olsun yinede sukurler olsun belli olmus tebriklerEşimin sayesinde birazda eve kitlesi beniiii :) ilk ayda
Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
Tatlım geçen ayın 12sinde regli oldum. 30unda 2. çizgi koyulaştı. Dün kopkoyu oldu. Kesin yumurtladım zaten gelen akıntılarda haberciydi bana. Hoş çalışma olmayınca yumurta napsın
olsun yinede sukurler olsun belli olmus tebrikler
teklifimi yapa bilirmiyim?
uzulme canim yine bizdensin agustos daha bitmedi umud var bu ay hamile haberin gelicek mutlakakızçeler benim kırmızılar geldi maalesef
bu ayda olmadı,bi kez daha anladımki belirtilere çok takmamak lazım,göğüs ucu hassasiyeti,bel ağrısı,bacak kasık ağrısı hatta ara ara baş dönmesi hepsi oldu ama sanırım psikolojikti,neyse nasip değilmiş,Rabbim en doğru zamanı hepimizden daha iyi bilir
ayrıca ağustos umudu hala bitmedi,yeni bat 27 ağustosgüldencim rica etsem benimkini 27 ağustos yaparmısın
bak simdi lutfen gulme iyice dusun yaparsanda coooooooooooooooook tesekkurler yapmasanda coooooooooooooook tesekkurlerYazarım canım söyle :)
canim sen hergun ayni saatde yap ve 2 saat su icmemelisin onceden o testi yaparken umarim yakalarsin cift cizgiyiyook da daha çift çizgiyi göremedim ilkkez kullanıyorum hangi saatlerde yapsam bilemedim hala
aa olurmu gülüm zaman action zamanıne yap et kaçırma bu günleri gerçi bunu diyen ben kaaç gündür sudan sebeple tartışıp küsen, bayan çenesini hiçç tutamayan
uzulme canim yine bizdensin agustos daha bitmedi umud var bu ay hamile haberin gelicek mutlaka
bak simdi lutfen gulme iyice dusun yaparsanda coooooooooooooooook tesekkurler yapmasanda coooooooooooooook tesekkurler
eline kisi sayi kadar pirinc al benim ismim sercem1\Aypara de ve ilk bir pirinci yut ve dua et yutarken deki Rabbim benim ardimdan Aypara kulunda hamile kalsin evlad sahibi olsun sonra kim isterse ama lutfen benim icin yap 7 kisi icin olursa daha cabuk kabul edilir diyorlar yani 7 pirinc yutmalisin(ben azeriyim pirinc hani varya pplov yapiyorlar aw demliyorlar kucuk beyaz olan omu bilmiyorum bizde duyu deniliyor )
canim sen hergun ayni saatde yap ve 2 saat su icmemelisin onceden o testi yaparken umarim yakalarsin cift cizgiyi
Kızlar,
Az önce ovulasyon testimde 2 koyu çizgi vardı. Bugün ve yarın çalışma yapmak lazım ama eşim hasta39.5 derece ateşle evde yatıyor... Çok mutsuzum şuanda
Napmalıyım ben yaa?
tünaydın kızlar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet olmadım kahverengi akıntıda bitti hiç adet olcakmışım gibi de hissetmiorum bugün olmazsam iyice şüphelencem çünkü benm 28 günde bir olur hiç şaşmaz hayırlısı allahım inşallah güzel haberleri beraber paylaşırız sizlerdn haber var mı kızlar geçmişi okumadım daha şimdi bakıcam
biblokedicik- canim yaparmisin ?zorlanirsan yapma istersen yapmasanda sagol gulummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok çok tebrik ederimmkendim hamileymişim gibi sevindim,Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
darısı bize olsun inş.
canım bence sende hamişsin,2.çizginin silikte olsa çıkması bence yeterli ama yinede en iyi kanda çıkar,bence bi an önce yaptır bizide haberdar et
kiz hepsini birden yutmaTamam aldım 7 tane pirinç yutuyorum :)))
kiz hepsini birden yutma
kiz hepsini birden yutma
Önce sağlık canım. En son deneme yakın zamandaysa içinde canlı sperm olabilir nasipse döllenme onla olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?