kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tabikide BEBEK gelicek pas pasa bidenemKız sercem ne gelecek bebek mi adet mi
nereye gitdin gulum yoksa esine supriz yapmaya mi gitdinEşim bilmiyoooo :)
Listemiz ilk sayfada kızlar oradan takip edebilirsinizzzzz
bol bol hamiş haberi alalım ve listemize yazalım inşallah
Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
kismet canim uzulme ama yine agustosda haberi alicaksin bu ay alirsin guzel haberi Allahinda izniylekızlar beni silin 29 ağustosa kaldıı erkenden geldi(
cooooooooooooooooooook guzel supriz yapmaysina bayilirim ayyyyyyyyyy banada kismet olsun boyle suprizGecmisi heyecanla okudum ve cok mutlu oldum ilk guzel haberi aldik biblokedicik cok tebrik ediyorum rabbim saglik versin ins cok mutlu oldum bak esime soylemediysen ben sana bor fikir vereyim ben kizimi esime boyle soylemistim iyi arladaslarimizi caya davet erti. O caltirmadan cekti vidyoya hatta.beyaz bir tisortum vardi onun ustume fosforlu kalemlerle babacim sana annemin verecegi en guzel hediye benim yazdim tabi karnima denk gelecek sekilde sonra onun uzwrine hirka giydim onumu kapattim sonra biraz sohpetten sonra sana bir hesiye verecegim kabul edersen askim dedim o da sasirdi ne oluyo fln dedi bende hirkamicikarttim soka girdi
insallash hamilesindir canimKızlar :) nasılsınız güzel haberler var hamişleri tebrik ediyorum silik çizgi çıkanlar ümit var lütfen bebişlrinzi bekleyin adeti değil :) o gelen azcık lekeler yerleşme olabilir bunlarıda göz önünde bulundurun hem ):
Bana gelince ısrarla bekliyorum ne test ne bişey :) ama doğru düzgün bi belirtim yok bel ağrısından başka....
Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).
Testi bugün yapmıştım ztn hemen ertesi günü çok bsy degisirmiki silik görmekten sıkıldım:s
BETA HCG TESTİ bu testi nerde yapılıyor
sercem1 canım dün adet olmam gerekiyordu olmadım
şekerim ya ben hala çift çizgi göremedim on gündür falan yapıyorum ilk kez kullanıyorum kaçıncı gününde gördün çizgileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?