 günde bir olur hiç şaşmaz hayırlısı allahım inşallah güzel haberleri beraber paylaşırız sizlerdn haber var mı kızlar geçmişi okumadım daha şimdi bakıcam
o zaman test yapma zamanin geldi canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsercem1 canım dün adet olmam gerekiyordu olmadım
ama zorunlu olsada sonucu coooooooooooooooooooooooook guzel olmusbizde kocam baya bir isteklidir yani hic durmaz ara vermez bende ondan sikayetciyim cunki bebek icin 1 gun arayla olmak en iyi si demisler bizde hergun hergun bazen oluyo bikiyorum ama bazen bebek icin hayir da diyemiyorum ama iste
ben hamile diyilim ama mesajin yalnis gelmis gulummmmmmmmmm yinede cooooooooooooooook sagol belkim o gunlere az kalmisdir
çok çok tebrik ederimmkendim hamileymişim gibi sevindim,Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
darısı bize olsun inş.
canım bence sende hamişsin,2.çizginin silikte olsa çıkması bence yeterli ama yinede en iyi kanda çıkar,bence bi an önce yaptır bizide haberdar et
sercem1 .!.:ama zorunlu olsada sonucu coooooooooooooooooooooooook guzel olmusbizde kocam baya bir isteklidir yani hic durmaz ara vermez bende ondan sikayetciyim cunki bebek icin 1 gun arayla olmak en iyi si demisler bizde hergun hergun bazen oluyo bikiyorum ama bazen bebek icin hayir da diyemiyorum ama iste
ben hamile diyilim ama mesajin yalnis gelmis gulummmmmmmmmm yinede cooooooooooooooook sagol belkim o gunlere az kalmisdir
yihhhuuuuuuuu hamislerimiz vaaarrrrrKızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
Tatlım bence biraz bekle benim 2 ay geçmişti
yaa ovi testleri kullanoyomusunuz tek ben mi varım acaba bu garip testle uğraşıp duran:44:
kelebek1602 .!.:Bende varım! Geçen ayda ovulasyon testiyle çalışma yaptım2 gündür pozitif yumurtlamam ama deneme yapamadık Hayırlısı inşallah
aaaaaaaaaaa 2 ay bekledinmi test yapmak icin ve 2 ay sonra yani simdimi oyrendin canim helal olsun sabrina hayran kaldim
sagol gulummmmmmmmmmmmmTatlım seninde olur inş.göbeğime adını yazılım :))))
canim ben kullanmisdim gecen ay ne olmus bir sorununmu var testlerle? kopyu cizgini gorduyun anda iliski lazim gordun olmuyo esin uyumus benim gibi git ses yap uyansin ve mik mik baslasinnnnnnnyaa ovi testleri kullanoyomusunuz tek ben mi varım acaba bu garip testle uğraşıp duran:44:
sagol gulummmmmmmmmmmmmma gobuse adni yazmak dogru birsey eyer rica etsem benim icin bizim icin birsey yaparmisin ben bunu duymusdum ama gulmeyin lutfen soyleyince
canim ben kullanmisdim gecen ay ne olmus bir sorununmu var testlerle? kopyu cizgini gorduyun anda iliski lazim gordun olmuyo esin uyumus benim gibi git ses yap uyansin ve mik mik baslasinnnnnnn
silik ciktisa vardir hamilelik insallahhhhh
hos geldiniz kizlar
biblokedicik-testi yapinca mutlaka haber ver bence hamilesin canim simdiden tebrikler
asyak- canim sanada bol bol sanslar insallah gelir bebeklerimiz bu ay
sercem1 .!.:sagol gulummmmmmmmmmmmmma gobuse adni yazmak dogru birsey eyer rica etsem benim icin bizim icin birsey yaparmisin ben bunu duymusdum ama gulmeyin lutfen soyleyince
ayy merak ettin ne olduğunu
canim ben kullanmisdim gecen ay ne olmus bir sorununmu var testlerle? kopyu cizgini gorduyun anda iliski lazim gordun olmuyo esin uyumus benim gibi git ses yap uyansin ve mik mik baslasinnnnnnn
şekerim ya ben hala çift çizgi göremedim on gündür falan yapıyorum ilk kez kullanıyorum kaçıncı gününde gördün çizgileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?