Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Bütün olanlar ikinci mesajda tatlımmm onlarında söyleyim dedim :). Söylemesem olmas :). İşte özel kıyafetler felan zorunlu oldu :

Evet yataklarda bekledim nerdeyse üstüne bile atıldım adamın
ama zorunlu olsada sonucu coooooooooooooooooooooooook guzel olmus bizde kocam baya bir isteklidir yani hic durmaz ara vermez bende ondan sikayetciyim cunki bebek icin 1 gun arayla olmak en iyi si demisler bizde hergun hergun bazen oluyo bikiyorum ama bazen bebek icin hayir da diyemiyorum ama iste
hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin
ben hamile diyilim ama mesajin yalnis gelmis gulummmmmmmmmm yinede cooooooooooooooook sagol belkim o gunlere az kalmisdir

Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).

çok çok tebrik ederimmkendim hamileymişim gibi sevindim,Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

darısı bize olsun inş.

canım bence sende hamişsin,2.çizginin silikte olsa çıkması bence yeterli ama yinede en iyi kanda çıkar,bence bi an önce yaptır bizide haberdar et

Tatlım seninde olur inş. göbeğime adını yazılım :))))

tabikide haber vericem canım ama biraz daha bekleyim bugün adet günüm en azından biraz bekleyelim istiyor eşim

yaa ovi testleri kullanoyomusunuz tek ben mi varım acaba bu garip testle uğraşıp duran:44:

Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
yihhhuuuuuuuu hamislerimiz vaaarrrrr
canlarim cok sevindim allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah

kelebek1602 .!.:
Bende varım! Geçen ayda ovulasyon testiyle çalışma yaptım 2 gündür pozitif yumurtlamam ama deneme yapamadık Hayırlısı inşallah

şekerim ya ben hala çift çizgi göremedim on gündür falan yapıyorum ilk kez kullanıyorum kaçıncı gününde gördün çizgileri

Tatlım seninde olur inş. göbeğime adını yazılım :))))
sagol gulummmmmmmmmmmmm ma gobuse adni yazmak dogru birsey eyer rica etsem benim icin bizim icin birsey yaparmisin ben bunu duymusdum ama gulmeyin lutfen soyleyince
yaa ovi testleri kullanoyomusunuz tek ben mi varım acaba bu garip testle uğraşıp duran:44:
canim ben kullanmisdim gecen ay ne olmus bir sorununmu var testlerle? kopyu cizgini gorduyun anda iliski lazim gordun olmuyo esin uyumus benim gibi git ses yap uyansin ve mik mik baslasinnnnnnn

Yazarım canım söyle :)

silik ciktisa vardir hamilelik insallahhhhh

hos geldiniz kizlar
biblokedicik-testi yapinca mutlaka haber ver bence hamilesin canim simdiden tebrikler

asyak- canim sanada bol bol sanslar insallah gelir bebeklerimiz bu ay

inşallah canım bekliyorum işte bikaçgün geçse diye

kızçeler benim kırmızılar geldi maalesef

bu ayda olmadı,bi kez daha anladımki belirtilere çok takmamak lazım,göğüs ucu hassasiyeti,bel ağrısı,bacak kasık ağrısı hatta ara ara baş dönmesi hepsi oldu ama sanırım psikolojikti,neyse nasip değilmiş,Rabbim en doğru zamanı hepimizden daha iyi bilir

ayrıca ağustos umudu hala bitmedi,yeni bat 27 ağustosgüldencim rica etsem benimkini 27 ağustos yaparmısın

yook da daha çift çizgiyi göremedim ilkkez kullanıyorum hangi saatlerde yapsam bilemedim hala

şekerim ya ben hala çift çizgi göremedim on gündür falan yapıyorum ilk kez kullanıyorum kaçıncı gününde gördün çizgileri

Tatlım geçen ayın 12sinde regli oldum. 30unda 2. çizgi koyulaştı. Dün kopkoyu oldu. Kesin yumurtladım zaten gelen akıntılarda haberciydi bana. Hoş çalışma olmayınca yumurta napsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…