Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

aynen canım bnmde öyle ateş basıyor ayaklarım üşüyor adet olcakmışım gibi değilde başka garip bi ağrı var bnm hiç şaşmaz bakalım bkleyip görcez bndede hafif bi gölge var bilmiyorum ki ümitlensem mi ümitlenmesem mi

bence sende hamilesin bekle biraz silik cizgi herkesde cikmaz ben bu 1yil 3 ayda bir kere olsun silik cizgi gormedim hep haayalet gordum testimi

hadi inşallah bu sefer tutar canım

Olur olur erken test yapıp üzmeyin kendinizi ben 2 ay bekledim.

maşallah iyi bekleyebilmişsin okadar, zaten senin belirtilerde ortaya çıkmıştır artık

Mutlaka deniycem canım... Allah razı olsun... İnşallah iyi gelirde toplar kendini.

silik varsa umutlenmemek elde olmaz bence insallah hamilesindir
kızlar bisde 1 yıldır beklıyoruz benım batım 13-14 ağustos listeye eklermısınız :)
aramiza hos geldin insallah hamile kalirsin bu ay

Mutlaka deniycem canım... Allah razı olsun... İnşallah iyi gelirde toplar kendini.
insallah canim hepimiz muslumaniz hepimiz hep saglikli yasayalim en onemliside eslerimiz saglikli olsunlar hep cunki onlar bizim evimizin isigi lar Rabbim herkesin esini korusun iclerindede benim masooooomu (esimi)

dua et bol bol canım artık yapacak bişeyimiz yok beklemekten başka ikimiz aynı durumdayız şu anda seni çok iyi anlıyorum canım

bence sende hamilesin bekle biraz silik cizgi herkesde cikmaz ben bu 1yil 3 ayda bir kere olsun silik cizgi gormedim hep haayalet gordum testimi

çok saol canım inşallah hepimiz görürüz o ikinci çizgiyi hemde kıpkırmızı

Hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum.hatırlarsanız ben de dün test yaptım negatif çıktı gece de adet başlangıcı gibi koyu lekem oldu sonrasında tekrar wc ye gittiğimde beyaz akıntının içinde kırmızı kılcal damar gibi birşey vardı tamam kesin adetim başladı dedim.öğlen saat kaç oldu bu sefer de beyaz akıntım devam ediyor şimdi normalde asla böyle birşey olmazdı başlarsa devamı gelirdi korkuyorumm bana bir akıl verin

guzelim yarina kadar bekle adetin baslamazsa tekrar test yap insallahhamissindir

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kızlarrrrr sıkıldım ya ama bi yandanda mutluyum :)))
kizzzz gulummmmmne SIKILMASI hadi canlan bakiyim esin biliyormu hamile oldugunu bilmiyorsa HADI supriz basina hadi supriz hazirlayalim ama soyledinse o zaman annenlere akrabalara haber ver bayraam herkes sevinsin dimmii

hic korkma ardi gelmediyse demekki orda guzel seyler oluyor biraz bekle test yap yada olmazsa direk kan testine gidersin pasa pasa

Ya anlamadım ki benim başladı mı sürerdi birde ağrım çok olurdu ben gayet rahat rahat oturuyorum adet oldum diye oruçta tutmadım.ayy ölcem bu belirsizlikten 😳😳

inşallah yerleşme kanamasıdır o canım ümidini kaybetme bekle bir gün daha

Eşim bilmiyoooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…