Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Tatlım geçen ayın 12sinde regli oldum. 30unda 2. çizgi koyulaştı. Dün kopkoyu oldu. Kesin yumurtladım zaten gelen akıntılarda haberciydi bana. Hoş çalışma olmayınca yumurta napsın

aa olurmu gülüm zaman action zamanı ne yap et kaçırma bu günleri gerçi bunu diyen ben kaaç gündür sudan sebeple tartışıp küsen, bayan çenesini hiçç tutamayan

uzulme canim yine bizdensin agustos daha bitmedi umud var bu ay hamile haberin gelicek mutlaka
Yazarım canım söyle :)
bak simdi lutfen gulme iyice dusun yaparsanda coooooooooooooooook tesekkurler yapmasanda coooooooooooooook tesekkurler
eline kisi sayi kadar pirinc al benim ismim sercem1\Aypara de ve ilk bir pirinci yut ve dua et yutarken deki Rabbim benim ardimdan Aypara kulunda hamile kalsin evlad sahibi olsun sonra kim isterse ama lutfen benim icin yap 7 kisi icin olursa daha cabuk kabul edilir diyorlar yani 7 pirinc yutmalisin(ben azeriyim pirinc hani varya pplov yapiyorlar aw demliyorlar kucuk beyaz olan omu bilmiyorum bizde duyu deniliyor )

yook da daha çift çizgiyi göremedim ilkkez kullanıyorum hangi saatlerde yapsam bilemedim hala
canim sen hergun ayni saatde yap ve 2 saat su icmemelisin onceden o testi yaparken umarim yakalarsin cift cizgiyi

aa olurmu gülüm zaman action zamanı ne yap et kaçırma bu günleri gerçi bunu diyen ben kaaç gündür sudan sebeple tartışıp küsen, bayan çenesini hiçç tutamayan

Şekerim oruç bizi fena vurdu Şuan yapacak bişey yok gecede işe gidecek sevgili kocam yine yok. Yok oğlu yok yani

Bu arada o tutulamayan çeneden bende de var

Kızlar,
Az önce ovulasyon testimde 2 koyu çizgi vardı. Bugün ve yarın çalışma yapmak lazım ama eşim hasta 39.5 derece ateşle evde yatıyor... Çok mutsuzum şuanda

Napmalıyım ben yaa?

Tamam aldım 7 tane pirinç yutuyorum :)))

biblokedicik- canim yaparmisin ?zorlanirsan yapma istersen yapmasanda sagol gulummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar,
Az önce ovulasyon testimde 2 koyu çizgi vardı. Bugün ve yarın çalışma yapmak lazım ama eşim hasta 39.5 derece ateşle evde yatıyor... Çok mutsuzum şuanda

Napmalıyım ben yaa?

Önce sağlık canım. En son deneme yakın zamandaysa içinde canlı sperm olabilir nasipse döllenme onla olur zaten

hadi inşallah kuzucuğun gelmiştir canım silik çıkmış testin büyük ihtimalle hamilesin çok sevindim yaa allah devamınıda getirsin inşallah

evet ilk kez gecikme oldu normalde her ay 3 gün önce olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…