Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Gecmisi heyecanla okudum ve cok mutlu oldum ilk guzel haberi aldik biblokedicik cok tebrik ediyorum rabbim saglik versin ins cok mutlu oldum bak esime soylemediysen ben sana bor fikir vereyim ben kizimi esime boyle soylemistim iyi arladaslarimizi caya davet erti. O caltirmadan cekti vidyoya hatta.beyaz bir tisortum vardi onun ustume fosforlu kalemlerle babacim sana annemin verecegi en guzel hediye benim yazdim tabi karnima denk gelecek sekilde sonra onun uzwrine hirka giydim onumu kapattim sonra biraz sohpetten sonra sana bir hesiye verecegim kabul edersen askim dedim o da sasirdi ne oluyo fln dedi bende hirkamicikarttim soka girdi

Kızlar :) nasılsınız güzel haberler var hamişleri tebrik ediyorum silik çizgi çıkanlar ümit var lütfen bebişlrinzi bekleyin adeti değil :) o gelen azcık lekeler yerleşme olabilir bunlarıda göz önünde bulundurun hem ):

Bana gelince ısrarla bekliyorum ne test ne bişey :) ama doğru düzgün bi belirtim yok bel ağrısından başka....

Listemiz ilk sayfada kızlar oradan takip edebilirsinizzzzz
bol bol hamiş haberi alalım ve listemize yazalım inşallah

Canim bencede sen takip et cunku ben listeyi surekli yayınlasamda sayfalarin arasında kaldığı icin takip edemio arkdslar, ben sana söylerim arada eklenmemis olanlari

Kızlarrrr müjdemi isterim mmmmmm beta hcg 130 çıktı 3 haftalık hamileymişim :))))) idrarında yaptım pozitif çıktı yuppiiiiii. Ayy çok mutluyum kıssslarrrr :)))).

Canim gözün aydin inan kendim kadar sevindim ins bizde alırız o haberi

kızlar beni silin 29 ağustosa kaldıı erkenden geldi (
kismet canim uzulme ama yine agustosda haberi alicaksin bu ay alirsin guzel haberi Allahinda izniyle
cooooooooooooooooooook guzel supriz yapmaysina bayilirim ayyyyyyyyyy banada kismet olsun boyle supriz
insallash hamilesindir canim

Amma kaynatmissiniz ha oku oku zor bitirdim ilk hamişimiz geldiğine gore digerleride sıraya dizilebilir artik:))) benim bat yarin ama be adet belirtisi car ne hamilelik:))

hamile olan arkadaşlara bundan sonra kolaylıklar diliyorum, Rabbim sağ salim kucağınıza almanızı nasip eder inşallah... birde kırmızıları gelen arkadaşlar var onlarada yıkılmak ağlamak yok yola devam arkadaşlar o bebekler buraya gelecek başka çaresi yok

BETA HCG TESTİ bu testi nerde yapılıyor

Beta hcg testini sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyorlar diye biliyorum canım. Devlet yada özel hastanelerde de yaptırabilirsin. Sağlık ocaklarında ertesi gün, özellerde 1-2 saat içinde sonuç alabiliyorsun. Ben özelde yaptırmıştım 35 TL vermiştim.

Canlarım belki bildiğiniz şeyler ama...

Bende ilk hamileliğimde özel birşey yapmadım ama ilişki sonrası hemen kalkmamaya dikkat ettim. Ayaklarımı havaya kaldırıp yarım saat yatmaya çalıştım. Hemen kalkıp duş almadım birsüre bekledim. Birde yumurtlama günleri farklılık gösterebiliyor bu yüzden sadece yumurtlama haftasını değil diğer günleride değerlendirmeye çalıştım. Adetim bittikten sonra başlayıp birsonraki adet günüme kadar 2 günde bir ilişki olmasına dikkat ettim. Çünkü tahmini yumurtlama günlerimde ovulasyon testi yaptığımda yumurtlama belirtisi yoktu, testte çifti göremedim. Dememki tahminden önce yada sonra yumurtladım. Bunada dikkat etmelisiniz bence.

- Birçok yerde yazdığı gibi ilk kural çok sık yada çok seyrek ilişki olmaması. Sık olursa spermler hemen birikmediği için kaliteli bir ilişki olmaz. Seyrek olursa spermler çok uzun sürede kaldığı için yine kalitesiz olur.
- İlişki sonrası hemen kalkmak ve duş almak spermlerin dışarı akmasına, sıcak suyla duş spermlerin ölmesine neden olur.

Ben sadece bunlara dikkat ettim, özel bir kür felan uygulamadım. Çok şükür Rabbim verdi ama 2 ay sonra kaybettim

Resimde papatya şekli gördüğünüz günler tahmini yumurtlama günleriydi. Kalpcikler ise ilişki günlerimdi. Kalpcik olan günleri değerlendirdim ve hamile kaldım.

Son düzenleme:
şekerim ya ben hala çift çizgi göremedim on gündür falan yapıyorum ilk kez kullanıyorum kaçıncı gününde gördün çizgileri

Canım ovulasyon testinde çift çizgi hep çıkıyor. Önemli olan en koyu çizgileri görebilmek. Çift çizgi silik çıkarsa ona çok aldanma. İkiside en koyu çıktığı günü kaçırma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…