bende hala olmadım ama sıcak basıyor karnım ağrıyor her an olacak gibi testimde de çok hafif gölge gibi bi çizgi çıkıyor ama hiç ümidim yok yarına kadar bekleyelim bakalım nasıl bekleyeceksek zamanda geçmiyor hiç
kızlar bisde 1 yıldır beklıyoruz benım batım 13-14 ağustos listeye eklermısınız :)
bence sende hamilesin bekle biraz silik cizgi herkesde cikmaz ben bu 1yil 3 ayda bir kere olsun silik cizgi gormedim hep haayalet gordum testimibende hala olmadım ama sıcak basıyor karnım ağrıyor her an olacak gibi testimde de çok hafif gölge gibi bi çizgi çıkıyor ama hiç ümidim yok yarına kadar bekleyelim bakalım nasıl bekleyeceksek zamanda geçmiyor hiç
öyle tabiki canım,herşeyin bi zamanı var,hayırlısı olsun artık
evet bu ay bi şansım daha var,eşim haftasonu memleketine gidecek,o gelene kadar reglim bitmiş olur,gelincede full çalışmalara devam ederiz
allah seni emii,kızz tabiki olur
Olur olur erken test yapıp üzmeyin kendinizi ben 2 ay bekledim.
bence saglik bakimindan bir sorun olmaz.yeterki isteyi cok olsun iliski esnasinda sen tarcinlli verme cunki tarcin atese iyi gelmez guzelce corbada hazirla sicak sicak icsin terlemesi cok onemli birde ayaklarina su koy biraz sicak olsun ayaklarini o suda biraz tutsun icine sirke azicik cok az sirke dok suyun oyle ayaklarini suya koysun su sicak olsa daha iyi olur yakacak kadar olmasin aman dikkatbunuda dene insallah aksama iyi olur
silik varsa umutlenmemek elde olmaz bence insallah hamilesindiraynen canım bnmde öyle ateş basıyor ayaklarım üşüyor adet olcakmışım gibi değilde başka garip bi ağrı var bnm hiç şaşmaz bakalım bkleyip görcez bndede hafif bi gölge var bilmiyorum ki ümitlensem mi ümitlenmesem mi
aramiza hos geldin insallah hamile kalirsin bu aykızlar bisde 1 yıldır beklıyoruz benım batım 13-14 ağustos listeye eklermısınız :)
hadi inşallah bu sefer tutar canım
maşallah iyi bekleyebilmişsin okadar, zaten senin belirtilerde ortaya çıkmıştır artık
insallah canim hepimiz muslumaniz hepimiz hep saglikli yasayalim en onemliside eslerimiz saglikli olsunlar hep cunki onlar bizim evimizin isigi lar Rabbim herkesin esini korusun iclerindede benim masooooomu (esimi)Mutlaka deniycem canım... Allah razı olsun... İnşallah iyi gelirde toplar kendini.
aynen canım bnmde öyle ateş basıyor ayaklarım üşüyor adet olcakmışım gibi değilde başka garip bi ağrı var bnm hiç şaşmaz bakalım bkleyip görcez bndede hafif bi gölge var bilmiyorum ki ümitlensem mi ümitlenmesem mi
bence sende hamilesin bekle biraz silik cizgi herkesde cikmaz ben bu 1yil 3 ayda bir kere olsun silik cizgi gormedim hep haayalet gordum testimi
guzelim yarina kadar bekle adetin baslamazsa tekrar test yap insallahhamissindirHamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.hatırlarsanız ben de dün test yaptım negatif çıktı gece de adet başlangıcı gibi koyu lekem oldu sonrasında tekrar wc ye gittiğimde beyaz akıntının içinde kırmızı kılcal damar gibi birşey vardı tamam kesin adetim başladı dedim.öğlen saat kaç oldu bu sefer de beyaz akıntım devam ediyor şimdi normalde asla böyle birşey olmazdı başlarsa devamı gelirdi korkuyorumm bana bir akıl verin
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdua et bol bol canım artık yapacak bişeyimiz yok beklemekten başka ikimiz aynı durumdayız şu anda seni çok iyi anlıyorum canım
çok saol canım inşallah hepimiz görürüz o ikinci çizgiyi hemde kıpkırmızı
kizzzz gulummmmmne SIKILMASI hadi canlan bakiyimKızlarrrrr sıkıldım ya ama bi yandanda mutluyum :)))
hic korkma ardi gelmediyse demekki orda guzel seyler oluyor biraz bekle test yap yada olmazsa direk kan testine gidersin pasa pasaHamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.hatırlarsanız ben de dün test yaptım negatif çıktı gece de adet başlangıcı gibi koyu lekem oldu sonrasında tekrar wc ye gittiğimde beyaz akıntının içinde kırmızı kılcal damar gibi birşey vardı tamam kesin adetim başladı dedim.öğlen saat kaç oldu bu sefer de beyaz akıntım devam ediyor şimdi normalde asla böyle birşey olmazdı başlarsa devamı gelirdi korkuyorumm bana bir akıl verin
Hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.hatırlarsanız ben de dün test yaptım negatif çıktı gece de adet başlangıcı gibi koyu lekem oldu sonrasında tekrar wc ye gittiğimde beyaz akıntının içinde kırmızı kılcal damar gibi birşey vardı tamam kesin adetim başladı dedim.öğlen saat kaç oldu bu sefer de beyaz akıntım devam ediyor şimdi normalde asla böyle birşey olmazdı başlarsa devamı gelirdi korkuyorumm bana bir akıl verin
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kizzzz gulummmmmne SIKILMASI hadi canlan bakiyimesin biliyormu hamile oldugunu bilmiyorsa HADI supriz basina hadi supriz hazirlayalim ama soyledinse o zaman annenlere akrabalara haber ver bayraam herkes sevinsin dimmii
gelicek canim hele bir sabr etYarında memlekete gidiyorum gelmezse yarın yine test alıp yapayım olmadı geleceksen gel bebem niye üzüyosun beni
bilmiyormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu eeeeee ne hazirladin supriz yokmu? yapalim mi supriz ne dusunuyon gulummmmmmmmmmmm?Eşim bilmiyoooo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?