Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

kiz hepsinimi yutdun bir pirince bir ad soyleyip yutmalisin sen hepsini benim icinmi yutdun ? yinede sagol yutarken ismimi soyledinmi cooooooooooooooook sagol gulummmmmmmmmmmmmmmmm
Allah duysun sesimizi sanada guzel saglikli hamilelik diliyorum

hadi inşallah kuzucuğun gelmiştir canım silik çıkmış testin büyük ihtimalle hamilesin çok sevindim yaa allah devamınıda getirsin inşallah

ayy inşallah canım yaa allah hepimize nasip etsin biraz daha bekliyorum bugün olmadım henüz ama hep olcakmışım gibi geliyor

canım hiç üzme kedini vakti zamanı gelmemiş demekki ne güzel işte bu ay iki şansın var ekliyorum listeye canım

kiz hepsinimi yutdun bir pirince bir ad soyleyip yutmalisin sen hepsini benim icinmi yutdun ? yinede sagol yutarken ismimi soyledinmi cooooooooooooooook sagol gulummmmmmmmmmmmmmmmm
Allah duysun sesimizi sanada guzel saglikli hamilelik diliyorum

Yok canım bi tane sana öbürlerinde diğerlerine diyip

yuttum :)))

Hepsi birden yutamam zaten kızzzz. Herkesini ayrı ayrı
ilahi gulummmmmmmmmmm sagol yaaaaa coooooooooooooooooook sagol
Ne yazıkki cnm yakın zamanda değil
Tabiki önce sağlık ama bizimkini ayağa kaldırmanın bi yolunu bulmam lazım acil olarak.
canim sen esine guzelce limonlu serbet icirt sicak yimekler yedirt terlemesi icin terlerse gecer bence aksama birseyciyi kalmasin
aksamda suslen puslen mik mik yapmaya calis

canim sen esine guzelce limonlu serbet icirt sicak yimekler yedirt terlemesi icin terlerse gecer bence aksama birseyciyi kalmasin

Benim yöntemde olurrr kıyafet giysin gitsin yatağa beklesin gelinceye üstüne atlasın :)))

Tek benmiyor HAMİŞŞŞŞŞ hadi sizide bekliyorummm kıslarrrrr

Yok canım bi tane sana öbürlerinde diğerlerine diyip

yuttum :)))
Allah razi olsun gulummmmmmmm

pirinc hikayemi anlatiyim

ben evlendiyim zamanlarda bana bir kiz soylemisdi eyer evinden cikarken gelinlikde bir gelinin eline kisi sayi kadar princ verilirse ve hemin princleri kiz bir bir kapidan cikarken yani baba evinden cikarken adlari soyleye soyleye ardi ardina atarsa bir bir cikdigi zaman ama...
o soyledikleri isimler ardi ardina onun gibi gelinlik giyermis bende yapmisdim ve soylediklerim kizlar ardi ardina gelinlik giydiler ve duyunleri oldu ve mutlu mesut yasiyorlar Elhemdulillah

pirinc Allahdan bize verilen en ruzulu bir yeyintidir hatda bir princ yere duserse bile onu kaldirmasak yerden o Allahin gucune gider diyorlar(princi atmak gunahdir diyorlar princi atmak yerine eyer fazlasi kalmissa yimek yaparken filan mutlaka suya akitilmali diyorla katiyyen atilmamli
gunahdir)
ve princin hamile kadin aynen isim soyluyip ardi ardina yutmasida onaylanmisdir ve insallah ismi kecen herkes ardi ardina hamile kalir diliyorum bende tabi

Valla canım 2 gündür ballı, tarçınlı, nane-limon içiriyorum ona ılık ılık... Sabah daha da yüksekti ateşi. Bebişimin gelmesi için kocamı iyileştirebilecek başka bir önerin var mı tatlım... Gerçi ilaçda kullanıyor. Ateşi düşse bile sence bu şekilde birliktelik sağlıklı olur mu?

ayy inşallah canım yaa allah hepimize nasip etsin biraz daha bekliyorum bugün olmadım henüz ama hep olcakmışım gibi geliyor

bende hala olmadım ama sıcak basıyor karnım ağrıyor her an olacak gibi testimde de çok hafif gölge gibi bi çizgi çıkıyor ama hiç ümidim yok yarına kadar bekleyelim bakalım nasıl bekleyeceksek zamanda geçmiyor hiç

canım hiç üzme kedini vakti zamanı gelmemiş demekki ne güzel işte bu ay iki şansın var ekliyorum listeye canım

öyle tabiki canım,herşeyin bi zamanı var,hayırlısı olsun artık

evet bu ay bi şansım daha var,eşim haftasonu memleketine gidecek,o gelene kadar reglim bitmiş olur,gelincede full çalışmalara devam ederiz

Olurmuş kıslar

allah seni emii,kızz tabiki olur

Olur olur erken test yapıp üzmeyin kendinizi ben 2 ay bekledim.

bence saglik bakimindan bir sorun olmaz.yeterki isteyi cok olsun iliski esnasinda sen tarcinlli verme cunki tarcin atese iyi gelmez guzelce corbada hazirla sicak sicak icsin terlemesi cok onemli birde ayaklarina su koy biraz sicak olsun ayaklarini o suda biraz tutsun icine sirke azicik cok az sirke dok suyun oyle ayaklarini suya koysun su sicak olsa daha iyi olur yakacak kadar olmasin aman dikkat bunuda dene insallah aksama iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…